reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam się z kawką :)

Paula
dzięki ..mam nadzieje ,że ten ból ucha u D.pójdzie won.....na razie cały czas wygrywamy bo gorączki nie ma czyli sie nie pogarsza..

Ewa
imię wybieracie ??

Sol
czyli reset był:-p

Maran
wesoło tam u Was :)

Ewelinka
ćwiczysz?? rozumiem ,ale wleć się przytulić na miły dzień ;))
tulimy????:-D

kończe ogarniać dom i do pracy.
miłego i bez wiatru dnia :)

reklama
Witam,

Paulina, suuuper, że Maja przyjęta do przedszkola :tak:
Ja też Mikołaja zapisałam, ale czy się dostanie, będę wiedzieć dopiero 7 kwietnia.

Maran, suuuuper zdjęcia :tak:

Mama, super, że póki co jest bez gorączki :tak:
Oby tak dalej :-)
A imię u nas wybrane juz od ponad roku :-D
Miłosz Kajetan :-)

Ewelinka, :*

czesc
ja mam chyba angine... gardło mnie boli I katar mam dziadoski...

pozdrawiam Was serdecznie I miłego dnia zycze wszystkim I zdrowia... :)

Ewcia śliczne imiona wybraliście :)

dziewczyny mam pytanko od kilku miesięcy staram się o dziecko i nic, ostatnio sporo słyszałam o suplementach ułatwiających zajście w ciąże, czy któraś z was może takie stosował?

witam sie ..
z kawom :)

ja rano miałam już o 8 .oo masaż bańką chińską pani stomatolog...teraz Ona poleciała do pracy a ja ...łapie oddech :-D
teraz wleciała na chwilę do domku to i do Was zaglądam życząc miłego dnia :tak:

Ewa
świetnie,że imiona juz macie :) i widzę ,że literka M króluje u synków :tak:

Ewelinka
super,że już samopoczucie lepsze ...to teraz wpadaj do nas bo tu sie tęskni ;)))
żółwik dla Miłka :)

Natinnka
my tu sie nie staramy o ciążę ..kiedyyys w 2010 roku się poznałysmy i teraz odświeżamy znajomości-wleć na któryś ątek gdzie dziewczyny się staraj to na pewno Ci odpowiedza na pytania :tak:powodzenia z ciążą!

Paula
u mnie wczoraj też @ z rana przyszła

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bocian przyleciał :-D:-D:-D

Maran,Sol,Bibinka,Marylka,Lilith,Sergii i reszta Gangu miłego i udanego dnia :tak:

mama bocian :szok: dziecko przyniesie ;-) u mnie ze zdrowiem nie co lepiej, gardlo juz nie boli ale zatoki jeszcze zapchane I bez otrivinu sie nie obejdzie :)

U mnie ok 14 st C ale pochmurnie jakoś... musze sie wybrac do jakichs takich dziadów co to klucze wyrabiaja bo mi sie taka malutka wkładka do skrzynki na listy zepsula I musze wymienic bo sie nie otwiera, wczoraj zjezdziłam sklepy z materiałami budowlanymi itp, ale nie mają... no I pomyslalam, że może takie dorabiacze coś beda miec... tu jak sie zepsuje wkladka to chyba całe skrzynki wymianiaja a ja nie moge calej skrzynki bo to taka blokowa skrzynka a nie na drzwi... no nic, musze cos pokombinowac... konserwatora juz pytałam I miał mi załatwic I we wtorek dac znac a ten gamon nic nie gada a widzi mnie przeciez kilka razy dziennie bo jezdze po Ale itp. nie chce mi sie juz z nim gadac bo taki Irol niekonkretny jest I mnie to wkurza :wściekła/y:

reklama
Do góry