reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Pamietam ze kiedy ja robiłam betke, najgorsze dwa dni w zyciu miałam. Test to tez, wiadomo czasem może wyjść bubel ale masz już jakas podkladke, jakakkolwiek a na betke musisz czekac a czekanie dluzy się niemiłosiernie niestety wtedy :p
Chcialabym żeby ten mój brak @ miał inne podloze, ale niestety, dlatego tak mi zależy żeby gadzina przybyla i będzie można zacząć nowe staranka :)

reklama
Z niego jest straszny niedowiarek a dlatego że kiedyś jego była go wrabiała że jest z nim w ciąży :baffled: . Musiałabym test zrobić przy nim :-D

najlepiej robić betkę w takim laboratorium gdzie wyniki są tego samego dnia hehe :-D
angelaa to najwyżej bedziesz przy nim powtarzać test :-D

hahah mój Ł. wie tylko, ze jak sa dwie kreski to znaczy ze pozytywny, nic więcej go nie interesuje :p Ale wprawia się, jeszcze pare miesięcy temu nie miał o niczym pojęcia, a teraz już smiga po moich wykresach na enpr :happy2:

Chciałabym mieć od tak dziecko :) Powiem że chce i zachodze w ciąże :-D Jestem ciekawa co mój by powiedział na ciąże, bo ostatnio jak sie powadziliśmy to mi powiedział że jest czas na dziecko, a dzisiaj mu wypomniałam ze mnie to boli jak tak mówi

reklama
Szkoda tylko że ja nie wiem czy tak do konca moj K. chce bo ostatnio mowił ze chce potem ze jest czas i ja w koncu sama nie wiem. Ale jak bedzie to bedziemy się cieszyc :-D

Do góry