Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm... No wlasnie.. Zrób jak czujesz. U ciebie moze byc zupełnie inaczej, moze masz szybciej zagnieżdżanie i bedzie juz widac ładny wynikBertha - czekamy do srody z testem ewentualnie wtorek a czy jutro jechac hmmm sama nie wiem
Ja tez trzymam za was kciuki i mam nadzieje na same pozytywne wiesci.cos styczen sie dobrze zaczal ale szybko odpuscil ehh..
Trzymam kciuki za testujace w pon dziewczyny i mam nadzieje ze do nich dolacze
i co stresujaca jest, ze chcesz ją zmienic?Praca biurowa w branży IT
Pracuje tam długo, firma sie zmieniła, juz nie jest tak przyjemnie, ludzie odchodzą, a tez nie ekscytuje mnie to co aktualnie robię takze szukam innych opcjii co stresujaca jest, ze chcesz ją zmienic?
To jutro trzymam za Ciebie kciuki!! O której bedą wyniki??Bertha - chyba skocze bo juz umowilam wszystko z mezem a i tak bede testowac wtorek lub sroda