reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angela Jedni lekarze mowia ze po dostawieniu od raz sie nie zajdzie a tu bum i jest.

No coz. Teraz na wizycie zobaczysz serduszko :)

reklama
Gratuluję angelaa :-) choć nie powiem, zaskoczona jestem, że przy takim wykresie to jednak ciąża. Może termometr jakiś do bani miałaś.

Angela czułam przez skórę ;) GRATULACJE!!!! Ciesze sie bardzo.
A testy masz na pewno do duszy bo mi przy 261 wyszły dwie kreski jaka sie patrzy ;) może przterminowane te testy ;)

No to teraz koniecznie do gina potwoerdzić na USG ;) a dziś męzowi prezent z okazji dnia ojca ;)

Super , super !!!

2 cykl po anty ,świetny wynik :)

angelaa GRATULACJE !!!!!! :-D:-D:-D A co ja mowilam ????? :D hah ja to ma jednak zawsze racje :wściekła/y::wściekła/y: piekna betka gratuluje Kochana :***

Musze Nasza liste odkopac :tak:

Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Melponea - ??

Ostatnia edycja:
angelaa no jestem w szoku naprawdę:szok: ale gratuluję ci serdecznie!!!
ja bym na twoim miejscu się szybciej wybrała do gina niż 13 lipca.

dziewczyny ja dzisiaj zdycham, resztkami sił próbuję dotrwać do wieczora...

Angelaaa GRATUL:-):-):-):-)ACJE!!!!!!!! ale super!! czyli Twoj suwaczek sie zgadza 6tc, wow to juz serduszko bedzie bic:)
Z tymi testami to ciekawostka poprostu :)
To jestes mniej wiecej na tym samym etapie co happy mama.

No wlasnie , testy angelaa sa dla mnie zaskoczeniem. Stosowalas za kazdym razem tych samych, czy roznych ??
a npr to juz w ogole, heh powaznie jestes dla mnie kolejnym potwierdzeniem tego, ze wszystko bywa omylne :happy2: Ale strasznie sie ciesze Kochana :*****
i nie czekalabym, az tyle na wizytke, smigaj do innego gina kochana niech chociaz sprawdzi czy wszystko ok :tak:

Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Melponea - ??

reklama
moja ciąża wychodzi tydzień starsza od angeli. Z tymi testami to faktycznie aż niewiarygodne no aleprzy takiej becie to wątpliwości raczej nie ma.

Do góry