reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

My po grillu u znajomych,Ala padła:tak:.

mama to ja tez potrzymam za spotkanie &&&&&&&&&&&&&&:-)

wisienka piękna rodzinka,fajny dzionek mieliscie:tak:.to kiedy będziecie w moich okolicach?

sergi gil niestety cały czas aktywny,oby szybko mnie puściło,bo męczy strasznie:baffled:

dobrej nocki!!!!!!!!!

reklama
sergi - moja koraliki wkładała do nosa z uporem maniaka, po drugim wyjmowaniu pan ją tak nastraszył że przestała :) Ale z tą środą to lekka przesada :/

Byłam dzisiaj się zarejestrować w urzędzie pracy - wyszłam po 3 minutach bo nie mam papierka z ZUS :/ Dostanę go w ciągu tygodnia dopiero... ale póki co okazuje się że w EWUŚ jestem na zielono - znaczy ubezpieczona więc zaraz spadam do dentysty. A potem przerobić prawko bo adres zmieniony. A wieczorkiem na rowery z koleżanką bo mi miauczy że nikt z nią jeździć nie chce XD Pewnie polegnę po tym rowerze ale co mi tam, czego się nie robi dla przyjaciółki :)

A z ciekawszych wieści - mąż mój idzie do sądu pracy bo mu pracodawca po 8 latach pracy dał 3 miesięczne wypowiedzenie z propozycją nowych warunków pracy, małż je odrzucił i zasadniczo po zakończeniu pracy - z dniem 30 czerwca - powinien dostać 3 miesięczną odprawę... w kadrach się dowiedział że nie dostanie i że pan dyrektor już się szykuje na zabawy w sądach o odprawę. Nie wiem czy wygramy bo pan dyrektor ma sztab prawników. Ten kraj naprawdę chce się nas pozbyć :/

Ostatnia edycja:
sol powodzenia
wisienka ja z górami stołowymy I błednym skałami mam super wspomnienia, tam wlasnie I w Pradze bylismy w podróży poslubnej :) Duzo zdrówka dla Was
Bibinka moje dziewuszki zdrowe, teraz wakacje, wiec sa dwie razem cały czas... potrafia sie super razem bawić, ale sa I chwile gdzie sie kłócą niemiłosiernie ;)
Mama odpoczynku milego wieczoru :*
sergeevna jak tam u Ciebie? Rodzisz?
Paulina mój mąz też 30latek we wrzesniu konczy... mam 3,5 roku młodszego mąza ;)

pozdrawiam Was serdecznie :* I czytam na bierzaco :)

dobry!!

zostałam dziś rano obudzona śniadaniem, które dzieci mi zrobiły, tzn. leżałam sobie a dzieci szalały po kuchni, grunt,że samodzielne już trochę:-D:-D, teraz pranie się kończy dopierać i idziemy na małe zakupy, bo niedługo kot nie będzie miał żadnej puszki do jedzenia no i trzeba by "koszyka" poszukać bo Maja stała się zapaloną koszykarką i by grała tylko w "koszyka":-D

oo to widzę że dużo osób w tym roku przekracza próg 30-tki:-)
Maran ja też mam młodszego męża, aż o 2 lata:-D

miłego dnia!!

Witam
Co tam wasza różnica wieku. Ja jestem starsza o lat 8.
My dziś wracamy do domu. Toś już lepiej. Mam nadzieję że to koniec choroby.
Maran to miłe wspomnienia masz. Dla mnie to rodzinne strony .
Miłego dnia

reklama
Buziaki :-)

Wisieńka zdrówka dla Antosia, oby już przeszło!
Maran nie, jeszcze nie rodzę, ale już czuję, że co raz bliżej.... Byle bym nie przenosiła tak jak z Gabi, 10 dni po terminie... :sorry:

Jestem z siebie dumna! W końcu się zebrałam i spakowałam torbę do szpitala i napisałam plan porodu! :tak: Jeszcze dzisiaj czeka mnie wizyta u położnej i przedyskutowanie wszystkiego, wyniki krwi itd... Mam nadzieję, że na następną wizytę za dwa tyg już nie będę musiała do niej przychodzić :cool2:

Mówicie o różnicy wieku, ja tam mężula starszego o CAŁE dwa miesiące :-p Oboje 26 skończyliśmy w tym roku...

Skończyłam maskotkę kangurka na szydełku dla chrześniaka, ma 40cm wysokości :tak: jeszcze mi zostało szalik dorobić do ozdoby ;-)

10514725_755071681180349_1897267545937266517_n.jpg10429860_755071704513680_692294298293793260_n.jpg

Załączniki

• 10429860_755071704513680_692294298293793260_n.jpg
    10429860_755071704513680_692294298293793260_n.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 10514725_755071681180349_1897267545937266517_n.jpg
    10514725_755071681180349_1897267545937266517_n.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry