reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A, ja mierze w pochwie, i mowię o jeszcze mniejszym skoku, ale jednak zauważalnym - z 36.56, 36.59, 36.66, potem 36.48, a potem 36.84, 36.82 i 36.81.
Myślałam że ta obniżka a potem zwyżka to wlasnie na zagnieżdżanie. Ale jednak nie bo juz by było widoczne Hcg.

Kurcze - ale była gorąca atmosfera od 18, normalnie nie zdążyłam czytać by się dowiedzieć o wyniku bety berthy.:)

Dziewczyny ja mam dziś 5 dc i w życiu nie robiłam żadnych testów a kupiłam sobie mały zapas owulacyjnych paskowych - kiedy zacząć testowanie jak nie mam pojęcia kiedy mam owulację? od 10 dc wystarczy czy wcześniej?

Kurcze - ale była gorąca atmosfera od 18, normalnie nie zdążyłam czytać by się dowiedzieć o wyniku bety berthy.:)

Dziewczyny ja mam dziś 5 dc i w życiu nie robiłam żadnych testów a kupiłam sobie mały zapas owulacyjnych paskowych - kiedy zacząć testowanie jak nie mam pojęcia kiedy mam owulację? od 10 dc wystarczy czy wcześniej?
A jak dlugie masz cykle? Jak 30 dniowy to zaczelabym od 13.01

A jak dlugie masz cykle? Jak 30 dniowy to zaczelabym od 13.01
Sęk w tym że stwierdzono u mnie PCO i czekam do owulki by zacząć brać luteinę na wywołanię @ /pęknięcie pęcherzyka. Kiedyś coś mi się w lekach popierdzieliło i u gin okazała się że mam owulację więc jest nadzieja że wystąpi. Także cykle mam bardzo długieeee... Nie ukrywam że korci mnie zrobić dzisiaj pierwszy test ;)

Sęk w tym że stwierdzono u mnie PCO i czekam do owulki by zacząć brać luteinę na wywołanię @. Kiedyś coś mi się w lekach popierdzieliło i u gin okazała się że mam owulację więc jest nadzieja że wystąpi. Także cykle mam bardzo długieeee... Nie ukrywam że korci mnie zrobić dzisiaj pierwszy test ;)
Hmm... To cieżko stwierdzić.. Ja zaczęłam testy owu w tym cyklu, kupiłam duży zapas tych samych testów (w poprzednim cyklu miałam tez testy ale odziedziczone po koleżankach, 2 szt jednej firmy, 3 szt innej :) i uważam ze rożnej firmy testy owu to pomyłka, bo cieżko interpretować ). I zaczęłam od 8dc. A cykle miałam zwykle 28dni, czyli owu ok 14dc.
I jak sie okazało, przez to ze tak sie przygotowałam do tego cyklu, mój organizm powiedział "sprzeciw" i owulke miałam dopiero 21dc!! Takze zrobiłam jakies 17-20 testów (czasem 2 lub 3 dziennie bo juz byłam pewna ze przecież to juz musi byc teraz!! ;)).
Takze myśle ze jeszcze nie zaczynaj, ale tez kup moze więcej testów ;)

Hmm... To cieżko stwierdzić.. Ja zaczęłam testy owu w tym cyklu, kupiłam duży zapas tych samych testów (w poprzednim cyklu miałam tez testy ale odziedziczone po koleżankach, 2 szt jednej firmy, 3 szt innej :) i uważam ze rożnej firmy testy owu to pomyłka, bo cieżko interpretować ). I zaczęłam od 8dc. A cykle miałam zwykle 28dni, czyli owu ok 14dc.
I jak sie okazało, przez to ze tak sie przygotowałam do tego cyklu, mój organizm powiedział "sprzeciw" i owulke miałam dopiero 21dc!! Takze zrobiłam jakies 17-20 testów (czasem 2 lub 3 dziennie bo juz byłam pewna ze przecież to juz musi byc teraz!! ;)).
Takze myśle ze jeszcze nie zaczynaj, ale tez kup moze więcej testów ;)
Na dobry początek kupiłam 30, także mam nadzieję że na dwa cykle wystarczy. W takim razie wstrzymam się do 10dc (ale ani dnia więcej ;p). 19.01 idę do innego gin także mam nadzieję że on mnie jakoś przygotuje. Kurcze to pierwszy nasz cykl starań i nie do końca wiem jak się do tego zabrać (i nie o męża mi chodzi ;) )

Dzięki dziewczyny za pomoc.

Witam dziewczynki ! :) pi razy drzwi przejrzałam co tu się działo ( cały dzień w biegu ) ... Bertha nie martw się, może być za wcześnie ja dzisiaj znów testowałam, jutro powinnam mieć @ a wynik negatwny ... no cóż chyba i w tym miesiącu prolaktyna ze mną wygrała :D

PADA ŚNIEG !! :D pierwszy raz tej zimy :D

reklama
Do góry