reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nusia tulę

Pytałam Marty o badania w tym kierunku, ma ich sporo. Właśnie zaczęla je robić , mimo wszystko. Gin określił ze za krótkie cykle ale póki nie zobaczy wyników badań nic iwecej nie powie. Na razie bez jakichkolwiek leków. Wczoraj pobrali jej krew na pierwszy cykl badań i musi czekać aż 12 dni roboczych na wyniki ! masakra. potem kolejne badania i z wynikami do gina.
Acha gin podejrzewa że ma bezowulacyjne cykle , ale powie na pewno po badaniach i monitoringu który chce jej zrobić.
Ja dzis miałam być na glukozie ale mi sie dziecko pochorowało to zamiast ze sobą poszłam z nią. Na szczęście nic poważnego i jutro 7. 30 ja lecę na badania :)
Zabieram sie za odrobinę sprzątania , w ramach tego co mi wolono ;) okien nie umyję ale za to mogę poukładać w szafach , na tyle na ile mi lobuzy pozwolą

eh dziekuje, ze nie musialam pisac. Same widzicie.
Strasznie to wszystko niesprawiedliwe :-( Dol juz powoli przechodzi, ale wypalam sie psychicznie z kazda kolejna porazka, zwlaszcza przy cyklach wydawac by sie moglo wracajacych do normy i temperaturach "ciazowych" :zawstydzona/y:

reklama
czesc dziewczyny! Strasznie tu cicho ostatnio :)
nuuska, niestety doskonale wiem co czujesz!!!! zycie jest strasznie niesprawiedliwe!:angry:
sandra, trzymam kciuki!!!
anisen, jak po badaniach?
sylka, a Ty niepostrzezenie juz masz polowe ciazy za soba!!! jak ten czas leci!!!

Do góry