CzarnaMadzia
Moderatorka
Ruda zwariuje przez Ciebie
Happymum - gratuluje wysokiej bety!
Happymum - gratuluje wysokiej bety!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puyanie mnie nie uraziłoCzarna, Ruda oby 6 to był to
Póki co czekam na koniec 5 cyklu, ale @ nie przychodzi ... co chwila latam do łazienki. Co gorsza mam dziś 2 zmianę i szlak mnie trafia jak pomyślę, że mnie zaskoczy w pracy :/
Kotek, że tak zapytam ... Dlaczego in vitro i adopcja komórki nie wchodzi w grę? Nie wiem czy to pytanie Cię nie urazi, ale ryzykuję. Trzymam kciuki, zeby mimo wszystko udało się naturalnie :*
AMH wyszło mi 1,06 i swiadczy to o obnizonej płodności, ale przy wyniku było napisane lipemia cos tak z gospodarka glicerynowa jest nie tak i to może zaburzac wyniki badan (nie wiem czy ąz tak) nie byłam z tym u lekarza, Jutro ide na kolonoskopie więc zapytam.
Lux u mnie in-vitro ani adopcja komórki ie wchodzi w grę.
Powalcze jeszce ten rok.
w styczniu 2016 ide z mężem sie badać. Jeżeli powiedza ze nie da rady naturalnie, wtedy będziemy starać się o adopcje dziecka.
a ja pisze z pracy heheheHej Dziewczyny
zaglądam na moment z kawą
Nie nie kochana do 2.5 ja mialam 2.900 i juz musialam pedzic do endoHappymum w ciazy sa.inne normy na tarczyce. Niechce cie wprowadzac w blad ale chyba do 3'5 jest ok. Musialabym poszukac badan z ciazy
Beta sliczna wiec jeszcze raz gratuluje