reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinka
mój tez tak uważa więc mozemy sobie ręke podać... nie wiem czy uda mi się to zmienić...

kasoku
nie mam czasu na swoje zainteresowania, kompletnie ale uwielbiam dłubac , rysować, szydełkować, lepić torty w różnym kształcie :-) ciągnie mnie to pomysłów i dziłań własnymi rękami. ale zwyczajnie kurcze czasu na to nie mam i bradzo złuje bo bym sobie z chęcią porysowała... ahhh nawet nie wiesz jak bardz :tak:

reklama
missiissku to ja mam pomysl, wysle ci na maila moje zdjecie, ktore mi naszkicujesz i odeslesz a ja oczywiscie zaplace :)bede miala super obraz.

pije troche winka i tez lecem spac o 6,30 musze wstac bo jutro szkoła na 9 tą bleeee a miałam się przeprowadzac jutro i lipa w poniedzialek chyba bede spala juz na nowym miejscu. kurcze neta tam nie bede miała abu :-( ale cos wymysle.... nie wytrzymałabym długo bez was !!!!!

kasoku
tylko są dwa problemy: kiedy ja znajde na to czas i drugi ze rysowanie ludzi nie wychodzi mi jakoś zadziwiająco... zawsze moge spróbować ale nie obiecuje terminu konkretnego i efektu ;). chyba ze sie umówimy ze jak zaciąże to ci namaluje ok ?? jak na l4 poleze :) az tymi pieniędzmi to żeś poleciała po bandzie haha ja za żadne pieniądze nic nie robie o nie nie nie :) jak już to z przyjemności :tak:

.spijcie dobrze wszystkie !!!!buziaki

Ostatnia edycja:
Kasoku fakt, fajne dziewczyny trafily nam sie na tym watku i mam nadzieje, ze ten watek zostanie , abysmy zawsze ze soba mialy kontakt. Dobrze sie dogadujemy bo mamy w wiekszosci te same problemy i jeden cel - dziecko. Zawsze mozemy na siebie liczyc , pogadac, wyzalic sie, wyplakac. Acz kolwiek powiem, ze niestety nie wszystkie watki sa tak super jak nasz !!! :) Jak trafilam na te forum to bylam na watku ciazowym - maj2013 i tam tez byly fajne dziewczyny, pozniej obilam sie przez pare innych trafilam na ten i ostatnio dolaczylam na sierpniowki i musze z przykroscia przyznac, ze jakos nie potrafie sie tam odnalesc, nie ma tego czegos miedzy dziewczynami, takich luznych rozmow, kazda napisze jak sie czuje , kiedy wizyta i to na tyle. Mam nadzieje, ze sie jeszcze rozkreci bo jak nie to bede wierna tylko i wylacznie "listopadowym sraczkom'' hihihih. Moj tez w cos tam gra na kompie, ale to nic moj potrafi siedziec i w play station grac godzinami , calkiem jak dziecko :) Ale dobrze hihi jak Zuzia podrosnie to oprocz siostry czy brata bedzie miala tate na potrafiacego znizyc sie do jej poziomu :)

Missiiss dobranoc Kochana :* Spij slodziutko i milego dnia zycze oraz szybkiej przeprowadzki :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki wpadlam na chwilke powiedzieć wam że śliczne z was kobietki,ja dzisiaj nie ustawie zdjęć bo maz zabrał lapka ,a ja pisze z tel...ale obiecuje że jutro wstawie kilka fotek;-)

ja zaraz ide spac, czekam teraz na mojego, ale gra na kompie i chyba sie nie doczdekam no zesz kurna, nic ide spac, buziakuje i do jutra

Misis ja tez uwielbiam robic torty mmm moim dzieciom.. Tort auto ciufcia... Malpka hehe.. A dla meza zrobilam w krztalcie pupy w stringach.. I mowie ma cellulit bo yo moja ale mniejsza bo nie mialam wiekszej blachy haha

Ja tez postaram sie wkleic zdjecia ale nie wiem jak wiec.postaram sie douczyc I moze jutro albo w pon jak alex bedzie a przedszkolu.

Ladne kobitki jestescie I bardzo mile to fakt. Wiec nie wiem czy sie z wami pozegnam chyba nawet jak dalej bede sie starac.to tu zostane hehe
Fajna atmosferka tu.

A ja dzis mialam takie mocne klocia na srodku podrzusza. Hmm

hej dziewczyny- naprawde wszystkie superancko wygladacie,ja tez wam zdjecia niestety wyslac nie moge ale jak tylko zreanimuje laptopa to podesle cobyscie wiedzialy z kim piszecie :p

apropo wagi to ja rzekomy rasowy chudzielec jestem ;), kiedys to byla tragedia bo 45 kg zywej wagi przy 180cm, dla smiechu moge wam opowiedziec historyjke ze jak mialam z 15 lat bylam gdzies na miescie i bardzo wialo podeszla do mnie taka staruszka i sie mnie zapytala czy mnie gdzies przeprowadzic za reke zeby mnie wiatr nie zwial : D hahaha!!! wyobrazacie sobie ;) - a teraz od x czasu mam 65 kg a moj marzy abym przytyla min z 10 kg buhaha
ja jakos nie jestem przekonana.. lubie jesc ale czasem zjem tak jak chomiczek kilka ziarenek na caly dzien

mamolinka- za niedlugo nasza banda przejmujemy topic sierpniowek :D hahh

kasoku- swietne ujecie Matyldy! hih, a mezowi trzeba bylo powiedziec czy z glupia mina czy bez to i tak do nas trafi hihi, chyba masz z nim wesolo co :)? bo wyglada na zabawowego no a Tobie swietnie w blondzie

akuku, karola- wow to wojownicze jestescie! pokonalyscie przeciwnosci, tylko biedne mamy sie stresu najadly.... :( .... mojej mamie tez powiedzieli raz ze zostalo mi kilka godzin zycia i zeby sie przygotowala ( jak mialam rok czy dwa dostalam lek na ktory bylam uczulona o czym wtedy jeszcze nikt nie wiedzial i dostalam ala zapasci czy cos) cale szczescie lekarz tez sie mylil i mam sie dobrze - generalnie dla mnie lekarze moga sie mylic ale w te dobra strone ;))

pam- fajowa fryzura i kolor tezz, mojemu M sie strasznie taka fryzura podoba jednak raczej to byu mnie nie 'wygladalo' za ciekawie, a z tym wypadkiem co pisalas to aucc az mnie kosci zabolaly na sama mysl brrr... a teraz jak noga? chodzenie itd. a cow ogole studiujesz i jak dlugo w irl jestes??

krowkabordo- dziekuje za opisanie objawow, jak sie trzymasz??

mississ- nie mialam okazji wejsc na twoja strone bo ten moj net w tele. to taki 'SZybki' ze SZOKK ale napewno zajrze tez sama lubie rysowac, szkicowac itd. ;)

a na koniec co u mnie - aaa w sumie nic szczegolnego ;) zobacze jak jutro temp. i kiedy test robic nie wiem czy oplaca sie maltretowac tak wczesnie , ogolnie dzis mam dobry humor nie myslalam o ciazy tedtowaniach itd. milo jest odpoczaccc :))

reklama
Do góry