reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

krowko sliczna codcia !!!

Kamila hehe mowisz ze o kolejnym myslisz...a ja chce core..kompletnie mnie porabalo !!! przeciez nie mozna probowac w nieskonczonosc!!! mam nadzieje taka ze jak schudne to przestane myslec ..moze. kiedys wnusie bede miala ;? hehe

a ja mam problem z laktacja... kur... jutro siedze caly dzien z Emilkiem i sie karmimy bo dosyc laktatora mam... oby szybko mleczko wrocilo ...

reklama
Krowko przepiekna!!!!!!!!!!!!!!!

Akuku hehehe, ja schudlam dwa razy i za kazdym razem nie powstrzymalo mnie to przed zajsciem w kolejna ciaze:-p a tak na powaznie...chyba Twoj J juz spauzuje na dzieci :-D:-D:-D

Kamilko - trojeczka to fajna liczba:-p

ciekawe jak nasza Anabelka:tak:

no wlasnie niech ktoś za mnie w ciąży chodzi,

a propos ponawiam prosbe mam już fb poszukajcie mnie i zaproscie, bo ja się w tym jeszcze gubie. Kasia Okupniarek Katowice

kamilka, kasoku dawajcie, ja tam mogę w ciąży chodzić! :tak::tak::tak::tak:

co prawda zaczyna mi już być ciężkawo (a to dopiero sam początek III trymestru) ale ogólnie nie jest źle :tak: dziś na spotkaniu z położną poznałam się z dziewczyną z okolicy, która też rodzi w lipcu (tyle, że pod koniec) i zdecydowanie gorzej znosi ciążę, męczy ją zgaga (ja nadal nie mam pojęcia co to zgaga bo nigdy jej nie doświadczyłam), zaparcia (też mi obce):tak:, duszności i wiele innych dolegliwości o których ja nie mam pojęcia.

jedyne co to czasami pobolewa mnie kolano, bo jest słabsze po poważnym skręceniu a wiadomo teraz musi dźwigać więcej niż przed ciążą, no i chodzę trochę niewyspana bo Mała nie daje mi spać w nocy, o 1 i o 4 w nocy zaczyna wariować, kopie, rozciąga się, wypina się, jak leżę na lewym boku to mam wrażenie, że mi zaraz wyjdzie bokami brzucha :-D, mam takie wrażenie jak by stawała na nóżkach i próbowała się wyprostować :sorry2: albo leży spokojnie i nagle tak jakby gwałtownie wyrzucała nogi do przodu, ja wtedy pobudka, oczy jak 5 zł i po spaniu. Zazwyczaj te wygibasy trwają ok godziny, potem jest spokój i zasypiam.

Tiluchna hehe wiesz Jarek malo do gadania ma hahahaha - zartuje pasujemy oboje.. cboc pewnie gdgbysmy obydwoje wiedzieli ze bedzie cora to byśmy sie nie zastanawiali ..a w innym wypadku to wystarczy nam obojgu. .samochodow torow .itd itp. ;)

Karola ja tez moge w ciazy chodzic tzn. Ostagnie tyv w kosc daja ale ogolnie ok..a rodzic to bym mogla ...hehe

A Tu Milus Emilus; )

Załączniki

• 1397236467751.jpg
    1397236467751.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 1397236528722.jpg
    1397236528722.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
Krowko śliczna niunia :-)

Moja urodziła się we wtorek,oczywiście cc,termin przyjęcia miałam na czwartek a cc miało być w piątek ale małej się pośpieszyło i we wtorek odeszły mi wody,zapytali mnie nawet czy chcę 8 czy 9 hehe zdecydowałam się na 8 i 8.04.2014 roku o godzinie 23:35 przyszła na świat moja kruszynka z wagą 4220g i 57cm,zdrowiutka,żółtaczka była ale bez potrzeby naświetlania.
A moje cyce błagają o to by ktoś je ssał i ssał hehe,dostałam takiego nawału mleka w 2 dobie że myślałam że mnie rozsadzi :-D :-) ale niestety widzę że bebilon jakim moja była dokarmiana lepiej był trawiony niż moje mleko pomimo że dietę no można powiedzieć mam prawie idealną
Tak na szybko,jedno zdjęcie ze szpitala
315zdqh.jpg

Dziewczyny potem się odezwę bo moja coś się już kręci ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
gratulację anabelko!!!!!! tak właśnie coś przeczuwałam, że coś jest na rzeczy bo zniknęłaś chwilowo z wątku.

córcia prześliczna!!!

ps. jak ma na imię?

Do góry