reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Mississ - zobaczysz jak ci szybko zleci! Zaraz będziesz stała z bagażem na lotnisku i czekała na odprawę itd :D no i mam nadz że wszystko od tej.pory juz pójdzie dla Ciebie z górki:)! Aaa ps. Miałam pytać tworzysz jeszcze swoje szydelkowe cudenka :))??

Lori super fotki, a jaka masz piłeczkę hihi, tak to wychodzi na to że jutro mamy wszystkie wizyty :)))) ja mam jutro polowkowe i może się dowiem kto u mnie siedzi - dzidzia chetna do pokazywania nie jest a brzuch mam jakby stozek ale juz się 'pnie' do góry ;)), jakieś objawy chyba lepiej mieć niż żadne, mi to dzidzka robi wielki popis zgaga co wieczór ale bynajmniej wiem że ma się dobrze, no i teraz jak się położę na płasko to mnie podkopuje trochę hihi, chciałam 'pokazać' Tomkowi żeby poczuł ale to za wczesnie, no nic jeszcze będzie czas :), a ty kiedy na zwolnienie w takim razie :)?

Karola może spadek przed wzrostem ;) bo dwie dość.mocne krechy na tym tesciku

Edit:pandorka dzięki, oczywiście że jak będą jakieś wieści to napisze :), kurcze coś mi 'sierpniowki' nie dzialaja :/ jakis error masakra wrr

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)

Tili - tak, jutro :tak: Ale masz dobrą pamięć :-D

Miciurka - ja też jestem strasznie podjarana jutrzejszą wizytą :-D I moją i Twoją :-D Tylko kurcze, niestety musimy wziąć ze sobą Jaśka, bo nie wyzdrowiał i raczej nie puszczę go do przedszkola i nie wiem czy nie będzie za bardzo przeszkadzał...A sierpniówki nie wiem czemu Ci nie działają ale niewiele się tam dzisiaj dzieje ;-)

Lori - to Ty też jutro masz wizytę? Fajnie :-) Ale widzę, że Ty już znasz płeć ;-) Piękny brzuszek i córeczka! :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, no nie wiem co sie poknocilo ale ja juz nawet o tym nie mysle.. Blokada psychiczna ?? Szczerze gorsze miesiace byly, a owu byla na czas...
Test owu dzis pozytywny znowu, wiec albo pecherzyk nie pekl albo nie wiem.
Mam ostatnie 6 testow I wiecej nie kupie.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizytyw :-)
Lori gratuluje cory, oj chcialabym twk ustrzelic.jak Ty... Choc.juz mi obojetne byle by w koncu sie udalo.

miciurka
chciałabym coś podziergać bo to bardzo lubie i mnie wycisza ale nie mam kiedy :baffled: praca dom jasiek i maż stękający że jak się za to wezme to nicwięcej mnie nie interesuje więc mój sprzęt do szydełkowania i tona wełny leży u rodziców w moim dawnym pokoju i czeka na lepsze czasy hehe :) może kiedyś jak za jakis czas doczekam się brzuchola to będe miała czas na dzierganie ale się zobaczy jak to będzie :) ostatnie co robiłam to sukieneczka i komplecik jakoś końcem lata dla dwulatki i na chrciny dla rocznej dziewczynki. Brakuje mi tego bo fajnei jest tworzyć cos co się komuś podoba no ale cóż, są inne ważniejsze rzeczy. natomiast jak kiedyś wrócimy do pl albo jak nie wyjdzie i wróce to chyba założe swój własny biznes i troszke też będe szydełkowała jak bedzie czas ale to odległe plany. Mam jednak nadzieje że w UK mi wyjdzie bo mój mąż bez pracy i jak ja jeszcze nie znajde to już całkiem porażka będzie... on będzie w domu z dzieckiem siedział a ja wyjade hehe to dla mmnie też abstrakcja bo to zazwyczaj facet wyjeżdża a kobita siedziw domu , no ale mam nadzieje że jakoś podbuduje naszą sytuacje finansową i się uda jakoś postawić to wszystko na nogi.

Karola - też się doczekasz swojego ciążowego brzuszka :tak: śnieg stopnieje i bociany się zlecą to potem będzie fasolka za fasolką

pandora - no zawsze jeszcze jest do trzech razy sztuka

Miciurka
- ja jeszcze nie czuję ruchów, a przynajmniej nie takie żebym na 100 % wiedziała że to to i oczywiście się z tego powodu martwie bo z Matim ruchy czułam już w 16 tygodniu a niby z drugim dzieckiem czuje się szybciej :dry:
na zwolnienie ide od jutra :-)

Akuku - oby sie szybko te cykle ustabilizowały. Najgorzej że nie wiadomo co je tak popierdzieliło.

Missis - ja mam właśnie plan jak to na kobiete w ciąży przystało sobie w domu szydełkować. Wprawdzie ostatni raz to robiłam chyba na lekcjach tekchniki w podstawówce ale jakiś koślawy kocyk może uda mi sie zrobić

a mi się nie udało,fakt że dopiero 6 kwietnia powinnam dostać okres,ale w sobotę miałam kłucia w macicy,w poprzednim cyklu miałam tak 7 dni po owulacji,temperatura nadal wysoka ale dzisiaj w południe pojawiło się trochę mętnego ciągnącego śluzu więc szykuje mi się już wszystko do okresu,a poza tym moje przeczucie nigdy mnie nie myli a czuję że nic z tego,ale są też dobre strony bo owulacja była i naturalnie wystąpiła więc nie ma ze mną tak źle :-)

anabelka - e do testowania jeszcze długo to trzeba myśleć pozytywnie. W ciąży na początku jest właśnie dużo śluzu :-)

witam was, lori sliczny brzuszek i Olcia ale ci dziewczyno zazdroszcze,
a u mnie, mdlosci bole glowy i wieczorne sciskanie w zoladku, niestety to efekt na razie pregnylu, przytulanka dosc intensywne, w piatek bol jajnika w sobote juz nie, czyli ...oj sama nie wiem, ale modle sie do najwyzszego o laske i ...bede was informowac dalej.

reklama
Domi to wpadnij tutaj jutro obwiescic jak poszła wizyta bo nie wiem czy dam radę.na sierpniowki wejść ;) ja też juz jestem podekscytowana naszymi wizytami że szok
No a jaskowi weź coś kolorowanke czy coś może się chłopak zajmie i będzie grzecznie siedzial albo niech oglada dzidzie w telewizorku haha

Lori- e tam pewnie za tydzień dwa poczujesz ruchy, zależy gdzie masz łożysko albo po prostu Oleńka spokojnie sobie siedzi :) i tyle
Aa ja też zamierzam podziergac tylko nic nie mam muszę kupić i mam taki plan a mój Tomek się śmieje że iscie babcine zajęcie sobie znalazlam haha

Mississ ty lepiej bierz szydelko że sobą i tam w uk będziesz dziergac to napewno byś to gdzieś sprzedała ;)), apropo ty tylko szydelko czy na drutach też? Chcę też takie cudenka zrobić ale narzędzi brak teraz dopiero kupię w pl i mam nadz że dam radę coś z tego utkac :))

Akuku no może odpoczynek od testów ci dobrze zrobi :)

Anabelka no nie mow hop... :) ja też po listopadowym cyklu się juz szykowalam na grudniowy ;)))!

Do góry