reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Karola a ja głodna z treningu wlasnie wróciłam - zjadłam galaretkę i banana zeby nie obdzierać sie na wieczor a Ty takie rzeczy wstawiasz ! Mmmm dobra lecę pod prysznic -
Dziewczyny sa dwa wyjścia albo bardzo wierzyć ze sie uda , albo całkowicie odpuścić i 1 i 2 sie sprawdza , w pierwsza ciaze zaszłam jak juz całkowicie odpuściłam bo miałam podejrzenie endometriozy i byłam umówiona na laparo celem potwierdzenia , pojechaliśmy na wakacje i wróciliśmy z ciąża a drugi raz mocno wierzyłam od początku - mimo ze nawet super kompetentny lekarz który był przeciez najlepszym lekarzem jakiego do tej pory spotkałam , powiedział ze nic z tego nie bedzie - i mam usunąć ciaze - ale sie nie zgodziłam- sama brałam luteinę duphaston dużo leżałam i tydzień pózniej poleciałam ba usg z NFZ i okazało sie ze krwiaki sie wchłaniają a serduszko dzidzi zaczęło ładnie bic i urodziłam zdrowego pięknego i mega mądrego i swietnie rozwijającego sie synka - ale wierzyłam ze musi byc dobrze - przed tym usg ktore miało niby potwierdzić fatalny stan - mówiłam do brzuszka ze wierze w niego ze da radę i nie moze mnie zawieść i dał - teraz daje mi radość kaZdwgo dnia - nawet jesli cos zbroi i mogłabym sie wściec to sobie przypominam jak bardzo go chciałam i cała złość przechodzi
No sie rozpisałam - lecę pod ten prysznic dobranoc laski! Dużo nadziei i czekamy jutro na jakies pozytywy bo dawno nie było nic nowego
Dziewczyny sa dwa wyjścia albo bardzo wierzyć ze sie uda , albo całkowicie odpuścić i 1 i 2 sie sprawdza , w pierwsza ciaze zaszłam jak juz całkowicie odpuściłam bo miałam podejrzenie endometriozy i byłam umówiona na laparo celem potwierdzenia , pojechaliśmy na wakacje i wróciliśmy z ciąża a drugi raz mocno wierzyłam od początku - mimo ze nawet super kompetentny lekarz który był przeciez najlepszym lekarzem jakiego do tej pory spotkałam , powiedział ze nic z tego nie bedzie - i mam usunąć ciaze - ale sie nie zgodziłam- sama brałam luteinę duphaston dużo leżałam i tydzień pózniej poleciałam ba usg z NFZ i okazało sie ze krwiaki sie wchłaniają a serduszko dzidzi zaczęło ładnie bic i urodziłam zdrowego pięknego i mega mądrego i swietnie rozwijającego sie synka - ale wierzyłam ze musi byc dobrze - przed tym usg ktore miało niby potwierdzić fatalny stan - mówiłam do brzuszka ze wierze w niego ze da radę i nie moze mnie zawieść i dał - teraz daje mi radość kaZdwgo dnia - nawet jesli cos zbroi i mogłabym sie wściec to sobie przypominam jak bardzo go chciałam i cała złość przechodzi
No sie rozpisałam - lecę pod ten prysznic dobranoc laski! Dużo nadziei i czekamy jutro na jakies pozytywy bo dawno nie było nic nowego
Następnym razem uprzedzaj, to nie wrzuceKarola a ja głodna z treningu wlasnie wróciłam - zjadłam galaretkę i banana zeby nie obdzierać sie na wieczor a Ty takie rzeczy wstawiasz ! Mmmm dobra lecę pod prysznic -
Też już dostawałam rady w stylu 'odpuść to zajdziesz', ale ciężko jest odpuścić jeśli tak strasznie się czegoś chce :/ a ja poprostu chcę bajtla do naszej rodzinki, psa i kota już mam
G
Gość
Gość
Olvii tez tak mam, ze przychodza takie chwile ze juz mam dosc tej walki i chce sie poddac.Strawbelka tak troszke też przeszłam jak wielu z nas tutaj ;( czasami mam już dość tego wszystkiego tych szpitali , lekarzy , leków a szczególnie pobierania krwi ;( , czasami nie chce mi się już walczyć , martwić o to czy dam radę , czy nastepna coaża nie bedzie taka sama jak wszystkie wcześniejsze bo przecież nie mogę tyle razy tracić nie mogę ryzykować swojego zdrowia , przrciez są gdzieś granice wytrzymałości mojej macicy ;( . Ale wciąż mam marzenia i nadzieję po prostu chcę doświadczyć macierzyństwa , chcę być dla kogoś mamą nie muszę mieć gromadki nam wystarczy jedno zdrowe bez znaczenia chłopczyk czy dziewczynka chcemy już być w troje a nia zawsze wszystko we dwoje , chcęmy mieć rodzinę może być mała ta rodzina ale nasza wiem filozofuje czasami tak mam !!!
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
A ja dzisiejszy dzien zaczynam pozytywna mysla. Zaczynamy sie starac w nastepnym cyklu!
A DLA wszystkich kobitek ktore chca sie poddac. Nie war to sie poddawac, chociaz czasem war to lekko poluzowac
A DLA wszystkich kobitek ktore chca sie poddac. Nie war to sie poddawac, chociaz czasem war to lekko poluzowac
Shiira
Mummy'10
Hej dziewczyny
Smutek już mi przeszedł ... Nowy cykl, nowe szanse
Widocznie tak ma być ... tak to sobie tłumaczę ... widocznie to nie mój czas. Bóg wie co robi.
Wpadłam do Was na chwilkę dzisiaj zaraz zbieram się z rodzicami i tesciami na dzień babci i dziadka w pkolu będzie dużo wzruszeń i łez pierwszy raz moja niunia bedzie miała wszystkich w komplecie w ten piękny dzień ! Ależ się cieszę
A potem druga zmiana w pracy.
Miłego dnia kochane :*
Smutek już mi przeszedł ... Nowy cykl, nowe szanse
Widocznie tak ma być ... tak to sobie tłumaczę ... widocznie to nie mój czas. Bóg wie co robi.
Wpadłam do Was na chwilkę dzisiaj zaraz zbieram się z rodzicami i tesciami na dzień babci i dziadka w pkolu będzie dużo wzruszeń i łez pierwszy raz moja niunia bedzie miała wszystkich w komplecie w ten piękny dzień ! Ależ się cieszę
A potem druga zmiana w pracy.
Miłego dnia kochane :*
reklama
Dzień dobry, dziewczynki
Shiira miłej zabawy
Kotek dopiero zaczęłam korzystać z ovufriend i mam nadzieję, że pomoże przy moich obliczeniach i obserwacjach, bo już przestałam wierzyć, że posiadam jakie kolwiek owulacje
Ruda a Ty testujesz? Jakieś szanse? :>
Shiira miłej zabawy
Kotek dopiero zaczęłam korzystać z ovufriend i mam nadzieję, że pomoże przy moich obliczeniach i obserwacjach, bo już przestałam wierzyć, że posiadam jakie kolwiek owulacje
Ruda a Ty testujesz? Jakieś szanse? :>