reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lojej, gdybym ja patrzyla jak zyja inni to bym nawet nie myslala o 3 dziecku
ironiczne usmiechy z kazdej strony
jak my sobie poradzimy, przeciez to taki koszt
przeciez mamy parke po co jeszcze jedno (jakby parka to mialby byc jakis wyznacznik:wściekła/y:)

Missiiss - mi tez przed staraniem sie o Piotrule maz powiedzial, ze zaczniemy dopiero jak zmieni prace na lepsza..
moze faceci tak maja?
ale nie rozumiem czemu powiedzial tak, a teraz mowi nie :-(

reklama
zaraz z glodu jajko zniose
mam przerwe za 10 minut ;-)
dzisiaj zrobilam wielkie NIc :-) i jeszcze mi za to zaplaca

hehe, zastanawiam sie co koles z IT sobie o mnie mysli wertujac historie stron na ktore wchodze w czasie pracy:szok::-D

hej
Missiiss- :-(. Wyjaśnij mu co Tobie na śledzionie leży. Postaw na swoim!!!

Dziewczyny podpisuję się pod wszystkim co naskrobałyście na temat facetów! Tichulinka tylko ma jakiś egzotyczny nieosiągalny okaz:szok:.

To może i ja zatestuję 21, zobaczymy hehe

Piersi nadal bolą i co jeszcze dziwniejsze pojawił sie mleczny śluz. No i mam teraz zagwozdkę. Może faktycznie owu się przesuneła. Jak bym zaciążyła w tym cyklu to z wrażenia chyba bym się nogami nakryła heheh

krowkabordo - no to wlasnie dlatego ten gatunek staram sie podtrzymac!!!! :-D:-D:-D:-D

btw - tez mam taki sluz ;-)

ide jesc!

tiluhna
jak sie zapytalam go dlaczego wczesniej chciał tznkilka dni temu czy nawet wczoraj to mi powiedział bo tak a teraz podchodze do tego powaznie. super!!!! normalnie genialny jest. szkoda ze jak długów narobił i ich nie spłacał i teraz jest w mig br czyli gorzej niz w biku to ku**a nie myślał o tym że teraz nie mozemy mieszkania kupić i dobrać kredytu czy tam domku przez niego nie możemy mieć własnego gniazdka tylko i wyłącznie swojego :angry: i jeszcze przez 3 lata nie bedziemy mogli bo 5 lat od splaty długów się tam widnieje a dwa lata temu załatwiłam z moją mamą że mu rozłożą tto na raty. i nagle się uczciwy i wspaniałomyślny tatuś zrobił. chyba się z nim rozwiode bo już mam go dosć. wiem że jestem okropna bo jak mi podpadnie to wyciągam wszystkie jego brudy i wtedy robi się taki mały. a to ze kiedyś innej dziecko zrobił to też zajebi**e o nim świadczy ehh mam już go dość po co ja w ogole z nim jestem.... maślany związek tylko jaśko chyba nas łączy... zero uczucia zero przytulenia jak ja się chce wieczorem przytulić to on tylko w jedno miejsce ręce pcha niech spada na drzewo!
ehhh wyżyłam się wybaczcie :zawstydzona/y: ide bo już siły nie mam na to wszystko i już wam nie zaśmiecam wątku

Missiiss - ojejku :-( tule mocno:-(

ja mysle, ze wy nie tylko na temat dziecka powinniscie porozmawiac tylko przede wszystkim porozmawiajcie o Was

jezeli jest az tak kiepsko to czy faktycznie teraz jest czas na kolejne dziecko i czy wlasnie z nim :-(
bardzo mi przykro, ze jest tak kiepsko

przemysl sobie wszystko

mamolinko - a masz jakas magiczna moc zeby 21.listopada byl juz jutro ??:-D:-)

wlasnie maz mi napisal, ze cora ma kolejny wysyp
i jak tu z nia jutro jechac do Londynu????
boshhh...
kto mi ja przygarnie jak ma taka ospe???
a jutro trzeba odebrac paszport Piotruli inaczej ze mna nie poleci :no:

Tiluchna chcialabym miec taka moc, zeby przyspieszyc czas, ale niestety :-( Musimy czekac jeszcze tydzien, ale jak pomysle, ze juz 3 za nami to wydaje sie, ze jeszcze tydzien jakos przezyjemy....

reklama
Ja będe testować jak nie dostane okresu ;D powinnam dostać 16 litopada, ciekawe.. ;) A dzisiaj w pracy bolało mnie podbrzusze, ciekawe czy na okres czy coś innego :)

Do góry