reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja sprawdzam i liczę po śluzie, jak znika to dzień bez sluzu jest moim 1 dpo, bo mam tak, że do południa np. mam jeszcze płodny więc go nie wliczam tylko już następny suchy jakkolwiek to brzmi dzień :)

Ja stosowałam na przebarwienia po tradziku i na bliznę po cesarce ...na pierwsze nie pomógł, drugie rozjasnił:)

Apropo fiury mojej mamy, to wiem jaka mnie czeka, bo teraz jestem jednolicie chuda, ale potm będę chuda od pasa w górę a nogi i pupa jak Kim Kardashian czy jak to się pisze hahaha :) gruszkowa ....

Apropo piersi to chciałam sobie powiększyć ... nawet pełna dyskusja z moim K była o tym, umówiona wizyta w klinice i ....
spanikowałam :-) :):errr:
Hehe, cyce sobie zrób po drugim bejbiku!! :)

Ja mam co prawda figurę klepsydry, ale o 10kg po prostu za dużo wiec co z tego ze jest klepsydra..
Cycde duże (70f lub czasem 70g), ale co z tego skoro grawitacja robi swoje :)
Takze sa plusy i minusy każdego rozmiaru cycow :)

Zrobiłaś bete ?!?!? O kurcze do 19:00 nic nie jem!
Hehe, no wiedziałam ze tak bedzie ze nie wytrzymam ;) nie nastawiam sie bo moze to jeszcze za wcześnie.. Ale co tam ;)

Ale jestem pokłuta.. 2 dni temu robiłam dużo badań i miałam 2 kłucia. Dzisiaj beta i przy okazji jeszcze jedno badanie i okazało sie ze w pierwszym laboratorium zepsuł im sie aparat do beta i byłyby wyniki po poniedziałku, wiec pobrali mi tylko na to dodatkowe badanie i poszłam w drugie miejsce i tam 2 kłucia, bo raz sie babeczka złe wkula ;)

Hehe, cyce sobie zrób po drugim bejbiku!! :)

Ja mam co prawda figurę klepsydry, ale o 10kg po prostu za dużo wiec co z tego ze jest klepsydra..
Cycde duże (70f lub czasem 70g), ale co z tego skoro grawitacja robi swoje :)
Takze sa plusy i minusy każdego rozmiaru cycow :)

Oddaj połowę cycek i każda będzie zadowolona :-p
Wow, F i G ... mój mózg tego nie ogarnia:rolleyes2: Byłoby czym oddychać ...
Co do operacji to też tak uważam ...poczekam, a potem ...''a co mi szkodzi'', raz się żyje ;-) ;)
No kochana, betka zrobiona to ty im bliżej wyników to jak na drożdżach chyba siedzisz ... no to czekamy i trzymam &&&&&

reklama
Do góry