reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux co za wstretna baba, dobrze, że się od niej uwolniliscie, bo zwariować można. Bezczelna i cwana baba myślała że się dorobi na Was.

Nessi śliczna ta wyspa, bardzo pomysłowa :) w ogóle cała kuchnia wypas :D

Karola mam z włosami to samo, są gęste i schna kilka godzin bez suszarki, a później każdy w inną stronę ;)

Migrena mi się zaczyna, chciałam żeby ktoś mnie zastrzelił ale chętnych brak :D @ jest tak obfita jak nigdy w życiu jeszcze, ale liczę na to że się szybciej skończy dzięki temu :p

reklama
Lux oj co za kobiety, żeby czyimś kosztem się wzbogacać. Dobrze ze juz po. Jak na nowym?
Czekam na zdjęcia

Karola to dobrze że krótka zaraz zaczniecie kolejne starania

Hime co dostanie?

Czarna zgadzam się co do małych i dużych domów. Nam się marzy mały domek. Z dużym ogrodem dla dzieci. Mam nadzieję że jak już zacznę pracować to będzie nas stać na kredyt

Karola myj może wieczorem to do rana same wyschnal i będzie zdrowiej dla nich

Mi też się marzy mały domek:) Z mężem w tym roku kupiliśmy działkę Nowym Mieście na Mazowszu i będziemy się tam budować:) Stawiamy sobie domek kanadyjski taki do 70 -80 metrów:))

Karola.2 - są farby do mebli :-) :):wink: Ja mam awersję do połysku i ciemnych mebli ... wiesz jaką szafę kupiłam ? czarno biały połysk ahahahahahhahah :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pamiętam swego czasu jak się zapierałam, że nie chce brązów ...całe życie u rodziców wszystko było w brązie ... takie czasy, takie meble ... taka kolorystyka i co ? i mam pełno brązów ... od cholery ...:-) :) a tak ich nie lubię.
Nawet biurko synowi kupiłam z połyskiem chociaż tym razem się opamiętałam i wziełam białe lol

Karola.2 - są farby do mebli :-) :):wink: Ja mam awersję do połysku i ciemnych mebli ... wiesz jaką szafę kupiłam ? czarno biały połysk ahahahahahhahah :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pamiętam swego czasu jak się zapierałam, że nie chce brązów ...całe życie u rodziców wszystko było w brązie ... takie czasy, takie meble ... taka kolorystyka i co ? i mam pełno brązów ... od cholery ...:-) :) a tak ich nie lubię.
Nawet biurko synowi kupiłam z połyskiem chociaż tym razem się opamiętałam i wziełam białe lol
Cała sypialnia jest czarno-czerwono-biała także narazie muszę się opamiętać :D

reklama
Do góry