reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anisen gratuluję :-):-)
Nuuuśka przykro mi, ale teraz szybciutko się wyleczysz i będziesz spokojna :-(

A ja dziś 2h stałam korku w drodze do domu. Makabra... Te korki w mieście mnie męczą :wściekła/y:

11.05.2013 - Nuuuśka
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
03.06.2013 - Moniqaa
04.06.2013 - Mimimoo
05.06.2013 - 90_natka
- Kasiawr
- Verita
- AniołekBB
- Agaawa
- M_i_a90
- Papalo
- Tygryseczek
- Ailatan1987
- Happymama82
- Kingax1
- Anuszka
- Avensis

reklama
Moniqaa wiem coś na temat długich powrotów do domu po pracy, ja mam do przejechania około 10 km, ale czasem zajmuje mi to właśnie prawie 2 godziny, masakra jakaś, ostatnio był taki korek, że dosłownie 1 przystanek jechałam prawię godzinę:angry::angry: no a przecież z Włoch na Bemowo wcale nie jest tak daleko.
Ja dziś ze wstydem muszę przyznać, że zdrzemnełam się w robocie, nawet sama nie wiem kiedy oczy mi się zamknęły:zawstydzona/y:

Nuuuśka Słoneczko Ty Moje... #%$#$#$@#@# - tyle Ci powiem.
Ale tak, Ty masz rację i dziewczyny też - pozbądź się torbieli - to niech będzie priorytetem, żeby cholera nie przeszkadzała już! A przy tej laparoskopii jajowody niech obejrzą - tak przy okazji. Dobra decyzja.
Szkoda, że się nie udało.... ;( ale jak się pozbędziesz cholery to na pewno od razu się uda! MUSI!!!!

Sandra -dziś miałam straszny dzień, tyle latania , że hej... rano się źle czułam, potem już nie miałam czasu o tym myśleć.... Dopiero teraz mogłam usiąść na dupie.
A ja kiedyś - chyba ze 3 lata temu jak spadła pierwsza śnieżyca to z galerii Mokotów na ursus wracałam 6 godzin :D Dłużej niż jak nad morze się jedzie....

Avensis a Ty testowałaś? Jezu, coś mi się dziś w głowie pomieszło i nie wiem już gdzie kiedy....

A wiecie co mi się stało? Mam dość łykania tabletek i mój organizm nie chce ich połykać :D Dziś musiałam w banana włożyć acard bo za cholere nie mogłam połknąć - na języku zostawała :D Jezuuu ja chyba chora psychicznie jestem...

Nuśka
tule mocno
przykro mi
a może zrób jeszcze raz bete jak @ nie przyjdzie? może urośnie!
no i powodzenia z pozbyciem się tego świństwa. a pytałas o farmakologiczne pozbycie się tego?

anisen
super wiadomości
potwierdzona kolejna fasolina :-D

tygryseczek
ja do testów owu nie jestem przekonana bo mi nie wychodziły i jedna ginka też mi nie zalecala więc ja nie pomogę.myślę że codziennie nie zaszkodzi ale co dwa dni też może być. podam przepis mojej kuzynki której nie wychodziło jak się starali co dwa dni a potem nawet codziennie! dwa razy dziennie! no i z takich właśnie starań mają dwie piękne córeczki!
ale my siły na takie coś nie mamy i działamy czasem codzień a czasem z przerwą jednodniową :-D

avensis
a może to jednak fasolina!?
czekaj cierpliwie jak @ nie przyszła. wiesz plam w ciąży się zdarzają. ja zawsze miałam plam przed @ więc się nie nastawiałam ale może u ciebie . . .
orzeszki z biedronki?
kocham!

Moniqaa, Sandra,michalina
ja też uwielbiam korki
szczególnie te w drodze do pracy albo jak mi się śpieszy.
ja kiedyś z pl.Bankowego na bliską Wolę jechałam też ze 3godz (zazwyczaj 15-20 minut) jak właśnie takie śniegi spadły. a mój kumpel podobna trasę wolał przejść na piechotę jak mu napisałam że tyle jechałam

Sandra
ty z Bemowa czy z Włoch?
wow jesteśmy sąsiadkami tak czy siak
ja z Woli ale tej bliżej Bemowa właśnie :-D

mnie znów do szpitala nie przyjęli-brak miejsc :-\
ale jakoś się tym nie przejęłam po ostatnich ich wybrykach i kupiłam wieśka i castagnus, wezmę znów CLO pójdę na monit i działamy

Anuszka ja dokładnie z Bemowa jestem, pracuje na Włochach. Fajnie, że jesteśmy sąsiadkami :) A w której części Woli mieszkasz, bo ja na na Nowym Bemowie, można powiedzieć, że na tzw. Lotnisku :)
Jak chodzi o te śniegi to ja wtedy w centrum pracowałam, były takie śniegi, że żaden tramwaj nie jechał, więc postanowiłam na spacer. Wróciłam taka zziębnięta, że szok, ale droga zajęła mi jakieś 60 minut, co najśmieszniejsze żaden tramwaj mnie wtedy nie minął.

