reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

die
no 13 w piątek :) a mój synek 13 w piątek ale w listopadzie zmarł :( więc 13 piątek nie kojarzy mi się najlepiej....
mam nadzieje że masz racje że grudzień to magiczny czas . ja uwielbiam grudzień czzas świąt nadzieji tak się czuję i świetny bym miałą prezent na świeta jakby się okazało że coś jest na rzeczyy... jutro rano nie robie nawet testu ciążowego bo jeszcze jeden mam skitrany ale poczekam ( mam nadzieje:sorry:) cierpliwie na wyniki bety.

reklama
Ja już na święta nie zdąrzę...ale 30.12 mamy rocznicę ślubu....a nowy cykl powinien się zacząć ok 2.1.2013...ale test zrobie 30.12- może bedę miałą piękny prezent na rocznice ślubu :)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej/Waszej straty :(

Miissii widze ze zdecydowalas sie betke zrobic,i dobrze bo bedziesz wiedziala na czym stoisz,oczywiscie &&&& za pozytwyna bete ;-)

Domi wlasnie tak to jest,pochwalisz sie ze nic nie dolega a za chwile czlowiek nie ogarnia tematu :-p

domi
no chyba bym nie dała rady z bliźniakami bo nie sądze że jaśko mój by się zmienił pewnei jeszcze gorszy by był. a wszystko wina dziadka bo go rozpuścił. wiem ze widze bo chce widzieć ehh czemu jak człowiek chce to tak ciężko jest. Dziwi mnie tylko fakt czemu zawsze miałam niewydolność ciałka a teraz nie, mam mnustwo śluzu białego wodospad normalnie bo się leje ze mnie jak rozrzedzony budyn biały, sutki mnie bolą jak dotykam są wrażliwsze ale przed okresem też mogą być w sumie... może to przez lutke ? szlak wie kurde no....:-(

Mississ trzeba czekać...aczkolwiek te budyniowe pokłady..hmmm to może być na ciąże- miłam podobnie wpierwszej ciąży lało się ze mnie soczyście :)
także trzymamy kciukasy- za "chwile" będziesz wiedzieć!

ehhh

hej dziewczyny:happy:

nie wiem co sie ze mna dzieje, ale takie wahania mnie nachodza..
chyba czym blizej do owu to sie boje :sorry:

ale wydaje mi sie, ze ten kto sie waha chyba nie jest jeszcze gotowy..

wczoraj moja cora tak nam dala popalic, ze po polozeniu w koncu jej spac usiadlam ze lzami w oczach na kanapie
a maz do mnie mowi - co.. zaczelas sie zastanawiac??
a ja tylko kiwam glowa
i jedyna mysl jaka przychodzi, ze moze nie bedzie tak zle i to trzecie bedzie bardzo bardzo grzeczniutkie...:zawstydzona/y:

i w ogole zaczyna mnie to przerazac
biore witaminki, mierze temperature, kochamy sie
ale sie boje..
po prostu chyba musze jeszcze powaznie przemyslec wszystko :-(

a dzisiaj rano maz obudzil mnie drapaniem po plecach i tekstem - i co z tym regenerowaniem plemnikow :-p:-D

cale JA we mnie krzyczy - ze chce bardzo trzecie dziecko
ale reality - mnie troszke przeraza..

hej dziewczyny , ja mam poranne bieganie , no i zaliczylam 1 w karierze pawika dzisiaj hahahha:szok::laugh2:,

perle- ja podobnie jade za 2 dni do polski juz rok nie bylam a na czas swiateczny juz 3 lata mnie nie bylo wiec tak sie ciesze ze w koncu pojade - i jeszcze rodzince na zywo taka wiadomosc sprzedam - az mi sie sni po nocach jak zareaguja ;)) ;-)

Domi - no to gratuluje wolnego !!nalezy ci sie ja jeszcze 2 dni pracy po 5 godzin i tez sie bycze hahha, czekam na prezenty a potem na usg, plus nowy rok :tak:

smerfik - trzymam kciuki - ja nie wiem dlaczego ale myslalam ze ty masz wizyte dopiero w przyszly wtorek :szok: to juz minelo tak szybko , łał!!! fajnie masz ja przelozylam swoja wizyte zeby od razu zobaczyc co nie co - bo w irlandii na 12 tyg robia 1 usg - zaplakac sie idzie! - no ale trudno jak cos to stwierdzilam ze bede latac do pl podpatrywac dzidzie ;))) ihihi, daj znac co i jak po :)))!!!

missiiss- mi 12 dpo nic nie wychodzilo jeszcze z tych najczulszych testow ale 13 juz byl taki cien cienia ;), pamietasz pewnie bo pisalam nie raz hihih :zawstydzona/y:, no betka moze byc dobrym pomyslem, na czczo nie trzeba- sama tez myslalam czy by sobie nie zrobic 2 razy w pl zeby przyrost sprawdzic ale moze moj gin mi zaleci hmm zobaczymy, za Ciebie trzymam kciuki jak bedziesz miala wynik to piszzz!!! :-)

pandorka- jak tam samopoczucie ?

ehhh

hej dziewczyny:happy:

nie wiem co sie ze mna dzieje, ale takie wahania mnie nachodza..
chyba czym blizej do owu to sie boje :sorry:

ale wydaje mi sie, ze ten kto sie waha chyba nie jest jeszcze gotowy..

wczoraj moja cora tak nam dala popalic, ze po polozeniu w koncu jej spac usiadlam ze lzami w oczach na kanapie
a maz do mnie mowi - co.. zaczelas sie zastanawiac??
a ja tylko kiwam glowa
i jedyna mysl jaka przychodzi, ze moze nie bedzie tak zle i to trzecie bedzie bardzo bardzo grzeczniutkie...:zawstydzona/y:

i w ogole zaczyna mnie to przerazac
biore witaminki, mierze temperature, kochamy sie
ale sie boje..
po prostu chyba musze jeszcze powaznie przemyslec wszystko :-(

a dzisiaj rano maz obudzil mnie drapaniem po plecach i tekstem - i co z tym regenerowaniem plemnikow :-p:-D

cale JA we mnie krzyczy - ze chce bardzo trzecie dziecko
ale reality - mnie troszke przeraza..

tulichna- ojoj a co tam cora narozrabiala :D?? no na bank 3 bedzie grzeczniutkie !!! a maz sie wczul juz w te regeneracje hahhaha... .;)))))

reklama
Do góry