reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tili jak będziesz miała setki wejść na ten filmik to sorry, przyznaję się bez bicia, TO JA!!!!! oglądam w kółko!!!!!!! kapitalny!!!! Ellie jest przeurocza!!!!

ps. sorry za zboczenie zawodowe ale nie mogę się nasłuchać jak Olivia cudownie mówi po angielsku :tak::tak::tak: czy jak mój Brzdąc się urodzi to mogę go do Was podrzucić na pierwsze 3 lata by złapał akcent? :-p

hehehehe :-D:-D:-D tylko pod warunkiem ze maluszek przyjedzie z mamusia :-p:-p

Mloda bardzo szybko zaczela gugac :tak: ma problemy z koncentracja wzroku jeszcze ale gugajnie ma taaaak slodkie ze musialam nagrac - a najbardziej wlasnie do Olivii - chyba po prostu dziecko z dzieckiem sie dogada:-D
i dziekuje bardzo za komplementy :zawstydzona/y::-)

Akuku - dziekuje, lepiej!! juz nie biore lekarstw, piers nie boli, zaczerwienienie tylko zostalo :tak: Mloda odessala kanalik:tak:

i nie martw sie, ja w pizamie przez pierwsze 2 tyg chodzilam :-p

jak tam Emilek? Jak starszaki??? jak sobie radzicie???

btw - do mnie tez taka flaaadra przyszla :wściekła/y::wściekła/y:

najpierw pobierali krew z pietki a Mloda nie zaplakala ani razu wiec ja szczesliwa jak nigdy bo bylam przerazona (pamietam jak przy starszakach plakali strasznie)
a ona zaczela rozbierac Mloda do naga i tymi k.u.r.w.a. zimnymi lodowatymi!!!!!! lapskami ja objela
a Mloda jak w ryk:wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-( to w spazmy wpadla

bo tamta na wage
***** nawet nie ogrzala rak nie pochuchala czy cos
jezuuu myslalam ze jej w pysk przywale!!!!!!!!

moja spadla 230g po porodzie

Karola juz widzialam na fejsie.

Tilli no one tych rak nie pomysla zagrzac, ale z ta waga juz pojechala, bo ona ze na ta lodowata wage bez tetrowki mam polozyc, dobrze ze jarek byl i naierw dotknal ta wage bo ja malego na rekach mialam... i jarek mowi do niej ze absolutnie nie , waga zimna i mokra byla bo pewnie cala noc w bagazniku... jarek do niej ze on jej odejmie te 8 g... wrrr i mial ochote ja z domu wyzucic i skarge zlozyc...

A Emis dobrze p0caly dzien na cycu tak pobudzil ze zatory sue robia, bo siara dalej blokuje a on nie ma juz sily ssac wiec go dokarmilam i sciagam zolte mleko heh...wlasnie sobie cyce grzeje.
Alex i Viki super troche glosni sa ale naszczescie mlodemu nie przeszkadza.
A tak to grzeczni zobaczymybjwk w weekend bedzie.

Zmykam sciagnac ta siare i spac bo mlody dopiero usnal.

reklama
Lori- witaj ponownie :-)
Emalia- WIELKIE GRATULACJE!!!! TERAZ MUSI BYĆ DOBRZE< NO MUSI!!! Trzymam kciuki z całych sił :-)

A ja wczoraj byłam na wizycie. Lekarz łaskawie spojrzał na moje kilogramy i policzył od początku ciązy heheheehehehehe. Mam już 6 plus, z tego cztery przez same święta :szok:. Mała ma wszystko na miejscu, oczywiście buźkę zakrywała rączkami, serduszko w porządku pracuje miarowo i ślicznie. Waży 743g i odpowiada tc. A u mnie przez ekscesy ze skurczami szyjka się skróciła. Lekarz powiedział, że jest taka "od biedy". Ma 24 mm, na szczęście nic jej nie uciska, nie ma rozwarcia i nadal dobrze trzyma. Choć nie ukrywam, że trochę się martwię.

Do góry