Hej dziewczynki :)

Ja już na nogach, koncze jedno pranie, przede mna następne i sadzenie kwiatkow :D Wczoraj zakupiłam w przypływie smuteczków tyle, ze chyba mi doniczek zabraknie :rofl2:

Misia Sloneczko :* wiem wiem, masz racje, bo tak to wiem, ze ciagle myslalabym ze cholera cos się może stać z fasolcia nie takiego. Ale wiesz co mnie zastanawia ? Ta moja temperatura. Zaczelam mierzyc w poprzednim cyklu, ale jak nawet ten kawalek z zeszłego cyklu porownuje z tym co jest roznica, poza tym dziś spodziewałam się spadku - w końcu @ ma się pojawić tak ? a tu znowu do góry. I dalej cholercia niemiłosiernie boli mnie lewa piers ! :no: Nie wiem już czy ja lapie jakies schizy, czy w takim razie tfu tfu i tam mi się cos zrobilo bo tak nigdy nie miałam, a nie naleze do osob które za wszelka cene chcą sobie cos wmowic :| Wczoraj do Ł. powiedziałam, ze chciałabym żeby w takim razie @ przyszla szybko i szybko poszla żeby można było zrobić laparo i dzialac dalej.

anuszka Kochana a Ty dziś testujesz dobrze pamiętam ??? razem z avensis :tak:Oby były dobre wieści !!
Wiesz o czym ja dziś rano myslalam ? oczywiście tak czysto hipotetycznie - czy jest taka możliwość ze beta mogla jeszcze nic nie wykazac ? W ogole zastanawia mnie to, czy istnieje w ogole możliwość, ze np. kobieta jest w ciąży a betka jeszcze tego nie wykrywa.
Pytam tak ooo...testu nie robiłam, ale jakos tak nie wiem...nie mam pewności mimo wszystko, bo nie czuje się zupełnie "przedokresowo"
I widze,ze Ty tez castagnus zaczelas stosować ? Jak się czujesz po Nim w ogole ? Zastawiam się nad Nim bardzo, bo podobno ma dobre efekty :)

sandra powiedz mi a z jakiego powodu mialas robione laparo ? Czytalam ostatnio, ze ja tez należy wykonywać w poszczególnych dniach cyklu - tzn. ważne żeby było po @ i najlepiej po owulacji bo wtedy wszystko najlepiej widać.

hej hej, noc fatalna u mnie, ide do lekarza na 9.45 podejrzewam angine, bo bol gardla nie do zniesienia. Zrobilam rano tescik, bo musze poiwedziec lekarzowi ze staramy sie o dzidzisuia zanim przepisze leki, no i wyszlo mi druga kreska widoczna dosc dobrze ale bledsza od pierwszej, zobaczymy jeszcze 2 dni do @.

Nuuuśka,michalina--> nie ma sensu testować, bo rozkręca się @. Rozkręca się od wczoraj i rozkręcić się nie może. Al nic to, staramy się nadal:-) Pocieszam się tym, że to nasze pierwsze starania po #, więc jest dobrze. Udanego weekendu Wam życzę:-)

sylka no ale jeśli druga kreseczka jest to znaczy ze jest i fasolcia :tak:!! :-)Gratuluje, matko lecicie jak burza :happy:cos czuje, ze będzie Nas coraz mniej tych czekających na | |...no bylebym nie została sama :confused2:
A angina jest w tej chwili wirusem, który panuje wszędzie i jest jej strasznie dużo. U mnie w pracy 2 babeczki maja w tej chwili angine, moja Babcia ma angine i kolezanka, a jej corka zaczyna mieć :no:

avnsis no tak, jeśli widzisz, ze @ się rozkręca to rzeczywiście nie ma sensu. Ale maj będzie Nasz jak to wczoraj przeczytałam i zgadzam się ! Zobaczysz :) Może i mnie się uda, choć watpie, zebym wcisnela się jeszcze w maju, bo nie wiem ile na zabieg będę czekac. Ale mam nadzieje, ze szybko, bo chciałabym to już mieć za sobą :|

reklama
Do góry