reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Hmm.... już mamy lipcówki, normalnie zaraz się pogubię :sorry: Widzę znane mi osóbki, ale i nowe :tak:
Na razie nieoficjalnie się witam i uprzedzam, że będę Was podglądać.
Ja @ powinnam ostać 30.06/01.07 licząc najdłuższe cykle, więc do tego czasu tak nieoficjalnie.

Wszystkim starającym się życzę grubych podwójnych kresek II
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

reklama
kasoku ty to wszędzie każdego znajdziesz :-):-) Fajnie,też bym tak chciała.:-D:-D A poza tym na razie jestem "pod przykrywką",czyli nieoficjalnie tutaj i jak moniqaa bardziej na razie podglądam.;-)
Buziaki dla wszystkich staraczek.;-)

Witajcie dziewczyny...
Coś mi się zdaje, że na lipiec będę się przenosić... Co prawda @ miała być 4 dni temu i nie ma, nie wiem dlaczego i czemu się rozjechały terminy.
Życzę wszystkim, aby lipiec był owocny :tak:

kasoku ty to wszędzie każdego znajdziesz :-):-) Fajnie,też bym tak chciała.:-D:-D A poza tym na razie jestem "pod przykrywką",czyli nieoficjalnie tutaj i jak moniqaa bardziej na razie podglądam.;-)
Buziaki dla wszystkich staraczek.;-)
A ja trzymam kciuki za ciebie :tak::tak:,myslalam ze ty juz domek dzwigasz .....

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Macie racje nie ma się co załamywać kiedyś w końcu musi się udać :tak: u nas dziś mega słońce i duszno.

benfica witaj. My już też mamy synka i staramy się teraz o 2. Niestety mi się nie udało w 1 ani w 2 cyklu starań mówią, że do 3 razy sztuka :tak: może tym razem się uda.

karotka00 rzeczywiście cykle masz bardzo rozregulowane i jakie długie :szok: ja z moimi króciutkimi cyklami (24) to bym na 3@ już czekała, a ty dopiero kończyłabyś cykl. :szok: życzę II kreseczek :tak:

Witam, to i ja się przyłączę jeśli pozwolicie...
U mnie 4 cykl starań, z czego jeden trochę odpuściliśmy ze względu na plamienia przed @. U mnie owu szykuje się na 25-26 czerwca, termin @ 11 lipca jeśli ten cykl potrwa 29 dni jak dwa poprzednie. Siedzę jeszcze na czerwcówkach. Mam nadzieję, że w końcu się uda :-)
Oby tu było jak najwięcej tłustych II

karole tutaj mamy, no proszę :-D

ano jestem, w sumie owulacja pewnie przypadnie właśnie na lipiec więc będę staraczką lipcową. W lipcu mam imieniny więc mam nadzieję, że w prezencie od losu otrzymam piękną owulacje :-D

oczywiście ziółka od Ciebie piję i głęboko wierzę, że przyniosą efekty bo są podarowane od serca!!! ;*

Witaj żabucha! :-) mamy podobnie :tak: ja owu spodziewam się 26-27.06 a termin @ mam na 10.07 oby nam się udało w końcu :tak::tak: trzymam mocno &&& za Nas wszystkie!!!

Hej dziewczyny. Co tu taka cisza? He? Ja wczoraj zrobiłam zakup w postaci testów owu i od poniedziałku zaczynam je robić. Zobaczymy czy w ogóle te testy się sprawdzą. Uciekam z młodym pośmigamy na rowerkach taka piękna pogoda, że aż żal w domu siedzieć. :tak:

reklama
ewka gdzieś pochowały się te staraczki lipcowe :-D

u mnie tempka dziwnie hopsnęła, pewnie ćwiczy skoki przed owulacją, hehe

lewy jajnik pika, mam nadzieję, że ziółka zadziałają i już mi rośnie piękny pęcherzyk! :-D

Do góry