ja ma parcie tylko na slodkie ostatnioHm u mnie to zależy, czasem nie zjem nic, za to jak mam apetyt to różne rzeczy w różnych ilościach pochłaniam
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ma parcie tylko na slodkie ostatnioHm u mnie to zależy, czasem nie zjem nic, za to jak mam apetyt to różne rzeczy w różnych ilościach pochłaniam
Nawet nie wiedziałam, że za znieczulenie trzeba zapłacić szokZnieczulenie kosztiwalo 350 pln wiec nie wzielam.
Lux badanie jelita grubego i odbytu wklada ci taki przewod w tylek i bada jelito grube. Najgirsze jest hsj ci bada jelito masakraaaa
Słodkie raczej nie... Na wszystko co pikantne prędzej. Chyba, że jakis jogurt, albo mleko smakoweja ma parcie tylko na slodkie ostatnio
Popłakałam się prawie... Podziwiam, i gorąco wierzę że wam się uda... Musi, po takich przejściach musi w końcu być dobrze!Strawbelka tak troszke też przeszłam jak wielu z nas tutaj ;( czasami mam już dość tego wszystkiego tych szpitali , lekarzy , leków a szczególnie pobierania krwi ;( , czasami nie chce mi się już walczyć , martwić o to czy dam radę , czy nastepna coaża nie bedzie taka sama jak wszystkie wcześniejsze bo przecież nie mogę tyle razy tracić nie mogę ryzykować swojego zdrowia , przrciez są gdzieś granice wytrzymałości mojej macicy ;( . Ale wciąż mam marzenia i nadzieję po prostu chcę doświadczyć macierzyństwa , chcę być dla kogoś mamą nie muszę mieć gromadki nam wystarczy jedno zdrowe bez znaczenia chłopczyk czy dziewczynka chcemy już być w troje a nia zawsze wszystko we dwoje , chcęmy mieć rodzinę może być mała ta rodzina ale nasza wiem filozofuje czasami tak mam !!!