reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
jak dostane jakas fote z usg to wam tu wkleje ;) - ale jestem podekscytowana!!! woho :-)

tulichna- no wlasnie tutaj tez 12 tydzien 1 usg ale cos mysle ze pojde sciemniac i moze mi dadza szybciej hahah, a mysle ze mozesz spokojnie zaczac testowac owu od 14-15 dnia cyklu jak takie dlugie sa, a castagnus bierzesz ? bo jak nie to polecam Ci na skrocenie cykli !!

Miciurko - biore wlasnie biore :tak: zaczelam 1 dnia cyklu 2 tabletki dziennie
mam 2x castagnus, 2x wiesiolek (to wiem, ze do owulacji) 2x b6, kwas foliowy i probiotyki

a powiedz mi - bo wlasnie ty mierzylas temperature
moga byc takie wahania na poczatku? czy myslisz ze po prostu wczoraj zle zmierzylam temperature?

dzisiaj 7dc
24.12 bede miec 14dc :) to mozemy zaczac razem :tak:
watpie zebym i tak miala miec wczesniej niz 14 dnia cyklu :tak:
to bylo by :szok: wielkie wow

To jestesmy umowione,w takim razie zaczynamy robic testy od 24 ;-)

Miciurka no bedziemy czekac na zdjeci fasoleczki a moze dwoch fasolek ?? nigdy nic nie wiadomo :-D

Edyta - umowa stoi :tak:

a co do podwojnych ciaz ;-) nasi znajomi we wrzesniu powiedzieli nam ze zaczynaja starania (maja juz jednego synka - 3 latka)
mieli jeden strzal (doslownie;-)) i okazalo sie, ze jest w ciazy (wtedy to nota bene moj maz stwierdzil, ze czas na trzecie, ze zartobliwie kolega nie moze mu dorownac iloscia dzieci) no i na usg 12 tyg wyszlo, ze blizniaki :-D no to ja sie pytam meza - i co teraz zrobi ha! bo ja nawet nie jestem w ciazy a Andrzej juz go przegonil jednym strzalem :-D:-D:-D:-D

Tiluchna ,teraz trzeba mobilizowac meza aby u was byly blizniaki ,musi celowac podwojnie :-D:-D

Moim marzeniem jest urodzic jeszcze przed 30-tka ale jedynie to bedzie mozliwe gdyby w tym cyklu nam wyszlo ,wiec musze zrobic wszystko aby sie udalo :-p;-)

reklama
Do góry