reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Test z moczu może wyjść zupełnie negatywny mimo ciąży - wiem to z własnego doświadczenia :) zarodek jak najbardziej mógł się zagnieździć. Może dla pewności zrób sobie bHCG w terminie spodziewanej @ - jeśli jesteś w ciąży to wynik będzie niepodważalny :) a w tym czasie już wyjdzie na pewno.
Jeśli chodzi o duphostan to niestety nic w tym temacie nie wiem - nigdy go nie przyjmowałam.

reklama
ja bym brala do 14 dnia po owu i wtedy poszla na bete. hcg w moczu moze sie pojawic nawet 14 dni po zagniezdzeniu.... wiec najlepiej idz na bete skoro bierzesz dupka.... bo puki bierzesz nie bedzie @

Cześć babki.

Widzę ,tu dobre wieści :-D:-D:-D.

Smerfna i Anna -gratuluję! Tak się cieszę,że coraz więcej staraczek marcowych doczekało się II.

Smerfna,myślę,że jak dałaś dobry przykład jako matka-załozycielka to teraz wszystkie zaciążymy:-D:tak::tak::tak:.

Costa -powodzenia ,&&&& za pozytywny skutek działań.

Patuska-ale masz piękny wykresik, no musi się udać. Trzymam kciuki z całych sił.

Kaskasiunia- tak jak dziewczyny piszą -zrób sobie bętę.Ja na Twoim miejscu bym jeszcze brała, dopóki nie zobaczysz wyniku bety.Jak się okaże,ze nie jesteś w ciąży to odstawisz.
Podobno duphaston nie wpływa na wynik testów ciążowych.
Co do tego ,ze jak będziesz brała duphka to nie dostaniesz @- ja kiedyś dostałam mimo brania ale możę miałam wtedy progesteron niski,nie wiem bo lekarzem nie jestem.

Agaawa-trzymam kciuki za badanie.

Aha, jak się dostanę to idę dzisiaj wieczorem do ginki. Proszę o kciuki.

Dzięki za kciuki!

Fuma ja tez trzymam &&&&&&

Kaśkasiunia ja bym brała dupka do 14 dnia po owu, a potem testowała i ewentualnie test betaHcg. Jeszcze nic straconego, dopiero 11 dpo.

Costa trzymam kciuki ze sie wstrzelilscie. &&&&&

AniolekBB coś czuje fasole.... Hmmmm....

Ja juz po wizytacji szefa, było niezle całkiem. Byłam gorzej nastawiona. Teraz sie przygotowuje do badania na jutro - psychicznie:)))

Fuma i ja będę trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Kurczę, a ja ciągle myślę co by zrobić by się dowiedzieć czy się udało :confused2: Wiem, że nie ma sposobu, ale na siłę szukam oznak :oo: Ostatnio ten czas wolno jakoś leci...

Testujemy:
02.04.2013 - Anna2101 - są dwie kreseczki! :)
02.04.2013 - Smerfna85 -
wynik pozytywny :)
04.04.2013 - Agata1983
(hcg)
04.04.2013 - Australijka

05.04.2013 - Kasiol
0
5.04.2013 -
Kaśkasiunia (hcg)
07.04.2013 - Patu$ka
08.04.2013
- Nuuuśka