reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Strasznie dużo się działo jak mnie nie było :o foto pędzla. @ na fotkach... Krzyki, płacze :x
A ja Wam powiem tak. Dzisiaj normalnie piątek 13 miałam :/ zaczęło się na zgubionym szaliku, poprzez inne epizody, a skończyło na kontuzji palca lewej ręki 10 min przed końcem pracy, mam nadzieję, że nie złamany, bo ciężko będzie starać się tak bez macanek :(

Strasznie dużo się działo jak mnie nie było :o foto pędzla. @ na fotkach... Krzyki, płacze :x
A ja Wam powiem tak. Dzisiaj normalnie piątek 13 miałam :/ zaczęło się na zgubionym szaliku, poprzez inne epizody, a skończyło na kontuzji palca lewej ręki 10 min przed końcem pracy, mam nadzieję, że nie złamany, bo ciężko będzie starać się tak bez macanek :(
Są i inne sposoby jak palec będzie złamany :p A tak poważnie, to bardzo współczuję dnia... Ale najważniejsze że już się kończy i kolejny będzie lepszy :)

Dokładnie, dlatego wcinam kabanosy siedząc w gorącej wodzie i czytam co żeście wymysliły jak mnie nie było. Zamówiłam dzisiaj testy owu i concieve, powinno przyjść w poniedziałek, więc już jestem gotowa na następny cykl \o/ teraz tylko czekam na @ i zaczynam wojnę ciężką artylerią. Chociaż gdzieś tam dalej liczę na 2 kreski ;)

I w dodatku zepsuło mi się światło w łazience, w związku z tym o to takie coś mój J tu postawił

Załączniki

• 1453501955733.jpg
    1453501955733.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 46
Patrzę prawie 300 postów i myślę no coś się znowu dzieje i miałam rację. Ruda Czarna ja też bym chciała się dołączyć do pazdziernikowek :-D ;-)

Coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam w ferworze tyłu postów. Dobranoc kobietki :-)

Kurczę Lyara nie mam pojęcia co Ci poradzić, hmmm może trzeba poczekać do tej @ i od niej liczyć cykl i obserwować owulacje. Teraz pewnie trochę wszystko jest rozchwiane przez zabieg, zaczęłaś brać dupka no i jak wspominalas ostatni czas nie był dla Ciebie najlepszy a na cykl wszystko ma wpływ. Więc ja albo bym poszła do gina i o wszystko wypytała albo zaczekała na @ i od niej dopiero zaczęła liczyć cykl.

reklama
Do góry