reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Ja nigdy nie przeżyłam poronienia ale w połowie ciąży lekarz nie słyszał bicia serduszka i szybko pojechaliśmy do szpitala na USG. To był najstraszniejszy moment w moim życiu... Okazało się, że malutka obróciła się w taki sposób, że tylko USG mogło nam pokazać ze wszystko jest OK. Drugim razem wykryli na USG płyn w czaszce dziecka i już podejrzewali jakiś niedorozwój płodu. Po kilku dniach poszłam do specjalisty a ten płyn zniknął!
Kamień spadł mi z serca... Ciąża to najpiękniejszy czas w życiu ale i pełen strachu o nienarodzone dzieciątko.

Dziewczynki powiedzcie mi, kiedy się seksujecie jak owulka jest tuż tuż... My celowaliśmy w pierwszy dzien płodnego śluzu i potem w dzien szczytu. Owulka była dnia nastepnego. W ten dzien juz nic nie działaliśmy. Uwazacie że lepiej przed samą owu czy w dokładnie w jej dzień?

my stawiamy na spontan - czyli wtedy, kiedy mamy ochotę. Ostatnio wypadło jakoś chyba 4,2 dni przed, w dniu owulacji i dzień po, bardziej oddalonych od owu nie podaję.

dalej nie radzę sobie z tym logowaniem

My nawet nie mamy siły częściej niz kilka razy w miesiącu. Mój mąż dojeżdza codziennie 320 km do pracy i z powrotem i wraca tak padnięty, że nie mam sumienia go męczyc częściej )-:

żabucha - o Boże, tyle dojeżdża do pracy?? Współczuję! My to też kiedy mamy ochotę, ale już zapowiedziałam wczoraj mojemu, że od 10 dc do jakiegoś 18 codziennie się kochamy i o :) Zaakceptował z uśmiechem :happy:

marce_la - ja jestem identyczna! Też w jakąś paranoje popadam. Najgorzej jak byłam w ciąży i miałam plamienie, co chwile latałam do łazienki czy nie ma krwawienia :/ I w końcu się doczekałam sama na własne życzenie i wtedy do szpitala pojechaliśmy i już serduszko nie biło :-( Na drugi dzień sama w domu poroniłam, a na 3 dzień miałam jeszcze zabieg doczyszczający. Teraz też strasznie się boję, że mogę mieć w ogóle problem z zajściem, a jak się uda to, że nie utrzymam ciąży :-(

dziewczyny ja nie wiem co wam powiedziec... wiem jak to boli i wiem ze zadne slowa nie pomoga.... jedyne co mi przychodzi do glowy to brutalne lepiej teraz niz pozniej.... lepiej taka wczesna ciaza niz w 20 tygodniu...przynajmniej ja sobie tak tlumacze...

a dla rozweselenia pokaze wam jak dzis spal moj kot...
563654_360585944050557_1626176664_n.jpg

Załączniki

• 563654_360585944050557_1626176664_n.jpg
    563654_360585944050557_1626176664_n.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Mnie dzisia moje dziecko poprawia humor :( gdyby nie ona to bym sie zalamala. Umalowałam sie ,ogarnelam,wyciagnelam aparat i robilam to co lubie :) poprawiło mi to humor...i to bardzo.Obraz 025.jpg

Załączniki

• Obraz 025.jpg
    Obraz 025.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 60
Do góry