reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pandora teraz już rozumiem, no ale teraz już możecie, prawda? no to do dzieła ;)

limonka się będzie działo :tak: kiedy powinnaś dostać @?

dziewczyny, szkoda, że nie prowadzicie wykresów, tak to by było od razu wiadomo kiedy, która powinna dostać @, kiedy była owulka, jaka jest tempa itd.

reklama
Aj Tiluchna szkoda :-(ja mam 11 dc i to jest jak w morde strzelil owulka, zobaczymy...miesiac temu tez sie spinalam i produkowalam w tym czasie i ...nie koncze, bo tiluchna na sygnale do mnie przyjedzie z tym eliksirem :tak:

karola ja mam co do minuty okrez czyli co 25 dni, a wykres-no kurcze nie jestem systematyczna, nie mierzylabym o stalej porze, nie nadaje sie:no:

tiluchna- szkoda, ale jeszcze nie waidomo- pożyjemy zobaczymy:tak:

karola- racja, w poniedziałek kupie termometr i zacznę pomiary:tak: co prawda od 7 dc ale co tam:-D

kasoku
- ja nie wiem dlaczego, ale też tak mam, niby teraz miałabym ochotę ale jak przychodzi wieczór wolę się wyspać:-(
ale to przez ten mój brak;-) i nic nie poradzę:-( też mam problem z systematycznością ale zobaczymy- spróbuje:tak:

Ostatnia edycja:
Kasoku głowa do góry! w tamtym cyklu się nie udało co nie znaczy, że w tym ma być tak samo.

prędzej czy później się uda! masz już piękną, zdrową córę więc wiesz, że możesz mieć dzieci, pomyśl sobie, ze w gorszej sytuacji są dziewczyny które starają się pierwszy raz (ja na przykład) bo nie wiadomo czy wszystko jest z nami ok, czy możemy mieć dzieci, z może nie możemy zajść bo są jakieś problemy zdrowotne, kto wie.

no więc, nie ma dołowania się! ***** przesyłam gwiazdeczki Milky Way'a na poprawę humoru! buźka ;-)

Kurcze dziewczyny a mozecie mi napisac w jakie dni najlepiej jest przytulac sie co by z tego moglo cos wyjsc??? bo ja to juz wariuje i mysle ze moze jestem malo doksztalcona qrde;/ wiem dokladnie kiedy mam owu bo boli mnie brzych jak cholercia,szczegolnie w jeden dzien,tylko nie piszcie mi ze to wlasnie w ten najberdziej bolesny dzien mam kulminacje owu bo wtedy to tak boli ze nie ma szans na stosunek;/ wrrrr ale to wszystko jest:( a okresu dalej nie mam,qrde oby sie te testy mylily....ja w dodatku mieszkam w anglii wiec tu nie ma takich typowych ginow co by mnie porzadnie zbadal;/ wiec sama musze sobie radzic;/ale sie rozpisuje sorki;/

Oj karola gdybym mogla wsadzilabym wam wszystkim fasolke pod piers i byloby niepokalane poczecie :-D, wiem, ze mam juz corcie i ,ze moge miec dzieci, ale wiesz, spinam sie, bo moj gin wykryl mi miesniaka co prawda maly ,ale bedzie sobie tam rosl z czasem i boje sie, ze w pozniejszym czasie uniemozliwi mi zagniezdzenia zarodka, wiec mam malego stresika, ale my z Pandorka jestesmy zuch dziewczynki i damy rade, prawda pandorka????

Aj ja wszystko pozno za pozno planuje i sie decyduje i potem mam...

reklama
Witaj alinka u mnie cykle 25 i 11 mam owulke, pare dni wczesniej sprawdzam testami owu i zaczynam z mezem tak na dwa trzy dni wczesniej, co drugi dzien sie przytulac, czasami codziennie, ale jak dla mnie to za czesto:crazy:jednak sama widzisz juz dobija pol roku a tu nic, wiec tez czasami glupieje co jest:szok:tak samo robilam w pierwszym staraniu o corcie i pierwszy cykl i fasolka byla

Do góry