reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama - małż zaczyna pracę od poniedziałku, a ja póki co siedzę dalej w domu, nie znalazłam jeszcze nic gdzie będę mogła się wpasować pod niego tak żeby miał kto dzieci nam zaprowadzić i odebrać :( Ale jestem dobrej myśli że niedługo coś się pojawi :)

Wyszłam dzisiaj sobie do koleżanki, i choć ilość decybeli była znacząco wyższa (moja dwójka plus jej córa) to jakoś tak psychicznie sobie odpoczęłam :) Doładowałam baterie, zrobiłam jej dwa komputery, załatwiłam sprawę z landlordem i jestem wypoczęta :) Chyba muszę częściej wychodzić :)

reklama
witam się ciepło-u nas słonko naparza od rana
mega przyjemny dzień się zapowiada :):)))

strasznie muli mi net więc kończę zanim szlag mnie trafi w takim miłym dniu ..

Witam się i ja.
Maran-atha no to mąż jest u was przegłosowany :)

Sol no kiedy to jest silniejsze i choć sobie obiecuje ,że nie będę szukać na siłe to czuje odwrotny efekt.

Mama05 to czekam na wyniki. Biedna Ty pobieranie do miłych nie należy. Mi teraz przy ostatniej wizycie 6fiolek zabrali ,a jeszcze wcześniej 12. Jak je zobaczyłam to o mało z kszesła nie spadłam.

Dziękuje za kciuki :)

Miłego dnia babeczki :)

Mama to nie stresuj się internetem bo to tylko głupia rzecz... choć uzależniająca.

Marcepanek ja wiem że się nie da nie myśleć. Psychika ludzka jest porąbana :p

Mój małż pojechał na szkolenie. Ja czekam na telefony o pracę po złożeniu 30 podań może się ktoś odezwie. Miałam iść dzisiaj o kursy ale Emilka w nocy mi przygorączkowała i bolało ją ucho od kataru więc odpuszczam dzisiaj może jutro. Dzisiaj idę na poszukiwania boraxu żeby się pleśni z okien pozbyć.

Mamcia &&&& za dobre wyniki :)
Marcepanek wszystkie moje dziewczynki to coreczki tatusia...
Sol a w jakiej branzy szukasz pracy?
Paulina jak u Ciebie brzuszek rosnie, ruchy czujesz juz?

Milego dnia wszystkim życzę :*

Maran głównie w data entry administration i jako graphic designer ale teraz zgłaszam się na warehouse i do pubów bo muszę się do września do małża dopasować ze zmianami.

Miłego laski ja uciekam sprzątać bo coś nas w domu uczula i ja i dziewczyny mamy straszny katar w domu.

jestem znów :)
kawa na ogrodzie wypita-psiaki obok...cisza i szum latających owadów-->uwielbiam :-D:-D:-D:-D
jutro praca więc się delektuję bo całymi dniami w gabinecie siedzę ..

Maran
imię wybrany dla córki?

Paula
a u Was dla synka już macie imię ?
po remoncie ogarnięte ?

Sol
często czytam ,że dziewczyny które wyjechały do UK dostają jakichś alergii wziewnych-dużo tam w mieszkaniach wilgoci i grzybów..taki klimat mokry :baffled:

Marcepanek
12!!!!!!!!!!!!!!! fiolek!!!!!!!!! :szok::szok::szok: matko!! zostało Ci cos jeszcze krwi?? jery ,masakra!! współczuję ..
ja swoje wyniki z opisem i zaleceniami odbieram jutro ...

przyjemności babeczki:)

mama - ale ja już w PL miałam alegie :p Dziewczynki też. Fakt tu jest inny klimat - łagodniejszy - przyjmniej tu gdzie jestem. Ale dzięki wilgoci jest tu mniej pyłków na które strasznie choruję :p

Zakupy zrobione i dotargane.. zamienię się niedługo w wielbłąda :/ Dziecię z przedszkola odebrane siedzi na YT i ogląda świnkę Peppę :) Cieplusio - w krótkim rękawku na ogródku sobie siedziałam. Emcia z lekką gorączką i katarem do pasa, ehhh... ja naprawdę pójdę na medycyne chyba :/

Mamuśka imie jeszcze nie wybrane, ale tym razem chcemy typowo irlandzkie -celtyckie, jako ze nie chcemy wracac do Pl to nie bedzie to problemem... mamy kilka typow, ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadla... bardzo chcieliśmy syna, ale w sumie jak lekarz powiedział, ze coreczka to przyjelismy to ze spokojem, dziewczynki tez sie ciesza, choc Maja na poczatku brata chciala bo mowila, ze siostre ma bo ona z Ala to siostry ;) a teraz mowi nie raz do Ali, ze cicho musi być, bo sie dzidzius w brzuchu wystraszy, albo obudzi ;) no ale roz do mnie powraca dalej ;) mama daj znac jakie beda wyniki :*

reklama
Ludzie to debile... a ja skończony debil. Wiem że mam alergię na chlor a i tak nim usuwam pleśń z okien bo najskuteczniejsze ustrojstwo. Tylko teraz mi się chce wymiotować :/ bo boraxu tu znaleźć nie mogę.

Do góry