reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
haha no tak misia duzy nos...to cos Nas laczy bo Ł. mi zawsze mowi, ze na moim to by można usiac:wściekła/y:swinia jedna :angry:
A co do dzidzi to już mowilam ze będzie ok, i pisałam wcześniej !!!! :**** Cudowne wiesciuchy, teraz musi już być dobrze, czekamy na zdjeciucha zatem nawet z dużym nosem choć na pewno ma prześliczny :-):tak:

reklama
misia- super !!! super !!! super!!!

a ja się zaczynam martwić, a wiecie czym? brakiem mdłości:baffled: w każdej ciąży miałam i to dość szybko. Wiem że teoretycznie mam jeszcze czas na mdłości ale mimo wszystko zaczynam się niepokoić czy wszystko jest aby na pewno ok.
czasami jest mi troszkę niedobrze i odrzuca albo ciągnie mnie do poszczególnych potraw ale to zdecydowanie nie to....echhh oszaleję! obiecałam sobie że nie będę schizować ale nie da się!

Do góry