reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny błagam, co mogę wziąść na mdłości ... :baffled: umieram, mdli mnie i mdli ... siorbata odpada,próbowałam wcisnąć .... nie wiem nawet jak obiad zrobię ... chyba zwymiotuję :baffled:

reklama
Lux tak zawsze mam tak , odkąd pamietam to może z dwa razy miałam regularna ,kiedys miałam regularne ale jak zaczełam chorować na PCO i tarczyce to niestety mam tak o tydzien lub dwa spóźnioną zawsze . ;(

Witam dziewczyny. Odebralam dzis wyniki z piątku.
Beta 152
Progesteron 21
I tsh 3.55 i ten wynik mnie martwi gdyz na poczatku listopada mialam ponizej 1. Nie wiem czemu tak skoczylo. Jutro odbieram jeszcze wynik bety z dzis
Co myslicie mam sie matwic?

Czarna, Ruda oby 6 to był to :D
Póki co czekam na koniec 5 cyklu, ale @ nie przychodzi ... co chwila latam do łazienki. Co gorsza mam dziś 2 zmianę i szlak mnie trafia jak pomyślę, że mnie zaskoczy w pracy :/

Kotek
, że tak zapytam ... Dlaczego in vitro i adopcja komórki nie wchodzi w grę? Nie wiem czy to pytanie Cię nie urazi, ale ryzykuję. Trzymam kciuki, zeby mimo wszystko udało się naturalnie :*

Happymum w ciazy sa.inne normy na tarczyce. Niechce cie wprowadzac w blad ale chyba do 3'5 jest ok. Musialabym poszukac badan z ciazy
Beta sliczna wiec jeszcze raz gratuluje

reklama
Czarna, Ruda oby 6 to był to :D
Póki co czekam na koniec 5 cyklu, ale @ nie przychodzi ... co chwila latam do łazienki. Co gorsza mam dziś 2 zmianę i szlak mnie trafia jak pomyślę, że mnie zaskoczy w pracy :/

Kotek
, że tak zapytam ... Dlaczego in vitro i adopcja komórki nie wchodzi w grę? Nie wiem czy to pytanie Cię nie urazi, ale ryzykuję. Trzymam kciuki, zeby mimo wszystko udało się naturalnie :*

Shiira ja ma swoją @ czekałam prawie dwa tygodnie:p Prawdopodobnie opóźnienie związane było z dużym stresem jaki przeżywałam (poprzedni miesiąc był dla mnie okropny). Żeby trochę pomóc @ przyjść polecam ćwiczenia i seks:)

Do góry