reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ehh ja już nie będę wracać do tematu kalendarza Majów czy innych imprez masowych. Wszystko dziewczyny ładnie wyjasniły ale o jednym przypomnę. Nikt nie obrażał koleżanki martinki, nie miała powodu do płaczu a skoro płakała przez jak sama nazwała głupie forum to ja już nie mam pytań. Ale dobrze znać twój punkt widzenia skaba, można spokojnie bez płaczu wejść w polemikę :D

Pyzia tulę Cię mocno, jesteś niesamowicie silna mimo takiego bagażu doświadczeń. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Zgadnijcie myszki co Lenka robiła przez cały romantyczny wieczór ze swoim mężem? ;) podpowiem tylko, że kompletnie nie mam sił. I uwaga pojawią się fotki :D

Dziewczyny... zdurniałam już kompletnie, może wy mi coś podpowiecie mądre głowy ;) Mam rozciągliwy przeźroczysty śluz... Nie ciągnie się nie wiadomo jak ale jakiś cm może dwa... Do tego dzisiaj takie lekkie smużki krwi były tak jak pisałam. Test ovu negatyw, ale ja im nie do końca wierzę, ponoć te co mam z allegro są jakieś do kitu...
Doradźcie mi proszę co to może oznaczać... 20-21 dc miałam wodnisty, 22dc lekko kremowy a dziś jest 23 i jest rozciągliwy...Jeśli przytulanki były w 17,18 i 20 dc to jest jakaś szansa w ogóle? Wiem wiem, zabieg itp... Ale chciałabym wiedzieć czy jest choć min szansy na to że warto testować :( A no i od dwóch dni mam ból w dole brzucha cały czas, taki jak na @ ale słabiutki

Dobra nie trzymam Was dłużej w niepewności, bo aż większość zamilkła w napięciu ;) otóż moje serduszka mój sposób na spędzenie romantycznego piątkowego wieczoru to

Załączniki

• 1453500735403.jpg
    1453500735403.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry