reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ej, skoro wg Was limonka to młodzizna to aż się boję jak mnie nazwiecie, hehe, ja 21 grudnia będę mieć (dopiero/ już) 26 na karku :) i powiem Wam, że patrząc na moje koleżanki równolatki to ja jakiś bezdzietny dinozaur jestem, większość ma już kilkuletnie pociechy, teraz drugie rodzą albo już urodziły, ba, kilka pociech moich koleżanek z klasy chodzi już do szkoły :szok: (zaczynam uczyć dzieci swoich koleżanek, chyba się starzeje, hehe)

eee co??:baffled: owulacyjny test pozytywny w ciazy? przeciez to inny hormon wykazuje

ja to sie boje ze moze ja dopiero TERAZ mam owulacje i tak sie przesunela i powinnam dzialac a ja tutaj juz testowac chce
moze te wszystkie bole to wlasnie na owulacje? w 26td??:eek::szok:

a tutaj czuje ze chyba jeszcze dzisiaj podzialam z moim.. abym nie daj boze nie przegapila

(bang bang w glowe mlotkiem)

jezu ale mlodzizna tu jest, moj sasiad jest rocznikiem Twoim czyli 1986 i jeszcze i ozenku nie mysli, ja w Twoim wieku fruwalam szalalam,spokojna glowa

karola1986-21 nie jestes sama u mnie jest zupełnie to samo ja tez jakis dinozaur bezdzietny jestem moje koleżanki po 2 dzieciaczków aż mnie w du.. e ściska na samą myśl no ale jakoś damy rade swoje naprodukować. :-D

Czasem jak sobie tak pomyślę mam takiego doła że dopiero teraz próbuje, że mogłam wcześniej, ale życie tak sie moje potoczyło i wiem ze mój G chce i na samym początku bycia ze sobą mi to powiedział choć jesteśmy 2,5 roku dopiero dla mnie to króciutko ale wiem jesteśmy szczęśliwi ze sobą chcemy dzieciaczki a chyba to jest ważne.

Tiluchna idz robic sikanca !!!! Ostatnio czytalam, ze czasami zdarza sie, ze testy owu wykrywaja ciaze ;) Nie czekaj do 21 :D Zacznij nasza dobra passe fasolek i badz pierwsza !!! Go go go !!! Sikaj Sikaj Sikaj :-):-):-):-):-):-)

Hihihi to ja tu chyba najmlodsza jestem :D 22 latka :-D

reklama
I jestem ... znowu... :-p

Tiluchna sikać i to już :-) też tak czytałam że pozytywny wynik owulacyjnego często wskazywał dziewczynom ciążę i to jeszcze zanim wychodziły pozytywne ciążowe... Ale może u Ciebie już dzisiaj wyjdą dwie kreski :tak: trzymam kciuki &&&&

Do góry