reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lore współczuje dolegliwości ale z drugiej strony pewnie każda ze staraczek po ciuchu zazdrości tych wszystich ciążowych sensacji ;-)

mam nadzieję, że z dnia na dzień będziesz czuła się lepiej!

dzięki za trzymanie kciuków, na pewno się przyda!!!

brzuch mnie pobolewa, krecha na teście owu mocna ale skoku tempki jeszcze nie było no i śluz mi wcale nie pasuje.... nadal jest mleczny i tylko gdzieniegdzie pojawiają się niteczki ciągnącego się :confused:

reklama
Karola - a wiesz co, ja bym na ten śluz tak nie patrzyła bo zawsze miałam ciągnący. Po poronieniach się popsuł troche, w cyklu w którym się udało śluzu nie miałam prawie wcale, byl ciągnący jeden dzień na 3 dni przed owu. Wszystko totalnie porąbane a jednak się udało. Jak bym patrzyła na owu to bym tamten cykl skreśliła. Najważniejsza dla mnie była tempka że poszła w góre i dużo skesu. Przytulanka byly dosłownei codziennie i zawsze nogi w góre :sorry2::sorry2::sorry2:

Karola ja bede testowac 16 dni po owu najwczesniej.
To czekamy na skoki:-) temperatur oczywiscie :-)
Ale ja mysle ze u mnie nici..no ale zobaczymy :-)
Ostatnio chodze w dobrym humorze , chyba powrot do pracy I slonce tak na mnie dzila, a nie wspomne o libido :-) :p
M sie smieje ze jak taj dalej pondzie to on bedzie wchodzil do lozka z bolem glowy hahahahaha

Akuku - a ty przypadkiem juz nie miałaś owu w 19 dc? szkoda że akurat wtedy tempka zaburzona, ale chyba tak bym obstawiała.

Lorelain he :-) milo Cie czytac :p
No myslalam ze moze jednak ale nie dzis tempka spadla do 36.32
Wiec znowu lipa... Kurde ja juz mam 21 dc :/:/:/
Test owu Nadal krzyczy...
Normalnie zanim zaczelak sie starac to @ mialam regularnie co 26 dni, pozniej co 28 I teraz sie coraz to mnocniej wydluza...
Jedyne co dobre ze libido mi wzroslo na maxa... Nie nie pamietam zeby kiedys mi sie tak chcialo I to 3 razy w ciagu dnia :p :p

Akuku - no to może jutro pójdzie w górę, kurcze faktycznie trochę późno już jest, ale z drugiej strony to może te "kuracje" tak na to wpływają i się cykl wydłużył.

Lorelain ostatni cykl biore castangusa, znaczy juz nawet nie starczy do konca cyklu. Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy. Ja mysle ze ta zmiana klimatu mi pozmieniala jednak... 2 loty w ciagu 4 dni. I juz kiedys tez mi sie cykl wydluzyl... Tylko nie podoba mi sie ze tempka sie podnosi I spada I to dosyc znacznie :-(
No zobaczymy jak to bedzie.

Hej u mnie nadal owulacji brak... I teraz mam pytanoe osc jutro na badanie progesteronu ?? Zwykle owu mma w 16 dc dodam te 7 dni I niech bada...
Milego dnia

reklama
hej:) jak wam mijaja swieta?
my ciagle cos
przedwczoraj wymienialismy podloge w kuchni
wczoraj caly dzie poza domem
jestem mega zmeczona...

oprocz tego czasami zaboli mnie brzuch i tyle... nie mam zadnych objawow
troszke mnie to martwi no ale jeszcze wszystko moze sie zmienic na dniach

Akuku - faktycznie pomieszalo sie niezle u ciebie:szok: idz do gp tak czy siak:tak:

Karola? jak u Ciebie? test wczorajszy juz mega pozytyw??

Krowko ? przyszla juz @???? zaopatrujesz sie w testy owu na ten cykl??

Missiiss - i jak?:-D:-D gotowa???

Domi, Miciurka? tak? jutro to ten dzien????????????????????

Die? Edyta? odezwijcie sie....

Limonko, Kamilko? jak brzusie?? objawy sie zwiekszyly? czy zakonczyly???

Emalia? jak sie czujesz??

Pandorka? a u Ciebie? kiedy bedziesz wiedziala kto mieszka w brzuszku?

Do góry