reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Tiluchan, przestan mnie tez juz wszystko boli od nierobienia, stary niedlugo pogoni mnie z torbami hahaha za nierobstwo Jeszcze odpuszcze sobie jutro, ale w piatek biore sie za robote musze przed weekendem wysprzatac kazdy zakamarem domu, zeby w weekend znowu nic nie robic Duzo zdrowka dla corci, ja niecierpie jak mloda chora budzi sie cala noc i spac nie moze... A nie dostalas jakiejs masci , ktora lagodzi swedzenie ?
pandora ;-) witamy witamy
a ja sie dzisiaj kompletnie nie moge na niczym skupic, za duzo mysli mi po glowie biega
moje zycie chyba nie moze byc proste i nieskomplikowane
mamolinka - mam masc i chyba mezus kupil jakis krem.. ale czy pomaga? nie wiem, zobaczymy wieczorkiem
utule tego mojego muchomorka
bo jak byl czas, ze sie nic nie dzialo to... przygarnelismy dwa kociaki i znowu bylo cos! hehe
a ja sie dzisiaj kompletnie nie moge na niczym skupic, za duzo mysli mi po glowie biega
moje zycie chyba nie moze byc proste i nieskomplikowane
mamolinka - mam masc i chyba mezus kupil jakis krem.. ale czy pomaga? nie wiem, zobaczymy wieczorkiem
utule tego mojego muchomorka
bo jak byl czas, ze sie nic nie dzialo to... przygarnelismy dwa kociaki i znowu bylo cos! hehe
mamolinka90
Hihi ja tez jakis czas temu mialam parcie na kupno zwierzaczka, wiec sprawilam sobie kocurke Sphynx brzydotka kochana Przytulasna taka, mojemu staremu w nocy spac nie daje , skacze po nim i jak tylko syrke spod kolderki wysunie to zaczyna go drapac A cholera jest taka madra. Ostatnio wspomnialam, ze jak bede w ciazy sprzataniem kuwety bedzie musial zajac sie moj P. a on w zartach powiedzial, ze ja sprzeda ... Bidula zrobila takie oczy wielkie jak by wszystko rozumiala i zaczela mialczec ja spojrzalam na P. on na mnie i zaczelismy sie smiac i mowi do niej, ze zartuje ze jej nie sprzeda i taka uradowana przybiegla, zeby ja poglaskac. Niby to tylko zwierze a tak duzo rozumie i czuje ... czasami mam wrazenie, ze wiecej niz faceci
wow nie znam nikogo kto ma te rase tzn teraz juz ciebie
ja mam dwa dachowce
jeden jest caly czarny i ma tyle futra co pers ;-) nazywa sie Milo
jest przekochany - daje sobie robic wszystko, dzieciaki moga go tarmosic, w wozku wozic a on tylko bedzie sie cieszyl
Milo potrafi caly dzien i noc poza domem, tylko na papu przyjdzie
drugi jest jak tygrys rudo bialy, krotkowlosy, Tigger
plochliwy i waleczny, ale taki ksieciunio ze glowa mala
Tigger najlepiej by tylko w domu byl
moje koty zalatwiaja sie w kuwecie na dworzu
spia tez w pomieszczeniu gospodarczym
maja tam olbrzymi stojak ze strecherem i lozkiem
wypuszczamy na noc bo nauczyli sie ze jak chca wyjsc to mialcza a ja po nocy nie bede latac by je wypuszczac
czasem jeszcze mialczaly zeby wpuscic teraz ladnie czekaja przy drzwiach rano ;-)
miedzy nimi jest tydzien roznicy
ja mam dwa dachowce
jeden jest caly czarny i ma tyle futra co pers ;-) nazywa sie Milo
jest przekochany - daje sobie robic wszystko, dzieciaki moga go tarmosic, w wozku wozic a on tylko bedzie sie cieszyl
Milo potrafi caly dzien i noc poza domem, tylko na papu przyjdzie
drugi jest jak tygrys rudo bialy, krotkowlosy, Tigger
plochliwy i waleczny, ale taki ksieciunio ze glowa mala
