reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Mamolinka nie dziękuje ;-) i słuszna uwaga wypada się przedstawić :)

Ja mam na imię Ewelina 28 lat , mam dwie córcie Karolina 9 lat i Jessica 5,5 l. Mieszkamy w niemczech , listopad to będzie pierwszy cykl starań ...tak więc powodzenia dziewczyny trzeba być dobrej myśli :)

reklama
Dziewczyny moge dac jedna rade zaczynajcie juz na koncu miesiaczki moze bedzie owocny cykl ,Mamolinka,pam myslalam o was nawet patrzylam na czerwiec i lipiec dziewczyny dzialac szybko zycze do gwiazdki prezentu ;-). Ja jak zaszlam to pierwsze juz mi sie odechcialo wrecz zrazilam sie do posiadania dziecka to moze byl powod zajscia 2 hmmm mam cykl 26 dni test robilam w dniu@ i wyszlo mi 2-3 tydzien to kiedy byla owulacja ? z moim m sex byl na koncu okresu czyzby wtedy ? plemnik zyje przeciez do 72 g chyba mozliwe .hmmm :-) caluski dziewczyny i czekam na was ;-)

Dziewczyny moge dac jedna rade zaczynajcie juz na koncu miesiaczki moze bedzie owocny cykl ,Mamolinka,pam myslalam o was nawet patrzylam na czerwiec i lipiec dziewczyny dzialac szybko zycze do gwiazdki prezentu ;-). Ja jak zaszlam to pierwsze juz mi sie odechcialo wrecz zrazilam sie do posiadania dziecka to moze byl powod zajscia 2 hmmm mam cykl 26 dni test robilam w dniu@ i wyszlo mi 2-3 tydzien to kiedy byla owulacja ? z moim m sex byl na koncu okresu czyzby wtedy ? plemnik zyje przeciez do 72 g chyba mozliwe .hmmm :-) caluski dziewczyny i czekam na was ;-)

Kinia dziekuje Kochana Moja :* My wlasnie wczoraj zaczelismy a dopiero zaledwie dzisiaj jest 9 dzien cyklu.. Wspomagam sie testami owu , ktore jeszcze wychodza negatywnie, ale mojego starego mam zamiar codziennie meczyc przez kolejne 2 tyg. tak bardzo wierze, ze tym razem sie uda. Mimo, ze czuje wielki sentyment do majowek, czasami Was podgladam z wielkim bolem serca, ale ciesze sie z Waszych rosnacych brzuszkow.

Witam staraczki listopadowe jak pozwolicie ja również się do Was dołączę:-) Nazywam się Monika mam 27 lat mieszkam w Bytomiu. Ja juz za kilka dni jak tylko wszystko będzie dobrze to zaczynamy staranka z moim M:-D juz nie moge sie doczekac

hej
moge się dołączyć?? :) Mam na imie Emilia i staramy sie już o 3 dzieciątko niestety jedno pierwsze urodziło się zbyt wcześnie.... mam synka prawie 2 letniego teraz w końcu chcielibyśmy mieć córcie :) staramy się od października w sumie ale czekam na zrobienie testu w listopadzie za jakieś 5 dni.... kurcze wczoraj zrobiłam test z firmy apteo i wyszedł lekko pozytywny jak kiedyś mi wychodziły jak wczesnie robiłam a dzisiaj zrobiłam z czułością ciut słabszą i nie wyszło nic , zgłupiałam totalnie :baffled: czekam te 5 dni , owulka niby była testy owu wyszły , śluz też był a tempka najpierw rosła pozniej spadła jeden dzien i się wkurzyłam i juz nie mierzyłam a pozniej bolal mnie brzuch licze na ciąże ale po tej tempce już zgłupiałam ....
życze wam dziewczyny owocnych starań !!!
jak dawno mnie tutaj nie było..... ;-)

Witaj missiiss1301,

Fajnie, ze do nas wpadlas, rozgosc sie ;) Co do testow , chyba lepiej poczekac do terminu niz wariowac i robic przed. A wiadomo one jednak nie daja 100% pewnosci. MI np.wyszedl dopiero 2 dni po terminie @ .

Przykro mi bardzo z powodu Waszego synka i zapalam swiatelko dla niego (*)(*)(*)

Pozdrawiam i zycze owocnych staranek ;) Lub nawet juz II kresek

Cześć kobietki :) I ja się dołączam do staraczek listopadowych, mam nadzieję,że tym razem się uda. (mamolinka super,że ty też tu jesteś:-)). Coś o sobie...Mam na imię Karolina,24 lata, mieszkam w Niemczech i mamy z mężem już 3-letnią córkę,Sarę. Baaaardzo bym chciała,żeby tym razem wyszło,na razie czekam na @ ,powinna być dziś lub jutro,potem oczekiwanie na dni płodne,później NIEwyczekiwanie @, no i jak będzie wsio ok,to teścik :-) Proste,praffda? Takiego schematu życzę nam wszystkim na najbliższe tygodnie.

reklama
Karotka Witaj Kochana ;)

A moze juz teraz nie bedzie @ :D W kazdym razie bardzo sie ciesze, ze znowu jestesmy na jednym watku ;) Aby tym razem nasze marzenie sie spelnilo ;)

Lalus podpowiedz mi jak dodac pod wpisami wykres obserwacji cyklu.

Ostatnia edycja:
Do góry