reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

karola- i co z tymi twoimi jajnikami ginek sie za to wzial :)?

miciurka aktualnie chodzę na monitoring ale z mizernym skutkiem, co wizyta to słyszę to samo: owulacji w najbliższych dniach nie będzie. Ba, dziś nawet dodał, że to bardzo zła wiadomość, że dziś jest 13dc i żadne pęcherzyki nie rosną... :-(

w nastepnym cyklu Gin chce mi zrobić HSG ale ja będę nalegać by poczekać jeszcze jeden cykl bo w następnym cyklu owu powinna już być, bo wszystko wskazuje na to, że jest co drugi cykl.

w sumie to ciut mnie dziś wkurzył bo jak byłam w październiku z tsh 2,6 to kazał mi brać witaminy z jodem, a dziś przy tsh 3,05 kazał odstawić witaminy z jodem i w ogóle unikać jodu!!! :eek:

nic już nie rozumiem, po co najpierw brać jod by potem go odstawiać i unikać :baffled: :eek: :confused2:

reklama
Hej

Miciurko mój maz tez sie zastanawiał czy dac najmlodszemu Thomas jr.

Ja tez uwielbialam czuć rych dziecka,i powiem Wam ze tesknie za tym :tak: zazdroszcze Wam ciezaroweczki bo co niektóre juz je czuja a niektóre niedługo zaczną czuć .

no to trzymajcie te kciuki,ja dzisiaj trzymałam poślady hehe :-) było mokro,a że szyjki nie badam to w trakcie wilgotnych dni będziemy się starać,chociaż mam dopiero 16dc

anabelka działaj, działaj! bo wiesz, Ty zachodzisz teraz a ja w następnym cyklu!!!! trzymajmy się planu! :-D

czy któraś z was badała ft3 i ft4? jakie miałyście wyniki?

tili - tak moj ma na imie Tomasz, a to nie mowilam..? :) - wiec dlatego mowie ze troche dziwnie ze byl by tomus malutki i duzy , no ale wole Tomus niz Bruce:-D

edyta- no i co zdecydowaliscie sie na inne imie rozumiem?! tak ?? a czemu w koncu tak wyszlo :)?

anabelka- to faktycznie jaja z tymi cyklami- ale dasz rade - najwazniejsza owulacja nie wazne kiedy :tak: wazne ze jest :)!

karola- no lepiej przetrzymaj i idz na monitoring jak bedzie rzekoma owulka z tego jajnika co wiesz ze dziala, a ty sie nie zastanawialas nad piciem ziolek o. sroki nr 3 na pobudzenie jajnikow? moze by ci pomogl z tym leniwym jajnikiem ... w ogole ja pilam ziolka i sporo mi zostalo w sumie bo zamowilam od razu na pol roku, tylko ze juz mam wszystkie pomieszane w pudelku wiec jak sie nie boisz ze jestem jakims zboczencem i cie otruje to moge ci przeslac:-D haha;-)

ja robilam tsh ft3 i t4 zaraz zobacze czy znajde wyniki to ci podam ile ja mialam ;) - ja tu mialam tsh wysokie tez chyba 3 i mi tutaj nic nie dali na to a w pl dostalam chyba bromka na to o ile dobrze sobie przypominam :)

anabelka działaj, działaj! bo wiesz, Ty zachodzisz teraz a ja w następnym cyklu!!!! trzymajmy się planu! :-D

czy któraś z was badała ft3 i ft4? jakie miałyście wyniki?

będę się starać by plan przebiegał po naszej myśli :-)

tili - tak moj ma na imie Tomasz, a to nie mowilam..? :) - wiec dlatego mowie ze troche dziwnie ze byl by tomus malutki i duzy , no ale wole Tomus niz Bruce:-D

edyta- no i co zdecydowaliscie sie na inne imie rozumiem?! tak ?? a czemu w koncu tak wyszlo :)?

anabelka- to faktycznie jaja z tymi cyklami- ale dasz rade - najwazniejsza owulacja nie wazne kiedy :tak: wazne ze jest :)!

karola- no lepiej przetrzymaj i idz na monitoring jak bedzie rzekoma owulka z tego jajnika co wiesz ze dziala, a ty sie nie zastanawialas nad piciem ziolek o. sroki nr 3 na pobudzenie jajnikow? moze by ci pomogl z tym leniwym jajnikiem ... w ogole ja pilam ziolka i sporo mi zostalo w sumie bo zamowilam od razu na pol roku, tylko ze juz mam wszystkie pomieszane w pudelku wiec jak sie nie boisz ze jestem jakims zboczencem i cie otruje to moge ci przeslac:-D haha;-)

ja robilam tsh ft3 i t4 zaraz zobacze czy znajde wyniki to ci podam ile ja mialam ;) - ja tu mialam tsh wysokie tez chyba 3 i mi tutaj nic nie dali na to a w pl dostalam chyba bromka na to o ile dobrze sobie przypominam :)

ja słyszałam że w długich cyklach ta komórka jajowa nie jest zdolna do zapłodnienia ale jestem żywym dowodem że jest,Kuba jest z komórki z cyklu 37 dniowego poprzednia ciąża była z cyklu 56 dniowego więc to tylko takie gadanie tak samo nasienie,mój miał przerwę w bzykaniu prawie 4 tygodnie i się wtedy udało

miciurka jejku ale Wy kochane jesteście z tymi ziołami, kasoku też mi oferowała, że może mi odstąpić swoje :-D

i na kogo mam się zdecydować?

wiem! wezmę od tej, która przyjmie kasę za nie! :-p bo ja za free to nie chce, będzie mi głupio, że wy za nie zapłaciłyście a ja mam za darmoszkę... :baffled:

dziewczyny peprznelam się w becie, napisałam wam wczoraj,ze mam 427,98 a teraz patrze i mam 472,98, hmmmmm:baffled:

jezu p i e r d o l i j c i e mnie w leb bo caly czas po glowie mi chodzi pozamaciczna :(((((((((((

ja to nigdy chyba na maxa pozytywna nie będę, lori kochana chyba jutro pojde na ta bete zobaczyć jak przyrasta ,bo do 19 czerwca nie wytrzymam, wtedy mam gina. Poza tym brzuch dolem mam napompowany i czuje lekki bol tam i...naczytałam się,ze tak może być przy pozamacicznej, jezu jaka ja jebnieta jestem.

Karola nie chrzan tylko podaj mi i miciurce adres będziesz miała więcej, jezu ja tez nie zaplacilam ani miciurce ,ani die perle, tak to już na tym watku jest,ze która zaciaza pomaga innej, ty jak zaciazysz pomożesz kolejnej i tez kasy nie wezmiesz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry