reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
dobry!!

Mama kciuki zaciśnięte obyś o normalnej porze dostała się do tego lekarza i oby było wszystko oki

Sol a to Ci sytuacja, taka sytuacja;)) podświadomego myślenia nie da się wykasować tak łatwo;)) zrób test dla spokojnej głowy;))

a my codziennie w biegu, po przedszkolu rządzimy na placu zabaw, potem szybka kolacja, kąpiel i dzieci mi odpływają....ja zresztą też już mam wieczorami dosyć, powoli odliczam dni do 20 maja, Daniel i szpital, szpital i Daniel, maskara, już mam stresa

wyniki swoje odebrałam, wzorowe jak na dwie osoby w jednej;), jeśli uda mi się załatwić to może załapię się na usg z przeziernością karku maluszka, nie jest ono robione w ramach nfz i mogę sobie jedynie je zrobić dodatkowo prywatnie, tylko kłopot z miejscami....za to w przyszłą środę kolejna wizyta u gina

Test negative więc jeden nerw odszedł. Teraz zostaje pytanie skoro nie ciąża to co się skopało?! ... Jakbym za mało na głowie miała :( Do tego straciłam smak... lukrecja smakuje jak żelki słodkie a gulasz jak kasza gryczana... czyli totalny brak słonego i gorzkiego... eeh...

Paulina to fajny taki dzień. U nas ostatnio wiało jakby łeb miało urwać więc w domu się kisimy. Dzisiaj słoneczko ale chłodno... ale może po południu ładnie się zrobi to też park zaliczymy. Trzymam kciuki za szpital i wierzę że wszystko będzie ok. Stres szkodzi więc się nie stresuj :tak:

Mama - trzymam kciuki żebyś przed 12 wyszła z gabinetu po załatwieniu wszystkiego.

Ostatnia edycja:
Paulina i maran gratulacje z tytułu informacji :) Ja już mieć trzeciego nie będę z tytułów zdrowotnych więc wam trochę zazdroszczę. Buziaki i jeszcze raz gratuluję :)

Sol ja tam sie tyle nasłuchałam ,że przy spirali zaszły kobiety w ciąże ,że w żadną metodę bym nie uwierzyła.

Mama05 powodzenia ,mam nadzieję że wszystko się wyjaśni.

Paulina.pro no to gratulacje :)
Ja to teraz pragnę bez względu na płeć ,byle zdrowe było i po prostu BYŁO...

No ,a u mnie 20dc i oczywiście znów mam nadzieję...szkoda tylko ,że rozczarowanie przychodzi za każdym razem.

Marcepanek też słyszałam. Ale jakby człowiek słuchał wszystkiego co się komuś stało to bałby się palcem ruszyć żeby się nie połamać. Mirene noszą tysiące kobiet. Jak się jednej na tysiąc albo nawet kilku coś trafi czy ciąża czy skutki uboczne to nie znaczy od razu że i na ciebie trafi. Moja koleżanka klęła na wszelkie spirale że be i w ogóle. Dopiero enty lekarz jej wytłumaczył że ma tyłozgięcie macicy i nie dla niej spirale. Ale całej reszcie tylko kasa była w głowie :( skuteczność każdej metody jest indywidualna. Nie dla każdej są spirale czy tabletki czy plastry czy zastrzyki albo gumki czy kapturki. Ja się świetnie czuję z tą spiralą ( porównując do innych metod ) po plastra tyłam jak głupia, po tabletkach się źle czułam, zastrzyków się boję bo jakby coś nie tak było to tego nie cofniesz za pierona - spirale możesz wyjąć, a na latex mam alergię... a na usg spiralka leży jakby na wymiar była robiona i póki co ciąży brak czyli skutecznie działa ;) Więc jak mówię.. nie wszystko jest dla każdego.. tak samo jak z utrzymaniem ciąży.. jednym pomogła luteina a mi clostylbegyt... tak nie pomyliłam się :) nauczyłam się nie osłuchiwać historii bo wiem że każda z nas jest inna i każda musi znaleźć swoje rzeczy które działają.
Nie myśl ciągle o porażkach - masz wspaniałe szkraby a więcej... przyjdzie kiedy same na to będą miały ochotę :) Nie zrób sobie blokady psychicznej bo to najgorsze co może być :(

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kobietki ..

3 fiolki krwi mi dzis spuścili ..3!! tyle krwi straciłam przez ostatnie dni a tu jeszcze tyle mi upuscili :sorry:
wyniki we wtorek ..do lekarza weszłam po 2 h opóźnienia...no ,ale weszłam i skierowania dostałam ..dzis porobiłam badania i teraz czekam ..

dziekuję za Wasze &&&..

Paula-gratki syncia :) zdrowo rośnijcie :tak:

Sol
z pracą coś do przodu czy nie dzwonią na razie ?

Marcepanek
&&&&&& niezmiennie trzymam :tak:

Maran
gratuluję córci -będziesz miała super zięciów-synów :tak:

Wiśnia
gdzieś przepadła??jak ręka??

ściskam na płasko!

Do góry