reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Cześć dziewczyny! ;-) w końcu wylądowaliśmy w domku! W czwartek jak ruszyliśmy w drogę tak 2 h kulaliśmy się do Poznania bo drogi były masakryczne, jeszcze wczoraj jadąc na wizytę wpadliśmy w poślizg i nas zarzuciło z 2 razy o 180 stopni :baffled: MASAKRA! na szczęście nikt nie jechał z naprzeciwka i w nic nie trzasnęliśmy skończyło się tylko na strachu! Jechaliśmy samochodem siostry ( która z resztą prowadziła ) i siostrzenicą i pierwsze co to się wystraszyłam czy nic się nie stanie małej :baffled::no: wrrr, na szczęście nie była świadoma tego co się stało i spokojnie sobie siedziała w foteliku.

Z wizyty:

Jak się okazało i słusznie podejrzewałam nie mam w ogóle owulacji :-( USG 22 dc nie ma jajeczka i raczej już nie będzie ... Robimy stymulację i dostałam CLO, jak się uda monitoring wypadnie na 23 grudnia w niedzielę ( ale doktor mówiła,że mnie przyjmie - tylko mam dać jej znać smsem w 1 dzień @ że się zdecydowaliśmy już na stymulację ). DO tego standardowo badania: TSH,prolaktyna i testosteron.

Ostatnia edycja:
Basik - zrób sobie pod wykresem opcję komentarzy...oczywiście jeśli chcesz ;-) ... trzymam kciuki żeby tempka szła tylko w górę :-) ... z poprzednich ciąż mogę powiedziec że objawem był brak bóli jak na @ ale za to pobolewania w dole kregosłupa zaraz po owu, w kazdym cyklu pozytywnym tak mialam , więc uznaję to za prawidłowość :)

butterfly - kurcze przykro mi że tej owu nie ma , ale z drugiej strony dobrze że wiadomo co jest i że to nic gorszego. Teraz jak wiadomo co robić to już prosta droga do sukcesu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Butterfly to mieliscie przygody po drodze...dobrze ze nic sie nie stalo i na strachu sie skonczylo...
Co do wizyty to dobrze ze wiadomo na czym stoisz...i jestem pewna ze stymulacja przyniesie zamierzone efekty ;-)

witajcie:-)
ciasto upiekłam, teraz zabieram się za sprzątanie ale najpierw przyszłam zobaczyć co tam:-)

smerfik- gratulacje!!!!
tiluchna- w takim razie trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła:tak:

ja testuję jutro, w sumie chciałam już dziś ale jakoś się powstrzymałam:-D podbrzusze trochę pobolewa ale nie jest to ból jak na @, no i plamień nie ma a być powinny najpóźniej od wczoraj... okaże się jutro czy to nie siła autosugestii:-D

Pandora co za pysznosci upieklas ??

Za testowanko trzymam kciuki,jutro rano daj znac koniecznie :tak: kto jeszcze jutro testuje ??

Jak ja wam zazdroszcze tego testowanka ...ja to musze jeszcze miesiac poczekac albo i dluzej to wszystko zalezy za ile @ dostane :zawstydzona/y:

Dziewczyny wczoraj pierwsza akcja, bo już 13 dc. Z dupą do góry leżałam :D Ostrzegłam mojego, że teraz będzie miał dość hehe. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że to, że juz Aniela jest to cud i przy terato mojego nic z drugiego nie będzie... Już schizuję, a to dopiero teraz zaczyna się 4 cykl starań...

Smerfik gratulacje, prześlij do nas trochę płodności :D

butterfly zgadzam się, z Lorelain, że jak już wiadomo o co chodzi, to jest coraz bliżej :)

Basik - ja już nie pamiętam jak to ustawialam bo to było rok temu, ale spróbuj kliknąć tak jak pisałaś w komentarze dla wszystkich i zobaczymy

edyta - z drugiej strony z tym testowaniem to jak na bombie zegarowej. Chyba boję sie zobaczyć tylko jedną kreskę :sorry2:

pandora - no to jak się uda to już w trójeczkę jutro testujemy, zawsze to raźniej ;) ... bede jutro sprawdzała z samego rana jak wam poszło :tak::tak::tak:

rojku - ja tez tak schizuję że mam jedno i juz drugiego nie bedzie,ale cały czas staram się te myśli z głowy wyrzucać i powtarzam sobie że musi być dobrze

puki nie poczniemy nie spoczniemy hihi

kurcze chyba mnie zaczyna pobolewać jak na @ :( :(

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny ;-) wczoraj troszkę się podłamałam,że już w takim wieku potrzebuję stymulacji:baffled: ale ani my ani moja lekarka się nie podda dopóki czegoś nie zdziałamy. Startujemy z CLO i zobaczymy.

Do góry