akuku zastanawiam się co by tu robić, brać czy nie brać, bo czytałam, że Castagnus potrafi naprawić hormony jeśli są ciut rozregulowane (oczywiście jeśli są mocno to trzeba już jakieś leki brać) ale jeśli hormony są ok to po Castagnusie mogą się rozregulować, a tego zdecydowanie chciałabym uniknąć.
ja mam hormony ok (aczkolwiek jakoś nadal ciężko mi w to uwierzyć
), zapytam jutro o to Gina ale pewnie będzie przeciwny bym to brała.
Karola, ja zaczelam brac castagnusa pod koniec marca a juz w kwietniu bylam w ciazy. Bralam go nie caly cykl i sie okzalo calkiem skuteczne. Do tego bralam vit B6 100mg raz dziennie i to wszystko.
A i jeszcze Ci powiem, ze ja mialam laparoskopowe sprawdzanie droznosci jajnikow i cale szczescie, bo na zywca to bym nie dala rady te druga metoda, moja ciotka lekarka mowila, ze to dosc bolesna procedura dlatego latwiej jest laparoskopowo, zadnych objawow ubocznych, troche oglupiala bylam po narkozie, ale naciecia to w pepku i dwa takie malutkie malutkie gdzies na dole juz nawet nie pamietam gdzie. :-)
Tak w ogole to gratulacje nowym ciezaroweczkom, ale naszemu pociagowi przybywa pan z brzuszkiem.
U nas dobrze. USG pokazalo ze blizniaki zyja i maja sie dobrze. Jedno jest mniejsze i troche mnie to martwi, ale nic na razie nie moge zrobic, za tydzien nastepne usg. dzisiaj polozna, tak mnie baba poklula, ze mam siniaka. Papiery wypelnione. Czekam na wizyte u konsultanta w szpitalu i tak ma zostac, bo okazalo sie ze trocher problemow jest wiec wszystkie wizyty w szpitalu.
Jeszcze tylko 4 dni i urlop, wreszcie porzadny wypoczynek.
Tili ciesze sie, ze dietka pomaga, jesli chodzi o herbatke koperkowa to wiem, ze nie wolno stosowac w ciazy i wyczytalam to z roznych zrodel.
Opricze tego ze jestem mega zmczona, to naprawde nie moge narzekac. Apetyt mi dopisuje ale jak zrobie cos dobrego. Ostatnio jem cale ilosci salatek, ogorkow, pomidorow i jeszcze wiecej nalesnikow z dzemem.
Ide spac kochane, bo zaraz zasne przed tym komputerem.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i mocno trzymam kciuki za starajace sie a wszystkim zaciazonym nudnej i spokojnej ciazy.