reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Dobry;)))

witam się ze świeżo umytymi włoskami, świeżo zaparzoną herbatką, kotem na stole i dziećmi zajętymi w swoim pokoju, aaaa i jeszcze piorącym automatem. fajnie jest wyjechać na święta ale kurka ile prania potem;)) no i za sprzątanie mieszkania trzeba się wziąć, kurzu osiadło tyle przez tydzień że szok, no i zakupy jeszcze ale na razie nie mogę się ruszyć, Maja od soboty gorączkuje, więc trzeba na mężastego poczekać aż z pracy wróci;))

pisałam smska do kobietek z bb do których mam nr, w tym do Lil i do Wioli, witaj Wiolu;***

Mama a z dziewczynkami to widocznie tak jest że od małego muszą swój kobiecy charakter ujawniać...

kot mi szturmuje laptopa, no bo jak to tak, laptopa dotykam a jego nie;PPP

i co ja jeszcze tam miałam powiedzieć:confused:

pomyśleć muszę:-D

Marylka
no cześć ;))
cześć kochana -niechże Cie uściskam :-D
ciążę Twoją z Bartkiem to przeżywałyśmy razem ,ale z Małgosią to przeleciało nie wiadomo kiedy bo sie własnie kontaktu nie miało a tu pannica już ma 9 miesiąców..
zapyla czas oj tak ..

u nas też jako tako ..choć z mężem bywało lepiej :sorry:

liczę ,że pozostałe babeczki jeśli wpadaja na bb to znajdą ten wątek :-p
mam u mnie z meżem tez różnie ostatnio mieliśmy pod górke teraz prubujemy sobie ułozyć na nowo ale dzieci mam przecudne ;-) wiadomo czasem w kość dadzą ale są super

No to i ja się melduję :tak:

Mama05 oj ile ja razy myślałam o naszej Starej Gwardii, z kilkoma mam kontakt na FB, ale jednak co BB, to BB ;-) Może nam się uda zreaktywować? ;-)

Maryla popieram, Bartusiową ciążę pamiętam, ale o Gosi nic nie wiedziałam aż do teraz :szok: Jak ten czas zasuwa, trzeba teraz ponadrabiać zaległości :tak:

U mnie aż tak wiele zmian nie nastąpiło od 2011, Gabrycha skończyła w Wigilię 2 latka, w 2012 zmieniłam stan cywilny :cool2: No i spodziewamy się małego Bąbla w końcówce lipca 2014 :tak:
Sergi gratuluje Ci Gabrysi i nowej dzidzi pod serduszkiem i nowego stanu cywilnego ;-) no ja sie w pewnym momęcie usunełam z bb a potem jakoś ciężko było wrócić a z Gosieńką to czasu było brak na wszystko i sie nie najlepiej w ciąży czułam

Czesc . zostalam przywolana do tablicy i jestem:-), dziewczyny jak milo was widziec:-)Marylka nawet nie widzialam ze masz juz 2 dzieci , Serge jestes w ciazy? szok:-)gratuluje :-), Mamita ja na kakao zawsze chetna :-)Paulinka czesc kochana:-*
hej Wiolka jak ja Cie dawno nie widziałm super ;-) tak sie ciesze

no dziewczyny troche sie u nas pozmieniało ale może faktycznie uda nam sie jakoś zgrać

a ma ktoś kontakt z kasią kpi ?? - kurna nie pamietam nicku ale jakoś tak to było ;-)

Paulinka Ciebie nie kojaże chyba sie minełyśmy albo nicku niezakodowałam tak czy siak witaj ;-)

Marylka ja Cię kojarzę piąte przez dziesiąte, między naszymi dwulatkami jest miesiąc różnicy i podejrzewam,że musiałyśmy się minąć na starych staraczkach

a propo mężów, to fakt, psują się ostatnio;)))

u mnie obiadek kończy się prychcić, prawie posprzątane mieszkanie, pogoda piękna a wyjść nie można, kurka wodna...

Cześć wszystkim:happy2:
Żałuję, że się nasz stary wątek rozpadł, a potem ciężko mi było wrócić.
Basia zajmuje mi 100% dnia.Nie daje mi się ruszyć nigdzie samej. Jak idzie spać to ja też padam, zwłaszcza że często jest to godz.22-23:-(.Podziwiam Was,że potraficie jeszcze pisać na forum, ja na początku nie umiałam sobie dnia ułożyć z dzieckiem, a jeszcze do tego komputer:szok: to już było za dużo:shocked2:
Marylka, Sergii gratulacje:-)

jestem i ja-dziś wieczorem bo dopiero z pracy wróciłam...i fajnie i ciężko-wszystko mnie boli...teraz kilka dni ruchu a potem bedziemy kawke pić :-p

Zizi
powitać ! zobaczysz ,że wszystko się uda zaplanować -ja pisałam gdy moje miały drzemkę :tak:

Marylka
ja nie mam kontaktu z KPI23 -chyba taki miała nick Kasia.
masz racje-dzieci czasem dokazują ,ale wole to niż być wypoczęta a nie miec dzieci..także....niech dokazują :-D

Paulina,Marylka
psują się te chłopy jak tylko się pofolguje....
ehhhh

ja jutro do pracy na 8 więc wlecę dopiero po pracy czyli koło 15.00
idę -->dzieci trza położyć ,poprzytulać się ,wygilgotać :-D

Ale jaja hehe :-) Cześć Kochane! Jestem na krótko, żeby się z Wami przywitać, pogratulować wszystkim i życzyć cudownego Nowego Roku 2014!!

Paulinko dziękuję za eska!!!

Wioluś ♥♥♥

Wszystkie BBabeczki!
Miło Was widzieć! Sporo czasu minęło i fajnie zacząć od czystej kartki :-)

reklama
Do góry