reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej, hej

to jednak wszyscy się pochorowaliśmy trochę, ja i małż zatoki a dzieci zasmarkane i bez humoru, poza tym cały dzień upadały i się potykały o wszystko, jakoś pechowo się ten rok zaczyna

Sol witaj!!!! Tokio powiadasz?? no to poważnie;)
a ja szukam albo kombinezonu dwuczęściowego albo jakiegoś kompletu kurtka i spodnie na 98-104cm

kichać mi się chce strasznie....szybki prysznic, teraflu i do spania

do usłyszenia kobietki!!

reklama
jutro sprawdzę na ile mam ten dwuczęściowy bo Emilce są za krótkie rękawy w nim a ona ma teraz kombinezon jednoczęściowy na 110.

U mnie cały grudzień był szpital polowy w domu.
Zdrówka wszystkim :)

witam sie o poranku:tak:

Lilith rozkładaj kocyk u nas :tak:jak sie czujesz ,kiedy uesgie??:-D

Sol
uuu..szkoda,że nie wyszło z firmą-&&&& zaciskam za szukanie pracy i zdrówka dla dziewczynek ;))

dziś ruszają już w większości sklepów wyprzedaże i tak sie szykuję zaraz..dzieci jedzą śniadanie,ja się ogarnę i jadę do C.H .

aaaaa..jestem przed @ wiec :wściekła/y: w sensie pms:blink:

dzień dobry;))

właśnie prychcimy z Mają zupę pomidorową z ryżem, po całym świątecznym jarmarku z jedzeniem aż chce się czegoś zwykłego:-D
byłyśmy na zakupach w lidlu, tam jest już wyprzedaż i kupiłam małej kurteczkę narciarską za 15zł;)) jeszcze spodnie jej upoluje i śniegu przybywaj:-D

Mama zazdroszczę wyprzedaży, ja muszę cierpliwie poczekać na premie małża, czyli przełom stycznia/lutego, wtedy lecę sama do poznania, zawsze coś upatrzę, a muszę koniecznie się wybrać bo Daniel szybko rośnie (120cm wzrostu i 22,5kg wagi) a Maja nie lepsza (94cm wzrostu i 14kg). Teraz znów jest najlepsza opcja nakupywania długich spodni i rękawów by mieć na wrzesień i sezon przedszkolny, letnia wyprzedaż to głównie same krótkie rzeczy;))

wróciłam z zakupów...
czemu tak jest ,że jak sie nie ma forsy to się maaaaase rzeczy podoba a jak kasa w kieszeni to nie ma co kupić???????:sorry2:

w każdym razie kupiłam zielone-taka butelkowa ciemna zieleń-kozaki, 2 bluzeczki, wagę elektr.:cool2:......weszłam już :szok: przeżyłam...2,5 kg na +...wybiło 59,5......pocieszam się ,że jutro @ przyjdzie to trochę wody zejdzie ,ale reszta to na bank słodkości:nerd:

dzieci wyszalały się w kulkach 2 h..potem Mc D...i na chatę :-D

pranie wstawiłam ,taka piekna ,wiosenna pogoda,że raz dwa na ogrodzie wyschnie:tak:

Wioluś
przestawisz się ..ja też rzadziej bywałam na bb a teraz 2,3 razy dziennie odpalam :tak:

Paulina
jak się czujesz-nie kichasz
?:-p

Marylka
???? handlujesz czy inwentura?

kawę w termosie zostawiam dla chętnych :tak:

powróciłam!!! tzn. ugotowałam obiad, pobiegłam po chlebek, do apteki, biedronki i do przedszkola po Danielka, biedna moja zmęczona córka padła mi w wózku i nawet teraz podczas wnoszenia na 1 piętro spała i śpi dalej w swoim łóżku, ale będę musiała ją o 16 obudzić bo kto będzie spać w nocy???

Wiolu sama zobaczysz jak można się szybko wbić z powrotem na bb;))) ja nie mam jakoś trudności z tym, strasznie mi się tęskniło...

Mama ja mam zawsze ten dylemat, mnóstwo pięknych rzeczy jak kasy brak i odwrotnie:-D, za to polazłam jeszcze do biedronki i kupiłam mojej małej dwupak rajstopek za 16zł;))

ale kicham dalej:-D

Paula
zdrówka;)

i zapomniałam Wam napisać-stoję na światłach na krzyżówce przed Centrum Handl.a na pasie obok wóz strażacki i całą ekipą :-p
moja córa mówi:
mamo...tak jest dużo strażaków i jeden zrobił do mnie tak ;-)

a ja no to
córcia nic dziwnego ..jesteś podobna do mamusi :cool2::-p:-D:-D:-D

śpijcie dobrze-Wy i Wasze krasnale :tak:

reklama
LILITH XD no ja ciebie też sporo nie widziałam :) A pamiętam jak zaczynałyśmy razem na tym forum w 2003 roku - 10 lat temu. Ale właśnie zauważyłam że ty w 2005 doszłaś :p
NIECH TEN CZAS TAK NIE ZAPITALA :(

paulinka - mam ten kombinezon ale na 92 :/ a następny wolny to mam na 120 :/

GEEZ - wczoraj kac, dzisiaj plery mi dokuczają... ale do pracy trzeba się zebrać a pogoda jak pod psem i się odechciewa wszystkiego :p

Tak mi się na refleksje zebrało jak zobaczyłam starą ekipę... że mój synek miałby dzisiaj już 11 lat :( Idę sobie gdzieś w kącie popłakać :(

Ostatnia edycja:
Do góry