reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
aaaa juz wiem juz wiem
bol sie skumulowal w jedno miejsce
prawy jajnik napiernicza mnie jakby mi ktos w niego walil garnkiem

czy to normalne?

ha:-) ale czuje sie dumna, ze udalo mi sie zdiagnozowac miejsce bolu

aaaa juz wiem juz wiem
bol sie skumulowal w jedno miejsce
prawy jajnik napiernicza mnie jakby mi ktos w niego walil garnkiem

czy to normalne?

ha:-) ale czuje sie dumna, ze udalo mi sie zdiagnozowac miejsce bolu

hehehe, oj wiesz co - ja jestem za tym zeby na brzuchu wstawic sobie przezroczysta szybke zeby patrzec co sie dzieje i kiedy jest owu:cool2:, no bo to juz przesada trzeba sie domyslac co boli a pozniej od czego boli.... ehhhh :no: ja wiem ze nic nie wiem i tyle ... / moze owulka pelna para u Ciebie ... hmmm :confused: ja sobie probowalam wczoraj wyliczyc no i nie moglam sie doliczyc az do nocy hahha spekulacje itd.. ;/

a u mnie to wszystko z nudow :)
wolalabym gydby mi pozwolili ksiazke czytac :-)
ale nie:wściekła/y:
musze udawac ze pracuje na komputerze

wiec sobie wale te rozne wykresy
- jezeli cykl mam 30 dniowy to kiedy dni plodne
a jedeli cykla mam 36 do kiedy przypada moment owulacji
a lesli 46 dniowy to kiedy
i tak wychodzi mi 3 tyg okresu plodnego aaaa:eek:

a tak na powaznie to nielubie poniedzialkow w pracy bo to najbardziej laaazyyy day w tygodniu :tak:

aaaa tak w ogole to to jest nic!!

jak bylam na forum przed narodzinami Piotruli to sie dopiero dzialo!!!
juz od stycznia wszystkie mialysmy objawy na zblizajacy sie porod hehehe
potrafilysmy dziennie 50 stron napisac!! LOL:-D

hahh to tak jak u mnie tez 2-3 tyg plodnych, ehh energii czlowiek straci .. no widze ze dajesz rade 'udajac' ze cos robisz heheh ;-) skoro tak mowisz - dla mnie dzien obojetny bo i tak siedze w domu ale juz bym chciala gdzies isc hehe:-D, a wiesz u nas jak sie ruszy i pozaciazamy to tez pewnie bedziemy tworzyc wiecej ;) jak narazie spokojny start - a wez pozniej za tym wszystkim gon i doczytuj... :eek: ooo akurat tak sobie mysle o tym jak za granica przebiega ciaza - kiedy mialas 1 usg itd. tutaj chyba max ze 3 i dowidzenia co?

Cześć dziewczyny :)
Podczytuję Was na bieżąco ale jeszcze nie do końca wiem "kto co i jak" ...

Tiluchna ja taki silny ból miałam przedwczoraj i wczoraj, leki przeciwbólowe nie pomagały i tak mi się wydaje że to chyba był ból owulacyjny. Tylko, że z wyliczeń owulacja miała być wcześniej więc już sama nie wiem.

A ja wogóle jakaś nie do życia jestem. Stan podgorączkowy mam i ciągle mi jakoś niedobrze... Wczoraj zasnęłam w środku dnia :confused: mam nadzieję, że to nie jakieś choróbsko idzie...
Ale jak znam życie to idzie bo najpierw Julka była przeziębiona a teraz Pawełek dochodzi powoli do siebie bo też go złapało więc ja następna w kolejce :dry:

jeszcze 45 minut, jescze 45 minut i bedziecie mialy przerwe ode mnie az do jutra ha! ha! ha! (zlowieszczy smiech) :-)

Miciurka - ano daje daje
tak jak pisalam wczesniej
dopoki jestem ok, fantastic and very well i moja praca jest all done to nikt nie ma prawa sie do mnie przyczepic
a ja swoja prace robie rach ciach bach ekspresowym tempem - gdzie dla wszystkich innych trwa to jakies pare razy dluzej :p

ale ogolnie nikt sie nigdy do mnie nie przyczepil ;-)

a co do ciaz - hmmm
sa 2 usg refundowane (tak to sie mowi>?) na panstwowa sluzbe zdrowia
ale w pierwszej i 2 ciazy mialam chyba z 5 (chodzilam tez prywatnie do polskiego ginekologa)
a pierwsze usg jest miedzy 11 a 14 tyg

Ardianka:-) hmm to moze ja mam teraz owulacje albo jej szczyt:confused:
dobrze ze i tak plany na wieczor sa hehe:tak:

zycze zdrowka!!

reklama
no to ja sie juz zegnam :cool2:
mezul zostaje na nadgodzinach wiecz wieczorne okrazanie miasta aby to odebrac dzieciarnie pozostaje dla mnie ;-)
najpierw szkola i starszaka potem na drugi koniec miasta i mlodszego i pozniej do domu, oporzadzic, wykapac, bajke zapuscic, powytualc, uspic :-DLOL
i wieczorem chyba ostatnie przytulanko ktore mogloby jeszcze cokolwiek to zmienic ;-)

bozzzzzze jest tak ciemno, ze nie wiem jak trafie do samochodu :szok:

Do góry