reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Spooky - do picia tylko wode i herbatki ziolowe ( ja pije sporo miety, pokrzywy)
jogurt activia + 5 lyzek otrab
jogurty naturalne probiotyczne
duzo salatek - pomidor, ogorek, rzodkiewka, salata, szczypiorek, siemie lniane, konopie, jogurt grecki, twarog, maslanka, kefir
piers z kurczaka (minimalnie)
bardzo duzo ryb
jablka, sliwki, arbuzy
suszone figi, suszone morele, orzechy, zurawina, slonecznik,

zero (!!!)- warzyw wzdymajacych, ziemniakow, makaronow, bialego pieczywa, bananow, winogrona, gruszek, jagod, slodyczy, fast foodow, gazowanych napojow, kielbasek,

taka w sumie normalna, zdrowa dieta:tak:

dolecialam i zyje :D:D:tak::-D

snilo mi sie dzis ze bylam na usg w 12 tyg i babka mowi: chlopczyk...ja sie poplakalam i mowie a moja intuicja ?? hehe
a co najlepsze to byla 4 ciaza i 4 syn :p:p
ale ja juz 4 raz probowac nie bede :p:p heh

akuku mam na osiedlu taka pania, która ma trojke synow najmłodszy w lipcu konczy roczek i teraz wlasnie jest na porodówce rodzi czwarte dziecko- syna myslalam,ze się poplacze ta babka jak się dowiedziała,ze to czwarty syn

Akuku za bardzo o tym myslisz skarbie i Twoja podswiadomosc analizuje w czasie snu;-) co bedzie to bedzie, najwazniejsze by bylo zdrowe!!!!!!

hah

kasoku- wiedzialam ze ci sie poszczesci!!! gratulacje wielkie !!! duzo pracy wlozyliscie w staranka - witaminki, lekarze zastrzyki i jesttt! super super super!!!

elayna, spooky - gratulacje !!!!

sloneczko- blizniaki:-Dale ci sie poszczescilo podwojnie od razu :tak: wow! hihi

wszystkim zycze nudnej ciazy,oczywiscie zdrowych dzieciaczkow :)!

tili - no to ladnie jesz strasznie zdrowo - ja na mysl o salatce mam juz takie mdlosci ze az strach jedyne co z warzyw mi podchodzi to ogorek i pomidor i to tyle, i ogolnie z tego co wypisalas to wiekszosci mnie przyprawia o mdlosci i wymioty , wiec hmm moze u Ciebie dziewczynka - kiedy bedziesz cos wiedziec :-)??

akuku- powinna ci chociaz lekarz napisac ze maja cie przeniesc zebys nie dzwigala chociaz jak ci nie da zwolnienia, w ogole co to za lekarz - tyle sie staralas a teraz masz dzwigac.... bo co bedzie co bedzie... o nieeeee... niech spada na drzewo! jak mnie wkurzaja tacy cwaniacy lekarze za biurkiem to inaczej sie pracuje niz w takiej pracy ciezszej :wściekła/y:, oni tu nie mysla i sie niczym nie przejmuja daje slowo ;/;/ drazni to jak nie wiem :crazy:

karola- i co z tymi twoimi jajnikami ginek sie za to wzial :)?

anabelka - trzymam kciuki !

aa to wam jeszcze powiem ze wczoraj sie dogadywalam z tomkiem o imionach - no szok bo zawsze nikt nie chce ustapic a tu powoli T stwierdzil ze mu sie podobaja 3 takie ''normalniejsze'' anizeli Bruce :-) ufff heheh, no i Olivier nam odpada ale T stwierdzil ze nawet nawet moglby sie zgodzic na ktores z tych Peter , Max albo Thomas, wiec postep jest i licze ze na czyms staniemy w koncu sensownym :tak:, mnie sie Antos podoba ale niestety T marudzi.. no coz

dwa uparciuchy sie dobraly:-D haha,

hm wczoraj T mial wolne i fajnie bylo a dzis juz sama caly dzien bede siedziec az do 21 ehhh, a ostatnio cos spac nie moge bo maly mi sie tak wierci i rozpycha ze mnie normalnie w srodku wszystko boli - i miejsca sobie znalezc nie moge - ostatnio polozylam sie dopiero o 5 nad ranem :szok: i tak co drugi - trzeci dzien mi rozrabia - to bynajmniej przespie sie w dzien i szybciej czas zleci :tak:, milego dnia wszystkim

Miciurko - hehe
no akurat to wszystko jem z apetytem:-D

a podgladac malenstwo bedziemy 19 lipca wiec jeszcze 6 tygodni;-)
chyba, ze polozna dalej bedzie zaniepokojona moim brzuszkiem to za jakies 3 tygodnie bede miec emergency scan:sorry:

Co do imion to moj synek jest Peter a moj maz Thomas wiec jak najbardziej oba sa cudooooooooooooowne:-D:-D:-D:-D

Tilli ale ja nie mysle :D:D ja wiem ze to cora bedzie :D:D:p:p hahahah :D:D:D
nie zartuje pewnie ze chce zeby zdrowe bylo malenstwo a jak bedzie syn plakac nie bede :D nie mam powodu, dlugo sie staralam i wiem ze mam 50 % szans :p

a sen dla tego ze wczoraj z bratowa rozmawialam i mowilam ze mi sie nic zwiazane z ciaza nie sni :p:p

ale ja wam mowie ze bedzie cora :) mam przeczucie i chociaz sie nim pciesze jak sie nie sprawdzi to truudno :D ale przynajmniej przez chwile mam w wyobrani sukienki i kitki hahaha
:):)

Tilli mnie rozsmieszylo w tym snei ze to 4 ciaza i jak sie obudzial to sie zastanawialm jak moje 3 dziecko ma na imie ?? ALex, Victor ?? i ?? bo nie pamietam :p

misciurka noo wkurzyla mnie ta p. dr :(
ale coz...ja sie boje ryzykowac a tekst ze jak ma sie cos stac to i tak sie stanie czy dzwigam czy nie mnie dobil :(
jak bedzie trzeba to do londynu polece do pl ginai niech mi zwolnienie da na cala ciaze :(
albo przeniose sie na kasy, ale to musza mdlosci minac bo nie usiedze z mdlosciami, gdzie kazdy czloweik inaczej smierdzi... nie dam rady :(

ide sie myyc i do tesciow :p:p

no to trzymajcie te kciuki,ja dzisiaj trzymałam poślady hehe :-) było mokro,a że szyjki nie badam to w trakcie wilgotnych dni będziemy się starać,chociaż mam dopiero 16dc

reklama
Do góry