Tigger najlepiej by tylko w domu byl
moje koty zalatwiaja sie w kuwecie na dworzu
spia tez w pomieszczeniu gospodarczym
maja tam olbrzymi stojak ze strecherem i lozkiem
wypuszczamy na noc bo nauczyli sie ze jak chca wyjsc to mialcza a ja po nocy nie bede latac by je wypuszczac
czasem jeszcze mialczaly zeby wpuscic teraz ladnie czekaja przy drzwiach rano ;-)
miedzy nimi jest tydzien roznicy
mamolinka90
Hihi nasza paniusia ze wzgledu , ze lysa boi sie zimna i lepka na zewnatrz nie wystawia Raz jej zachcialo sie spacerow to 2 dni spedzila na daszku pod balkonem, a ja z siebie wychodzilam i jej szukalam.... W koncu poszlam rozwiesilam ogloszenia i wieczorkiem sie znalazla przemarznieta i glodna, od tamtej pory ma nauczke i cieplego kacika nie opuszcza
Ja bym chciala jeszcze jedna kocurke, ale moj P. nie jest zadowolony tym pomyslem, ale mysle, ze jak kiedys bedzie miala male to zostawie sobie jednego :-) Moja krowka w grudniu bedzie miala roczek....
a to zdjecie jak byla jeszcze malutka
a to obecne z naszym papugiem
Ja bym chciala jeszcze jedna kocurke, ale moj P. nie jest zadowolony tym pomyslem, ale mysle, ze jak kiedys bedzie miala male to zostawie sobie jednego :-) Moja krowka w grudniu bedzie miala roczek....
a to zdjecie jak byla jeszcze malutka
a to obecne z naszym papugiem
Ostatnia edycja:
moje teraz w listopadzie skonczyly rok
a wzielismy je na urodziny dzieci w zeszlym roku
Olivia chciala kota dostala Milo a ze nas cale dnie nie ma to kociak byl samotny i przygarnelismy tydzien pozniej Tigusia
sa jak bracia
super sie bawia - do tej pory
a wzielismy je na urodziny dzieci w zeszlym roku
Olivia chciala kota dostala Milo a ze nas cale dnie nie ma to kociak byl samotny i przygarnelismy tydzien pozniej Tigusia
sa jak bracia
super sie bawia - do tej pory
mamolinka90
Nasza kocurka ma do zabawy papuga Jak P. kupil papuge myslalam, ze instynkt wezmie gore i trzeba bedzie kota odganiac od papugi a tu niespodzianka, kot ucieka od papugi Nasz papug to taki dominant nie da soba rzadzic A tym bardziej kocurce :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Hej, uffff, nadrobiłam zaległości, ale macie tempo!
ja testuję jutro (ot, tak dla sportu) ale mogę zastesować z Wami też 21 listopada, a co!
ja mam kocicę czarną jak smoła (dachowiec), przybłąkała się do nas 4 lata temu, ma na imię Rufi (albo Ruthy, kto jaką pisownie woli), waży 4,5kg i ma tak gęstą i długą sierść, że każdy myśli, że jest rasowa
ja testuję jutro (ot, tak dla sportu) ale mogę zastesować z Wami też 21 listopada, a co!
ja mam kocicę czarną jak smoła (dachowiec), przybłąkała się do nas 4 lata temu, ma na imię Rufi (albo Ruthy, kto jaką pisownie woli), waży 4,5kg i ma tak gęstą i długą sierść, że każdy myśli, że jest rasowa
reklama
Jeju Mamolinka ty nawet zdjecia potrafisz tu wklejac, dla mnie to chyba niewykonalne. Ja mialam kota dachowca samiczke super nauczona przychodzic do domu, nie drapala mi mebli byla cudna i dwa lata temu w zime bezdomni mi ja zjedli, na serio, wiem, ze to brzmi irracjonalnie, ale wlasnie tak sie stalo, te gnoje jedza zima wszystko poczawszy od szczurow skonczywszy na domowych kotach, ryczalam miesiac i postanowilam juz nic nie miec.