reklama
Z ta betka musze poczekac, bo moj synek jest ze mna w domu, nie poszedl do przedszkola a nie mam za bardzo sil gdzies sie ruszac.
Kochane jestescie za mile slowa, czlowiekowi odrazu lepiej Ide obiadek szykowac, buziaczki :-):-)
Kochane jestescie za mile slowa, czlowiekowi odrazu lepiej Ide obiadek szykowac, buziaczki :-):-)
Sylka gratuluję dwóch kreseczek i życzę zdrowia :-) mam nadzieję, że jednak antybiotyki nie będą potrzebne choć z anginą może być ciężko bez tego :-)
Nuuuśka nie zostaniesz sama z jedną kreską bo jeszcze jestem ja jak wiesz też nam coś nie idzie i sie nie udaje :-) a poza tym tempka wysoko u Ciebie więc kto wie, @ nie ma na razie więc wszystko jest możliwe :-)
Nuuuśka nie zostaniesz sama z jedną kreską bo jeszcze jestem ja jak wiesz też nam coś nie idzie i sie nie udaje :-) a poza tym tempka wysoko u Ciebie więc kto wie, @ nie ma na razie więc wszystko jest możliwe :-)
Sylka gratuluję :-)
Nuuuśka co Ty tu wypisujesz... jaka sama... Normalnie ciśnienie mi od rana podnosisz
Hmm.. nawiasem mówiąc nadal masz ładną temp. Ciekawe
PS. Jakby co to wiesz Natka i ja musimy Ci wystarczyć My też na razie po jednej kresce :-(
Nuuuśka co Ty tu wypisujesz... jaka sama... Normalnie ciśnienie mi od rana podnosisz
Hmm.. nawiasem mówiąc nadal masz ładną temp. Ciekawe
PS. Jakby co to wiesz Natka i ja musimy Ci wystarczyć My też na razie po jednej kresce :-(
natka wiem wiem doskonale :* Dobrze, ze w razie czegos jesteśmy we dwie zawsze to raźniej :*
Dokładnie :-)
Moniqaa no w sumie fakt, to jesteśmy już trzy
Ostatnia edycja:
I jeszcze ja Wkurzam się, bo ta cholerna @ nijak nie może się rozhulać. To plamienie, o którym pisałam, to widoczne tylko na papierze, ma kolor rdzy i zawsze takie mam na dzień przed @, a w tym cyklu od wczoraj i nic więcej się nie dzieje.
sylka--> nawet najsłabiej widoczna druga kreska oznacza ciążę, a intensywność koloru zależy od stężenia hcg:-)
sylka--> nawet najsłabiej widoczna druga kreska oznacza ciążę, a intensywność koloru zależy od stężenia hcg:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
I jeszcze ja Wkurzam się, bo ta cholerna @ nijak nie może się rozhulać. To plamienie, o którym pisałam, to widoczne tylko na papierze, ma kolor rdzy i zawsze takie mam na dzień przed @, a w tym cyklu od wczoraj i nic więcej się nie dzieje.
kurcze a moze sie udało. Może to implantacyjne plamienie.
P
patu$ka
Gość
Ni chce psuc nastroju ale sylka jak masz slabiutka keske i angine tobiegiem do ginka moze da ci cos na podtrzymanie. moja byla slabiutka i @ po 3 dniach zawitala. trzeba uwazac. Albo pedzikiem na betke bo to da ci 100 % pewnosci. Ja pamietam jak lekarz mnie sotrzegal zeby nie zachodzic w ciaze przy przewleklych migdalach bo ja angine jak wczesniej pisalam przechodzilam 3-4 razy do roku. A angina to jednak duzy stan zapalny.
Zrobi betke jak masz gdzie i blisko do labka.
Zrobi betke jak masz gdzie i blisko do labka.
reklama
Ach no tak moniqaa przepraszam zapomniałam ze Nas - jednokreskowych tu więcej jest No wlasnie smieszna ta moja tempka, zamiast w dol - to ona do góry. W ogole nie wspolpracuje jak należy. Chyba się z Nia pogniewam bo tylko ostatnio w blad mnie wprowadza !
I w ogole co za stwierdzenie - ze musicie mi wytarczyc Ty Ty ! Z Wami to jest najlepiej pod sloncem i cieplej na serduchu, ze jeszcze Nas pare starających się zostało, choć trzeba przyznać - na prawde watek burza idzie do przodu na + ))
avensis a może to rzeczywiście plamienie implantacyjne ? hmm...a jaka masz tempke ? spadla ?
I w ogole co za stwierdzenie - ze musicie mi wytarczyc Ty Ty ! Z Wami to jest najlepiej pod sloncem i cieplej na serduchu, ze jeszcze Nas pare starających się zostało, choć trzeba przyznać - na prawde watek burza idzie do przodu na + ))
avensis a może to rzeczywiście plamienie implantacyjne ? hmm...a jaka masz tempke ? spadla ?
Ostatnia edycja: