reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Dziewczyny trzymajcie dalej prosze. Rano zrobiłam i był negatyw w każdym razie po 10ninutach wyrzuciłam. Teraz ok 1h temu zrobiłam następne dwa i pokazały się po 3minutach. Testy dwóch firm...zrobiłam też trzeci i też wyszła druga. Jestem tak zdenerwowana ,że do teraz cała się trzęse.

Mama05 a mówiłam że się przepracowujesz. Na pupę powinnaś dostać. Szczęście oby nie tylko w funduszach sprzyjało.

Sol ja bez tuszu jak bez rzęs. Mam takie jasne ,że ostatnio mąż mi z tekstem ,że dolne chyba mi wypadły. Komplement nie ma co :)

Zobacz załącznik 688737

reklama
Mama - a różni od debili przeciętnych po skrajnych - bynajmniej IQ poniżej 80 i zachowanie typowego dresiarskiego kibola z ciemnej ulicy lub zakompleksionej księżniczki wyżywającej się na innych albo dwa w jednym bo i takie przypadki są i niestety 90% tych debili to Polacy na emigracji... Ehhh... Jak się zdenerwuję to się nauczę Norweskiego i wyprowadzimy się do Trondheim - tam Polaka nie uświadczysz - to jest miasto na północy kraju i żaden głupi Polaczek się tam nie zapuści. Bo niestety na emigracji wyróżnia się Polaków (ludzie wykształceni, znający język, kulturalni) i polaczków (po podstawówce, bydło nie znające języka) - niestety póki co poznałam 7 Polaków i ok 40 polaczków... koszmar :/

Marcyś - trzymam kciuki :)

Spadam spać bo dzisiaj cały dzień sprzątałam domek, małż zrobił hamburgery domowe na grillu a dzieci na PSP i na laptopie - żeby mamie nie przeszkadzać :p

Mamuska dobrze, ze wyniki masz w porzadku, moze faktycznie z przepracowania...
Marcepanek &&&& nie puszczam trzymajcie sie dzielnie
Sol... wiem o czym mowisz...ja tym aspoleczny wiec omijam z reguly wszelkich rodakow... kontakty tylko grzecznosciowe pod szkola... czesc czesc itp.
Ja za to tusz sporadycznie... ;)

Mama teraz dojrzałam że masz już wyniki. Dobrze wyszły to teraz trzeba się majówkować i cieszyć każdym weekendem :)

Maran no ja też tylko grzecznościowo. Ale Kaja chodzi do klasy z taką gówniarą z delikatnie mówiąc patologicznej rodziny i ta też gówniara nakłania inne dzieci żeby się z Kają nie bawiły bo ona nie rozumie po angielsku. A robi to z czystej zawiści bo Kaja od początku pomimo bariery językowej bawiła się ze wszystkimi dziećmi i jakoś tak to moje społeczne dziecię stało się centrum uwagi klasy bo ma najlepsze oceny i z każdym bez wyjątków się bawi a gówniara straciła ten status. No masakra jakaś i jeszcze bezczelnie w oczy kłamie. Skończyło się jak Kaja poszła podczas takiej sytuacji do pani i pani zapytała dziecko z którym się bawiła. Gówniara spadła z pozycji 1 na ostatnią w star of the week. Kazałam Karolinie przemyśleć czy tak się przyjaciółka by zachowywała i czy dalej chce z nią rozmawiać. Na dzień dzisiejszy od miesiąca Kaja ją ignoruje i się do niej nie odzywa.
A jeszcze jazda była bo jak wyszło na jak że to ona mówi dzieciom że się z Kają mają nie bawić to chciała z siebie ofiarę zrobić i zaczęła w szkole rozpowiadać że ona już nie ma taty - rzeczony tata odwozi ją co rano do szkoły ale to nic. Bezczelny gówniarz... nie chcę wiedzieć co z tego wyrośnie...

Oj dziewczyny wszędzie sa Polacy i polacy...ja tam z wszelkimi zażyłościami na dystans. Jednak żeby nie było są i normalni za których wstydzić się nie trzeba. Nie mam nic przeciwko jak ktoś pracuje i żyje normalnie. A nie że tacy co stali pod monopolem w Polsce przyleciał stac pod angielskim...

Maran-atha ,sol dziękuje za &&

Marcepanek jasne że są i normalni za których się wstydzić nie trzeba ale na obczyźnie że tak powiem wychodzi bardzo dużo tych polaczków.... wiesz idziesz ulicą i jedyne co słyszysz to kutwy z przecinkami w postaci normalnych słów. To razi strasznie. Albo idziesz do sklepu/urzędu i słyszysz komentarze do anglików "to naucz się polskiego". Nosz kurde przyjechał debil do anglii nie znając języka i ma pretensje jeszcze że tu po polsku nie mówią... wstyd mi za moich rodaków... szczerze mi wstyd. Sąsiedzi nasi wiedzą że jesteśmy z Polski ale nigdzie indziej się nie przyznaję jak nie muszę. Taka starsza sąsiadka jak usłyszała że 8 miesięcy temu tu prosto z Polski przyjechaliśmy to się uśmiała bo myślała że ja w anglii od dziecka mieszkam bo tak płynnie po angielsku sobie z nią plotkuję pod domem :) miło mi się zrobiło szczerze mówię. Anglicy sami przyznają że najbardziej ich w polakach drażni właśnie to że nie umieją języka... a przecież angielski jest łatwy.

Powitac ..

Marcepanek
oooooo!!! mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam! niech się wszystko ładnie ułoży :tak::tak: bardzo Ci kibicuję:-)

Maran,Sol,Marcepanek
dzię ki ...jeszcze ginek da skierowania na badania hormonów to się okaże czy coś w trawie piszczy czy to rzeczywiście przemęczenie..

ja tuszu niet bo od 1,5 roku mam rzęsy 1 do 1 -czyli doklejona jedna syntetyczna do jednej mojej ...-i mam oko i wygodę -ja tez nie dysponuję rzęsami Marcepanku-mam tak krótkie i rzadkie ,że tylko zagęszczenie mnie ratuje:sorry:

skończyłam kawkę idę pod prysznic -zacząć dzień ..dobrej niedzieli:-)

Marcepanek
sikałaś dziś ??:-p

Jestem jestem.
Mama05 robiłam jest...wiem głupia jestem ,ale w to normalnie nie wierze. Intensywność jest podobna ,ale mysle że do większej różnicy chyba 2-3dno potrzeba.
Rzęsy 1 do 1 chodzą za mną już długo ,a jak tak chwalisz to chyba tez się zdecyduje wreszcie :)

Rownież udanej niedzieli kochane :)

reklama
Mama05 dziękuje :)
Jutro zadzwonię do lekarza spytać co mam robić.
Rano polecę z synem do szkoły i dokupić testow.
Miałam z ta wiadomością poczekać na wizyte u lekarza ,ale maz juz wczoraj wyczuł coś na rzeczy. Bo jak to stwierdził zmienił mi sie głos :)
Mam ogromna nadzieje ,choc równie mocno sie boje...

Do góry