reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
ej, skoro wg Was limonka to młodzizna to aż się boję jak mnie nazwiecie, hehe, ja 21 grudnia będę mieć (dopiero/ już) 26 na karku i powiem Wam, że patrząc na moje koleżanki równolatki to ja jakiś bezdzietny dinozaur jestem, większość ma już kilkuletnie pociechy, teraz drugie rodzą albo już urodziły, ba, kilka pociech moich koleżanek z klasy chodzi już do szkoły (zaczynam uczyć dzieci swoich koleżanek, chyba się starzeje, hehe)
eee co?? owulacyjny test pozytywny w ciazy? przeciez to inny hormon wykazuje
ja to sie boje ze moze ja dopiero TERAZ mam owulacje i tak sie przesunela i powinnam dzialac a ja tutaj juz testowac chce
moze te wszystkie bole to wlasnie na owulacje? w 26td??
a tutaj czuje ze chyba jeszcze dzisiaj podzialam z moim.. abym nie daj boze nie przegapila
(bang bang w glowe mlotkiem)
ja to sie boje ze moze ja dopiero TERAZ mam owulacje i tak sie przesunela i powinnam dzialac a ja tutaj juz testowac chce
moze te wszystkie bole to wlasnie na owulacje? w 26td??
a tutaj czuje ze chyba jeszcze dzisiaj podzialam z moim.. abym nie daj boze nie przegapila
(bang bang w glowe mlotkiem)
karola1986-21 nie jestes sama u mnie jest zupełnie to samo ja tez jakis dinozaur bezdzietny jestem moje koleżanki po 2 dzieciaczków aż mnie w du.. e ściska na samą myśl no ale jakoś damy rade swoje naprodukować.
Czasem jak sobie tak pomyślę mam takiego doła że dopiero teraz próbuje, że mogłam wcześniej, ale życie tak sie moje potoczyło i wiem ze mój G chce i na samym początku bycia ze sobą mi to powiedział choć jesteśmy 2,5 roku dopiero dla mnie to króciutko ale wiem jesteśmy szczęśliwi ze sobą chcemy dzieciaczki a chyba to jest ważne.
Czasem jak sobie tak pomyślę mam takiego doła że dopiero teraz próbuje, że mogłam wcześniej, ale życie tak sie moje potoczyło i wiem ze mój G chce i na samym początku bycia ze sobą mi to powiedział choć jesteśmy 2,5 roku dopiero dla mnie to króciutko ale wiem jesteśmy szczęśliwi ze sobą chcemy dzieciaczki a chyba to jest ważne.
mamolinka90
Fanka BB :)
Tiluchna idz robic sikanca !!!! Ostatnio czytalam, ze czasami zdarza sie, ze testy owu wykrywaja ciaze Nie czekaj do 21 Zacznij nasza dobra passe fasolek i badz pierwsza !!! Go go go !!! Sikaj Sikaj Sikaj :-):-):-):-):-):-)
Hihihi to ja tu chyba najmlodsza jestem 22 latka
Hihihi to ja tu chyba najmlodsza jestem 22 latka
reklama
ardianka
Początkująca w BB
I jestem ... znowu...
Tiluchna sikać i to już :-) też tak czytałam że pozytywny wynik owulacyjnego często wskazywał dziewczynom ciążę i to jeszcze zanim wychodziły pozytywne ciążowe... Ale może u Ciebie już dzisiaj wyjdą dwie kreski trzymam kciuki &&&&
Tiluchna sikać i to już :-) też tak czytałam że pozytywny wynik owulacyjnego często wskazywał dziewczynom ciążę i to jeszcze zanim wychodziły pozytywne ciążowe... Ale może u Ciebie już dzisiaj wyjdą dwie kreski trzymam kciuki &&&&