reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ej, skoro wg Was limonka to młodzizna to aż się boję jak mnie nazwiecie, hehe, ja 21 grudnia będę mieć (dopiero/ już) 26 na karku :) i powiem Wam, że patrząc na moje koleżanki równolatki to ja jakiś bezdzietny dinozaur jestem, większość ma już kilkuletnie pociechy, teraz drugie rodzą albo już urodziły, ba, kilka pociech moich koleżanek z klasy chodzi już do szkoły :szok: (zaczynam uczyć dzieci swoich koleżanek, chyba się starzeje, hehe)

eee co??:baffled: owulacyjny test pozytywny w ciazy? przeciez to inny hormon wykazuje

ja to sie boje ze moze ja dopiero TERAZ mam owulacje i tak sie przesunela i powinnam dzialac a ja tutaj juz testowac chce
moze te wszystkie bole to wlasnie na owulacje? w 26td??:eek::szok:

a tutaj czuje ze chyba jeszcze dzisiaj podzialam z moim.. abym nie daj boze nie przegapila

(bang bang w glowe mlotkiem)

jezu ale mlodzizna tu jest, moj sasiad jest rocznikiem Twoim czyli 1986 i jeszcze i ozenku nie mysli, ja w Twoim wieku fruwalam szalalam,spokojna glowa

karola1986-21 nie jestes sama u mnie jest zupełnie to samo ja tez jakis dinozaur bezdzietny jestem moje koleżanki po 2 dzieciaczków aż mnie w du.. e ściska na samą myśl no ale jakoś damy rade swoje naprodukować. :-D

Czasem jak sobie tak pomyślę mam takiego doła że dopiero teraz próbuje, że mogłam wcześniej, ale życie tak sie moje potoczyło i wiem ze mój G chce i na samym początku bycia ze sobą mi to powiedział choć jesteśmy 2,5 roku dopiero dla mnie to króciutko ale wiem jesteśmy szczęśliwi ze sobą chcemy dzieciaczki a chyba to jest ważne.

Tiluchna idz robic sikanca !!!! Ostatnio czytalam, ze czasami zdarza sie, ze testy owu wykrywaja ciaze ;) Nie czekaj do 21 :D Zacznij nasza dobra passe fasolek i badz pierwsza !!! Go go go !!! Sikaj Sikaj Sikaj :-):-):-):-):-):-)

Hihihi to ja tu chyba najmlodsza jestem :D 22 latka :-D

reklama
I jestem ... znowu... :-p

Tiluchna sikać i to już :-) też tak czytałam że pozytywny wynik owulacyjnego często wskazywał dziewczynom ciążę i to jeszcze zanim wychodziły pozytywne ciążowe... Ale może u Ciebie już dzisiaj wyjdą dwie kreski :tak: trzymam kciuki &&&&

Do góry