reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ann tak robie jutro, nie wiem.po co ale robie :-)

Karola o tak wiosna a najlepiej lato. Mam dosc ubierania malego a tak pach i juz na dworze

a jesz smażone jedzenie? bo ja po smażonym i śmietanie to od razu wzdęcia i biegunka.
po smazonym mi nic nie jest, za to po smietanie i kiszoniej kapuscie koszmar i jak zjem cos gotowego, np pizze mrozona to cierpie, temu ograniczylam do minimum ta chemie

laski, ale jakie jaja,. bo dzwonila wlascicielka tego mieszkania, ktore obecnie zajmujemy i mowila, ze podobno ci ludzie, ktorzy chce ja kupic cos kombinuja i kto wie czy nie zrezygnuja z niego, ale ja tam nie zostanie, o nieee, nie chce juz tam mieszkac

O tak rano kawka na dworze, spacery, maly juz bedzie sie fajnie bawil w piaskownicy :-) aj jeszcze troche oby do kwietnia.potem juz z górki :-)

Eh, niby dzień jak każdy inny, nie najgorszy, tylko leniwa jestem... Siadam do czesania się i zaczynam beczeć, nie wiem czemu :o czas do pracy niestety

reklama
Oj ja dzisiaj tez mam lenia gdyby nie bobi to pewnie Num jeszcze z łóżka nie wychodziła
A gdyby nie on to moze bym
Była wyspana :) dzis mu sie zachciało zabaw o 4 i nie spał 2 godziny a ja kolejne 2 miałam problem juz zasnąć ...

Do góry