reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bo mnie wczoraj wkur.... na maksa i taka mała zemsta :p Kolega do niego zadzwonił żeby się spotkac i pojechać na imprezę ( ja nie mam nic przeciwko oddzielnym wyjściom) a ten w pięć minut był gotowy i nawet sie mnie o zdanie nie zapytał wrrrr...Czasem trzeba wyjść osobno ale ja lubie mieć zaplanowane a nie taki 5 minut przed.Nie jestem zła że pojechał ale o sposób w jaki to zrobił,a jego kumpla akurat nie cierpię bardzo.Dziś od rana przeprasza,itd ale obiad to moja zemsta bo on nie lubi gotować haaaa.
zabilabym samca noooo, niedobry

reklama
Moim zdaniem stosowanie jakiejkolwiek diety powinno być bardzo odpowiedzialne. I subiektywne odczucie w krótkim okresie czasu nie jest dobrym wyznacznikiem. Kilka lat temu była bardzo modna dieta Ducana. U mnie w pracy wielu ją stosowało i od razu czuli się świetnie i świetnie wyglądali. Konsekwencje diety pojawiły się później. Jeśli ktoś ma wiedzę jak dietę stosować i jak uzupełniać potrzeby organizmu, to nie ma problemu, ale jeśli takiej wiedzy nie posiada to lepiej, żeby sam nie eksperymentował.
Skaba faktycznie masz racje, chyba niepotrzebnie pisalam o tym sprobowaniu tej diety, bo ja wiem co czym zastepowac, a jak zwykla osoba ktora nie ma wiedzy jak ja stosowac to moze sobie nia tylko zaszkodzic i wpedzic sie w jakies problemy. Mi samej sporo czasu zajelo zbilansowanie jej tak zeby byla wartosciowa, na poczatku byla to jedna wielka porazka.
Dziewczyny olejcie moje posty, ja chyba za bardzo sie w ta diete wkrecilam bo widze ze mi sluzy bardzo i chyba za bardzo zagalopowalam sie z tym zachwalaniem glutenu, chyba na sile chcialam Was uszczesliwic.
Przepraszam. Po poscie Skaby dotarlo do mnie ze moze to odniesc odwrotny skutek.

faceci tak maja, pamietaj, ze ich mozgi inaczej pracuja :oo:
O taaaak, ja wczoraj pół dnia się nie odzywałam do J, myślałam, że zabiję wrrr :/ mój brat chciał nas odwiedzić no i dzwonił do mnie o której może być, bo J wspominał, że pojedziemy do jego rodziców. Pytam J - niee, nie chcei się. Ok, super, zaplanowałam dzień, obiad itd, na 15 mój brat ma być, a J o 12.30 mówi, że jedziemy do rodziców! Dopiero zaczynaliśmy zakupy, a on zamierzał wrócić do 15,myślałam, że udusze! Koniec końców nie pojechaliśmy, ale nie mogłam odpuścić przez PMS :D

Dziewczyny wiecie co ja dzis chyba taka uparta z tymi moimi racjami jestem, chyba przez ten caly stres z tym moim testowaniem. Miejsca sobie nie moge znalezc i tak uczepilam sie tego gluta i brnelam dalej w zaparte, a racji nie mialam. Czarna przyznaje Ci racje, madra z Ciebie kobieta, wszystko robisz z glowa i madrze i napewno nikomu nie zaszkodzisz;)

reklama
Strawbelka ja nie powiedziałam że twoja dieta jest zła ;( jeżeli ty czujesz się bardzo dobrze to ok ! Ja tylko mówię o sobie bo ja nie stosuje żadnej diety tylko wiecej warzyw , owoców i Mż . Poprostu nie należę do ludzi , która potrafiła by utrzymać jakąkolwiek dietę ja wytrzymuje max 1 tydz . Jakby mi lekarz powiedział że muszę stosować dietę bez glutenu to pewnie bym tak zrobiła ale na dzień dzisiejszy raczej nie . Ale sądzę że i tak nie jem dużo produktów z glutenem i staram się żeby posiłki buły zróżnicowane . Pije tylko wodę nie lubie soków czy napoju gazowanych , colę tylko piję jak już coś to do drinków , sok jak mam ochote to wyciskam sama .

Ostatnia edycja:
Do góry