reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Misia super :tak: Czekam na fotkę :tak:

A u mnie dziś znów pozytywny test owu. Wydaje mi się, że może jeszcze stężenie hormonu nie spadło, bo tempka niby podskoczyła już.

moniqaa trzymam wiec kciukaski żeby staranka były owocne :DDD

happymama proszę Cie nie zaczynaj teraz Ty !! to ze w poprzednich ciążach mialas już mdlosci, nie znaczy ze ta musi być taka sama tak ? kazda kolejna może być inna, bo w końcu każdy człowiek jest inny a może Ty nosisz pod serduszkiem wyjątkowo grzeczne dziecie :))) jak ja Olusie :happy2: nie martw się i nie denerwuj niepotrzebnie bo na pewno wszystko jest dobrze !! już niedługo wizytka u ginka wiec wszystko się Nam wyjasni oczywiście pozytywnie :****

Poki co zmykam spac dziewuszki :*** Trzymam kciuki za tempki, a Wy trzymajcie za moja żeby jutro może wreszcie laskawa była spaść :blink:Spokojnej nocy :***:-)

misia mowilam że będzie wszystko dobrze :-) bardzo się cieszę! :-) to teraz mam nadzieję będziesz spokojniejsza!:-)
Happymama każda ciąża jest inna, to że nie masz mdłości to naprawdę nic nie znaczy. Pewnie jeszcze się zaczną więc korzystaj póki masz z tym spokój :-)

Idę spać dziewczynki bo przysnelam o 19 i teraz nie mogę się dobudzić :-D dobranoc :*

Misia, gratki, kochana zdrowa dzidziunia:-):-):-).

Happy mama, fakt jeszcze wczesnie na mdlosci, przyjda za 2-3 tyg, a moze wcale nei przyjda , moja kolezanka od pocatku ciazy czuje sie rewelacyjnie ani wymiotow ani mdlosci nic jest w 23tc. Takze sie nei stresuj, wszystko jest ok, dopiero co fasolka sie zagniezdzila , takze daj je czas, jak trzeba bedzie to pomeczy mamusie mdlosciami.

A u mnie zachciajkowo ostatnio, ser bialy jadalabym ciagle , dzisiaj obudzialam sie i pierozki ruskie i zupe pomidorowa mi sie zachcialo, wiec juz sie wszystko gotuje.

W poniedzialek mam wizyte tez mnie ogromnie stresuje, bede w poniedzialek w stresie do 13.00.

Hej dziewczynki :**

Dzis u Nas dzień hmmm troszkę pochmurny i chłodny ale mimo wszystko zabieram się zaraz za mycie tych okien, może cos się podzieje jak trochę poskacze, bo tempka spadla minimalnie, wiec nie wiem o tu już chodzi :zawstydzona/y:Wredna małpa.
Łukasz chciał isc po południu na grilla do kolegi, ale nie wiem czy pojdziemy, jak pogoda się nie poprawi, raczej nie bo Ola kaszle nieładnie wiec nie chce jej narazac.
Ide myc okna :*
Milego dzionka

Tak jak obiecałam:

14.06.jpg

Załączniki

• 14.06.jpg
    14.06.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
misia- piękna dzidzia:-)

macie rację, koniec w wymyślaniem i zamartwianiem.;-) a ja właśnie gotuję bigosik, strasznie mi się zachciało a moje dzieci też uwielbiają mój bigos także będziemy się dzisiaj zajadać;-) a po obiedzie wybywamy na resztę dnia z domu.

Do góry