reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Piękne te Wasze maluchy dziewczyny :-) i naprawdę czas szybko leci, wydaje się że tak niedawno się rodzili a tu już niedługo roczek:-)

reklama
Hej hej, Natka gratuluje i czekam na Twoje malenstwo, spokojnych 9 mscy :-)

Anisen 16 zabkow o to niezle , mojemu 4 wychodzi a pierwszy pojawil sie jak mial 11 mscy. jeszcze nie chodzi sam, musi miec jakas podpore taki malo odwazny zeby zaczac sam tuptac:-)

Monique super, ze synus zdrowo rosnie, buziak dla niego.

Happy mama jestes super, dajesz rady z dzieciakami w planach kolejne podziwiam i dopinguje , rowniez buziak dla synusia :-)

Pozdrawiamy :-) CAM01005.jpg

Załączniki

• CAM01005.jpg
    CAM01005.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 134
Śliczne te Wasze Maleństwa :)
Jeszcze niedawno wszystkie się starałyśmy, atu... eh... ostatnio dużo wspominam...

Natka teraz czekamy na Twoje :) A może już wiesz chłopczyk czy dziewczynka?

U nas 4 zęby :) Młody chodzi od kiedy skończył 9 miesięcy... Ogólnie jest bardzo ruchliwym dzieckiem, za to mało się śmieje i praktycznie nic nie "mówi"

hej :-)
jak tam po roczku Moniqaa?
u nas dobrze, dni się co prawda dłużą i wydaje mi się, że w ogóle czas stoi w miejscu ;-) co do płci to mamy małego wstydzioszka albo uparciuszka bo nie chce się ujawnić :-D zawsze się zasłania :-) teraz w piątek wizytujemy więc może tym razem się uda coś wypatrzeć. A w przyszłym tyg prenatalne także kolejna szansa. najważniejsze że wszystko jest na razie dobrze i oby tak już pozostało :-)

pozdrawiam:-)

Natka, po roczku całkiem OK :)
Oli chwycił różaniec ;)
Ja 04.05 wracam do pracy, Olek od zeszłego tygodnia chodzi do żłobka. Obyło się bez płaczu, chodzi usmiechnięty... Mamy tylko problem bo nic w żłobku jeść nie chce :( ... Dziś pierwszy raz spał, Panie mówiły, że zasnął bez problemu i spal prawie 2h :)

A Ty Kochana już wiesz kto jest Twoim brzuszku?
Wszystkie znajome które znam, a których dzieciątka tak się zakrywały mają córeczki... Ciekawe czy i u Ciebie jest Dziewczynka? :)

UWAGA! Chwalę się tym moim małym paskudem ;)
https://plus.google.com/photos/1155...ms/6137710569759198017?authkey=CK7ClKeK-ay8MQ (w Internet Explorer nie chce się otworzyć)

Ostatnia edycja:
Hej :-)
to Olek będzie miał dobre, pobożne życie skoro wybrał różaniec :-) ale przystojniak Wam rośnie!
co do żłobka, to może się rozkręci z tym jedzeniem jeszcze, w końcu to dopiero tydzień. Najważniejsze, że dobrze zareagował i chętnie chodzi, a nie musicie codziennie żegnać się z płaczem! Szybko to przeleciało, że już do pracy musisz wracać. Ostatnie tygodnie w domu... :-)

co do nas to Twoja teoria jest chyba słuszna bo i u mojego gina i na badaniach prenatalnych powiedzieli nam, że dziewczynka, jutro mamy kolejną wizytę u mojego lekarza i mam nadzieję, że znowu potwierdzi bo już sporo mamy pokupowane i dostaliśmy od rodziny po ich córach hehe ;-)

reklama
Do góry