reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jak liczycie dpo ? Wliczacie dzien owulacji ? Czy dopiero rozpoczynacie liczenie dzien po owulacji ?
Jak to jest bo roznie pisze

Ja sprawdzam i liczę po śluzie, jak znika to dzień bez sluzu jest moim 1 dpo, bo mam tak, że do południa np. mam jeszcze płodny więc go nie wliczam tylko już następny suchy jakkolwiek to brzmi dzień :)

a ten noscar, to dziala tylko na te swieze rozstepy, czy na te stare biale tez?.. bo chyba na te stare nic juz nie pomoze, bo to fizycznie uszkodzona tkanka, blizna...

Ja stosowałam na przebarwienia po tradziku i na bliznę po cesarce ...na pierwsze nie pomógł, drugie rozjasnił:)

Apropo fiury mojej mamy, to wiem jaka mnie czeka, bo teraz jestem jednolicie chuda, ale potm będę chuda od pasa w górę a nogi i pupa jak Kim Kardashian czy jak to się pisze hahaha :) gruszkowa ....

Apropo piersi to chciałam sobie powiększyć ... nawet pełna dyskusja z moim K była o tym, umówiona wizyta w klinice i ....
spanikowałam :-) :):errr:

reklama
Do góry