reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda a widzisz... bo to skomplikowana sprawa jest:D Ja miałam negatywnego testa i musiał być seks na wywołanie, Tobie pewnie wyjdzie pozytywny więc nie mamy o czym mówić:p

Czarna, Ruda oby 6 to był to :D
Póki co czekam na koniec 5 cyklu, ale @ nie przychodzi ... co chwila latam do łazienki. Co gorsza mam dziś 2 zmianę i szlak mnie trafia jak pomyślę, że mnie zaskoczy w pracy :/

Kotek
, że tak zapytam ... Dlaczego in vitro i adopcja komórki nie wchodzi w grę? Nie wiem czy to pytanie Cię nie urazi, ale ryzykuję. Trzymam kciuki, zeby mimo wszystko udało się naturalnie :*
Puyanie mnie nie uraziło :)
Jestem osoba wierząca, nigdy nie chciałam, nie mam kasy i mąz sie napewno nie zgodzi- to sa te powody.

Czarna jak nie masz racji to przyjezdzasz do.mnie.na spotkanie :-) jak.masz racje to tez przyjezdzasz :-)

Kotek ja cie rozumiem. Super ze adopcja wchodzi w gre

AMH wyszło mi 1,06 i swiadczy to o obnizonej płodności, ale przy wyniku było napisane lipemia cos tak z gospodarka glicerynowa jest nie tak i to może zaburzac wyniki badan (nie wiem czy ąz tak) nie byłam z tym u lekarza, Jutro ide na kolonoskopie więc zapytam.
Lux u mnie in-vitro ani adopcja komórki ie wchodzi w grę.
Powalcze jeszce ten rok.
w styczniu 2016 ide z mężem sie badać. Jeżeli powiedza ze nie da rady naturalnie, wtedy będziemy starać się o adopcje dziecka.

ja wiem, pamietam jak pisalas na zamknietym, ze chcecie walczyc, baaardzo mocno trzyma kciuki za Was ♥

Olvi mi sie cykle rozwalili gyd na 3 zmiany pracowalam, jak zaczelam obecna prace to mi sie unormowaly
Happy nie chce Cie straszyc, ale mojej bratowej wzroslo nagle tsh i zaczeli ja straszyc, ze dziecko bedzie chore itp (glupie debile, ona o malo na zawal nie zeszla) i ona gnala do endo i dal leki na zbicie tsh, i mowi, ze dzidzia zdrowa, bo nawet jak na ciaze miala za wysokie, z tym, ze ona nigdy nie chorowala na tarczyce, ale ja mowie, co z nia bylo, idz do lekarza, z tsh nie ma zartow Kochana i gratulje bety :biggrin2:
Nessi coli sie napij

reklama
Do góry