reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

W końcu dzisiaj przyjechał kurier! :) Mam tą piękną torebkę. :)
Teraz robię mojemu łasuchowi ciasto mocno czekoladowe, później mamie na jutro biszkopta bo ma robić torcik.
No i w końcu włosy dzisiaj pofarbuje bo masakra już...
Brzuch mnie dzisiaj nieziemsko bolał, jak zwykle na ostatni dzień okresu, dopiero pomogła tabletka, samo nie chciało przejść. I zgaga minęła nawet nie pamiętam kiedy, mleko gorące pomaga! :)

reklama
W poniedziałek testuje @Sperare, w piatek @norkAn :-) to mam zapisane

Nie kochanie, nie testuje w poniedziałek :) @ mam mieć 18.01, więc raczej dzień przed zrobię. Nie jestem z tych niecierpliwych ;)

Dziewczyny w dalszym ciągu trzymam za Was kciuki, może akurat styczeń będzie dla Nas laskawszy .. :)

Przepraszam, że mało mnie tu, ale robota mnie wykańcza. Nie mam na nic siły ... podczytuje. Obiecuje poprawę ! Ściskam ! :*

W końcu dzisiaj przyjechał kurier! :) Mam tą piękną torebkę. :)
Teraz robię mojemu łasuchowi ciasto mocno czekoladowe, później mamie na jutro biszkopta bo ma robić torcik.
No i w końcu włosy dzisiaj pofarbuje bo masakra już...
Brzuch mnie dzisiaj nieziemsko bolał, jak zwykle na ostatni dzień okresu, dopiero pomogła tabletka, samo nie chciało przejść. I zgaga minęła nawet nie pamiętam kiedy, mleko gorące pomaga! :)
dopiero dzis dotarl?!

uff, ale bym sie wsciekla na Twoim miejscu, ze tak dlugo czekalas
Dowaliłam temu gościowi, że w końcu i że dziwne, że jednocześnie psuje im się kilka samochodów i telefony nagle też nie działają. A on taki młodziak może chciał coś kombinować. Ogólnie zapytałam sprzedającego jak zapakował tą torebkę, bo była w samej folii kurierskiej.

reklama
Do góry