reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Ale tu sie działo, jak mnie nie było moje pieseczki :D Ja żem była w kinie z mamunia i siostrunią na "Zmierzchu" W końcu wyszłam bez dzieci. Jupiiii. A tak mnie w kinie zmuliło ,że lepiej nie mówić. Witam nowe staraczki :) Trzymam kciuki za II kreseczki tym , które jutro odważą się nasiusiać :) Buziaczki i owocnej nocki moje kochane wariatki :)

wstawać wstawać!!!!

tiluchna? zdecydowałaś się na sikanie??? zdawaj relację!:-D

missiiss- racja lepiej uważaj:-D moja pierwsze wrażenie zrobiła dobre, ale potem pokazała swe prawdziwe oblicze:-D

aaa tiluchna- jakbyś się nudziła, wpadnij i do mnie posprzątać, dziękuję:-D

hej
Pandorka niecierpliwcze:-D;-)

wstalam rano
zrobilam sikanca
polozylam na bok
po 5 minutach podnioslam
jeden rzut okiem
1 kreska
wyrzucilam
nie bylo przygladania sie, gdybania, dawania pod swiatlo
wkrecilam sobie cos i tylko glupia z siebie robilam
co ja sie spodziewalam ze po 10 dniach od wyjecia spiralki zobacze 2 grube krechy?? hehe :eek:
nastepny test 21.11 i nie ma inaczej

polozylam sie do lozka najpierw wkurzona a pozniej zaczelam wyliczac wszystkie plusy nie zajscia w ciaze w tym cyklu i tak
2 antybiotyki
silny lek przeciwbolowy
ospa corki , mozliwa ospa syna
lot do polski
wizyta u dentysty i robienie zeba (przeswietlenia i znieczulenia)
w czwartek mam wizyte u gin wiec fajnie by bylo miec sprawdzone podwozie dokladnie

wiec, widzicie w sumie nawet lepiej by bylo gdyby tej ciazy nie bylo hehe
ostatni raz przytulanki byly w pon wiec mysle ze 21.11 bedzie musialobyc juz cos widac a jak nic nie bedzie to i tak wizyta u gin powinna rozwiazac sprawe

skonczylam z nakrecaniem siebie bo mi zycie ucieka :D

tiluchna- dobre podejście!! jakby co i tak niedługo się okaże! a lekcji optymizmu to Ty udziel kasoku- mistrzyni zamartwiania:tak:

Najnowsze wiadomości z frontu: Mąż nie dał się wczoraj zbałamucić, jak się do niego dobierałam to mamrotał coś przez sen, coś w stylu "jutro.... jutro...." :eek:

tekst z rasowymi pieskami szaleńczo obsikującymi testy rozwalił mnie na lopatki :)

co do teściowej to moja jest "niewidzialna", nie wtrąca się w nic, nie kontroluje, nie dzwoni za często, nie nachodzi nas... Nic, nul. Powiem Wam, że aż momentami brakuje mi jakiegokolwiek zainteresowania z jej strony, bo mam wrażenie, że nas olewa wręcz...

Karola- powiem Ci szczerze,że liczłam na więcej. Chyba najsłabsza część ze wszystkich, aczkolwiek jestem zadowolona i nie żałuje wypadu . Tak po cichutki liczę ,że to fasolka. Strasznie mnie zamuliło i tylko patrzyłam na kubełek od popcornu mojej mamy, co by w razie wu jej wyrwać i sie schafcić doń :D Totalna masakra. Cyce mi się ciężkie zrobiły i mnie sutki poszczypują ,ąle może sie doszukuje. A ty jak tam kochana? Będziesz testowała? Mnie pojeb..... do tego stopnia ,że dzisiaj (19dc) test zrobiłam. Oczywiście dooopa :)

reklama
siema dziewczyny:)

a ja dzis nie wytrzymalam i nasiusialam i znowu jedna kreska, ale coz, bywa i tak. A noc mialam koszmarna, tak mnie brzuch bolal, uczucie jakby mnie co od srodka troche rozrywalo heh, ale moze to dlatego, ze ciagle mysle i mysle

zycie milego dzionka wszystkim

Do góry